Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
noa_21 ALLAH yardımcın olsun
sinemcim nerelerdesin ya
selam kızlar
noa_21 ALLAH yardımcın olsun
sinemcim nerelerdesin ya
noa_21 Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah canım
Burdayım canım işlerim yoğun patronum hasta işe gelemiyor
Umarım ben grip falan olmam
Sen ne yapıyorsun nasılsın
merhaba kızlar. bugün nasılsınız. inşallah sağlık ve afiyettesinizdir. ben çok şükür gribi atlattım. bugün daha iyiyim. hatta kalkıp ev işi bile yaptım. bolca çamaşır yıkadım. aman sağlık çok önemliymiş. 3 hafta yatınca bunu daha iyi anladım. kimseler böyle yatmasın.opuyorumnanaktan
Ablam tekrar geçmiş.olsun.Çok nezle oldum ama hayatımda bi kere grip oldum. Ondada 3 gün yüksek ateşle kendini bilmez yattım. Allah kimseye hastalık vemesin helede çocuklarımıza.
Günaydın kızlar nasılsınız
Herkese hayırlı cumalar
Kızlar ben çok fenayım boğazım işmiş burnum tıkalı nefes alamıyorum mafoldumben
ya hiç sorma bitmedi şu sorunlar sayfalar donup kalıyo dediğin gibi nazar değmesindün siteye giremedim. girsemde sayfalar açılmadı. neyse bugün nihayet açılmış. ay kk.ya nazar değdi resmen.boncuğumuzu koyalımda bir daha sorun çıkmasın.a.s.
sinemcim geçmiş olsun dikkat et kendine opuyorumnanaktanGünaydın kızlar nasılsınız
Herkese hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun cnm.Valla dikkat et.bu aralar malum kafamçokkarıştı.ee millet ne var ne yok?Ben yarın Antepe gidiyorum.sınava orda gircem.bana çok dua edin.:Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım.doktoa git hemen yoksa geçmiyor kolay kolay.Günaydın kızlar nasılsınız
Herkese hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun cnm.Valla dikkat et.bu aralar malum kafamçokkarıştı.ee millet ne var ne yok?Ben yarın Antepe gidiyorum.sınava orda gircem.bana çok dua edin.:Saruboceq::Saruboceq: