selam kızlar. dün çok uğraşmama rağmen kk ya giremedim. hala sorunların bitmemesi bizi yordu resmen.
zekocum kaynanan çok mutlu. sen mutlu. oh çok iyisiniz. allah bozmasın. yalnız bu devirde misafir ağırlamak çok zor. hani bolluk içinde olsak, başımızın üstünde yer veririz. bu ana baba nede olsa bakacaksınız. ama azıcık düşünseler iyi olur kanımca. ben bile evladımın evine gittiğimde marketini ben yaparım. ona masraf çıkmasın diye çok düşünceli davranırım. genelde malatyalı kaynana ve kayınbabalar böyle galiba. ceplerinde akrep taşıyorlar. ben bir gelin olarak çok yadırgamıştım bunu. kusura bakmayın ben bu durumdan çok muzdarip olmuştum. onlar gittikten sonra borç ödeme çok zor gelmişti. lafta bana dut kurusu, üzüm kurusu ve kaysı getiriyorlardı. evde bunların yüzüne kimse bakmıyordu. bende etrafa hediye ettim. getirmeyin dedikçe sanki inadıma getirdiler. giderkende bir sürü şey aldırarak tabii. bütçe resmen deliniyordu. sonra zor toparlanıyorduk. bazen ne getirsinler, nede ben bişey alayım dediğim çok oldu. hani esirgediğimden değil. maddi açıdan resmen gümlemek beni yormuştu.