Malatya///44

kızlar bugün dr. gittim yumurtalıkların iyi dedi klomen verdi yine yani anlıyacağınız tedaviye yeni bi dr. yeniden devam.yabangülüm üzüldüm canım bizi en iyi birbirimiz anlarız heralde...firstlady ablacım ne güzel yazmışın bi ara bu oyunu bende oynuyordum ama sıkıntıların arasında öyle boğuluyorum ki değil mutluluğu önümü göremiyorum ama yine Rabbim beterinden korusun demeyi dilimden düşürmüyorum. eşimin dedesi vefat etmişti ya bugünde ananesinin ölüm haberi geldi öyle üzgünüm ki kayın validemde ameliyatlı diye gidemiyo ağlıyo tabii bende gidemicem öyle işte ne diyeyim Rabbim mekanını cennet etsin..
hadi hayırlı olsun canım.rabbim bebişini gönderir en kısa zamanda.ayrıca başınız saolsun.
herkeze hayırlı cumalar
yabangülüm zekom kızlar üzülmeyin rabbim hayırlısını versin herşeyin vakti saati vardır inşallah
allah gönlünüze göre verir inşallah:Saruboceq:
zekocum başınız sağolsun işte böyle hayat çok kısa
leydim ne güzel yazmışsın opuyorumnanaktan

nerdesiniz ya eskisi gibi uğramaz oldunuz.:gitme:

Hayırlı cumalar arkadaşlar.Zekocum üzülme Allah başka keder vermesin.Ben herşeyin zamanı olduğuna inanırım.Çocuklar olsa bi dert olmasa ayrı bi dert.Allahım acılarını göstermesin.Sizler ümidinizi yitirmeyin.Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli inşallah.

Yabangülüm kış geldi herkes bunalım takılıyo.havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum valla.dahada çok var ama olsun.Bide yaz gelsin hepinizle tanışmak istiyorum.Bu sefer kalabalık oluruz inşallah.

Yabangülüm kış geldi herkes bunalım takılıyo.havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum valla.dahada çok var ama olsun.Bide yaz gelsin hepinizle tanışmak istiyorum.Bu sefer kalabalık oluruz inşallah.

öyle valla ama her mevsimin ayrı güzelliği var.bende kar yağmasını istiyorum:).işallah canım yazın büyük buluşma yaparız.bu yaz sadece 2 kişiydik ama.

merhaba hanımlar hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim iyiki varsınız...

kızlar nedeninide yazayım. izmir buluşmamız var. umarım akşama resimlerimiz yüklenir. görüşmek dileğiyle.opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız
Zekocuğum başınız sağolsun
Yabangülüm sen nasılsın
Kızlar ayvalıktan haberi olan var mı?
Acaba doğum yaptımı :uhm:

malatyaya kucak dolusu sevgiler. iyi pazarlar diliyorum. izmir güneşli bugün. fakat soğukta. ama en azından hava aydınlık. böyle olduğu zaman mutlu oluyorum.opuyorumnanaktan

iyi pazarlar diliyorum
leydim izmir güneşli sakarya da bu gün çok yağmur var kapalı sabah bide rüzgar vardı
hepinize iyi bir gün dilerimopuyorumnanaktan

bugün evde yapacak iş bulamadım. habire yattım. keşke bugünde bir buluşma olsaydı dedim durdum. kaydirigubbakcemile3 gezmeye alıştım galiba. evde duramıyorum.opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar neler yapıyosunuz bakalım...eşim biraz önce uçaktan inmiş zor gününde yanında olamadım bide bi kaç gündür göremedim ya içim buruk...özledim be keratayı benim meşkalemde o ne yapayım.karşımızda cafe var ev yemekleri yapan bi yer ordada yaşlı bi teyzemiz cuma günü beyin kanaması geçirmiş kızının rengi solmuş çok üzüldüm yaa...öyle dertler paylaştım ki teyzemlen eşimin beni dövmesini o ve ailesinin yaptıklarını...çok kızardı kıyamazdı bana basardı küfürü...barıştığım zamanda bana kızmıştı...canım teyzem Allah sana şifa versin evlatlarına anasız baktığın torunlarına bağışlasın...

merhaba yeni bir hafta. güne az sinirli başladım. ama şimdi sinirim geçti. sebep devamlı telefonun çalması. arayan yanlış numara tabii. opuyorumnanaktan

biri bitmeden diğeri başlıyo dimi...yinede Rabbim beterinden korusun...

merhaba hanımlar neler yapıyosunuz bakalım...eşim biraz önce uçaktan inmiş zor gününde yanında olamadım bide bi kaç gündür göremedim ya içim buruk...özledim be keratayı benim meşkalemde o ne yapayım.karşımızda cafe var ev yemekleri yapan bi yer ordada yaşlı bi teyzemiz cuma günü beyin kanaması geçirmiş kızının rengi solmuş çok üzüldüm yaa...öyle dertler paylaştım ki teyzemlen eşimin beni dövmesini o ve ailesinin yaptıklarını...çok kızardı kıyamazdı bana basardı küfürü...barıştığım zamanda bana kızmıştı...canım teyzem Allah sana şifa versin evlatlarına anasız baktığın torunlarına bağışlasın...

teyzeye bende acil şifalar dilerim.:Saruboceq:

Back