Malatya///44

herkese günaydın!!!bayram tatilinden sonra tekrar aranızdayım kaydirigubbakcemile5 sizlerde ne var ne yok?zekocum Allah yardımcın olsun cnm.Biyerden mutlu ederler bi yerden mutsuz ederler.Seninkide o durum olmuş resmen.Sanırım herkesin ortak problemi bu.Benimkilerde Ankaralı ama aynı durumdayız.FirstLady ablacım inan Malatyayla falan alakası yok.İnsan heryerde insan.içinde olacak biyerde...

noa canım haklısın. inan yaşadıklarımdan sonra kendi kendime söz vermiştim. gelinim olursa onu daima kayıracağım diye. ne oğlum onu üzecek nede ben. tabii oğluşum evlenirse. kaydirigubbakcemile3 bakıyorum oğlum şimdiden anacı. hemen müdahale ediyorum. ben gelip geçiciyim. ama o bir ömür boyu seninle olacak diyorum. onun kesinlikle kalbini benim için kırmayacaksın diyorum. inşallah sözümü dinler.opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım günü ben açayım gününüz aydın olsun inşallah.firstlady ablacım haklısın aynılarını bende yaşadım unutamıyorum inş. bidaha olmaz çünkü nankörlük var onlarda neden inkar edeyim yeniden başlamazlar inşallah...gün görmüşler dediğin gibi ist. büyümüşler köyde hava atıyolar bi iki pazarlık yapmış sıkıştığımızı anladı heralde perşembe kontrole gidecek ordanda kızına tahmini bi hafta kalır ordan eltime gidecek yılbaşını eşimle geçireyim diye hayal ediyorum ama zannetmiyorum hepsi gibi buda kursağımda kalcak galiba.

zekocum canım uzun bir aradan sonra merhaba. özledik seni. aslında tüm arkadaşları.opuyorumnanaktan uzun süre geçti sanki. nihayet kk rahat açılıyor. yakında yine kalabalık oluruz inşallah.kaydirigubbakcemile5

zekocum canım uzun bir aradan sonra merhaba. özledik seni. aslında tüm arkadaşları.opuyorumnanaktan uzun süre geçti sanki. nihayet kk rahat açılıyor. yakında yine kalabalık oluruz inşallah.kaydirigubbakcemile5
inşallah valla bende hepinizi özledim...iyiki varsınız.

eeee nerdesiniz...bu saat olmuş kimseler yok yapmayın böyle ben bile patron ha yakaladı ha yakalayacak korkusu olduğu halde sizden çok giriyorum.
zeko canım nasılsın gittimi kaynanatör:)
nerdeee kışın burda büyük olasılıkla çoğunluklada bizde kalıcak...eğer böyle giderse kalsın hastanede baktım diye iyi davranıyo bana inş. böyle gider ama maddi yönden yamulmuş vaziyetteyiz.ya bi diyete başladım kusucam artık bide inat gibi işyerindekiler öyle dehşet şeyler yiyolarki...bide daha olmadım cuma dr.gitcem bakalım haber verin dua edin olması için demiyorum hakkımda hayırlısı olsun diye edin...öyle evlatlar görüyorumki bende korkuyorum artık...

Son düzenleme:
yaa biraz önce dayanamayıp çikolatalı çubuklardan yedim...yaa neden ben bu çikolataya dayanamıyorum...ama devam edim ya koyvermim dimi kendimi.

yalnız eğer hamileysem eşim öldürecek beni diyet yapmaya yalkıştım diye...

aaaa saçımıda boyatmıştım bişey olurmu ki...korktum şimdi...ama önce olup olmadığını öğrenim sonra korkim dimi...

Selam hanımlar
Zeko canım hayırlısı ile inşallah hamilesindir :Saruboceq:
Umarım kayınvaldenin tavrı sana karşı artık değişmez

benim eşim adıyamanlı ama evimde bi çorapları bile yok lakin yemeye geldilermi ii yerler akannehir babamlar ne bana ne de gelinlerine 1 gün bile yük olmadılar yemeye gelicek olsalar o yemeyin 2 katı parasını vermeden size kalkmazlarsofradan öle sölim. gelinimizin babası bile söler kızım kırk sene arasan böle aile bulamazdın die ama ikrama geçiomu derseniz geçmio.
zekom inş hamilesindir Allah gönlüüne göre versin kuzu
iş arıyorum hala keyfim yok pek girmiorum siteye herkes kendine ii baksın a.s.

canlarım hepinize merhaba. bende bugün moralsizim. sabah erkenden kalktım. haberlere bakayım dedim. cenazeleri gördükçe ağlamaktan çok perişan oldum. ailelere allahtan sabır diliyorum.
zekom inşallah bu sefer tutmuştur. canım saçını bu sefer boyamışsın. daha henüz belli değil. tabii dileğimiz olması. oluncada bir müddet boyatmazsın. diyet yapman normal güzelim. zaten yediklerin bebeğe yarar. fakat çikolatadan uzak dur. bende çok sevdiğim halde uzun zamandır çikolata yemiyorum.
paresss canım hayırlısıyla iş bulursun inşallah. genelde bakıyorumda hep kız aileleri fedakarlık yapıyor. bunları benim ailemde çok yaşadı. hatta benim evime gelmeyi bıraktılar. bu benim için çok acı. bende anamı kardeşlerimi evimde ağırlamak isterdim.senağlama ama ailemi çok gücendirdiler. yinede her fırsatta yardımlarını üzerimizden eksik etmiyorlar. ama bende bunun intikamını çok güzel aldım. bende onların evine gitmiyorum. işte malatyaya gelmememin gerçek sebebi bu. en son olarakta eşime gücendim. bu yüzden ailemin evine ben çocuklarımla gidiyorum. eşimi davet bile etmiyorum. hatta gelme diyorum. herşey karşılıklı tabii. aslında kinci bir insan değildim. ama bu durumu onlar yarattı.
oh içimi döktüm bir nebze.rahatladım azıcıkta olsa.opuyorumnanaktan

Back