Ay ama ne zevklidir alışveriş yapmak senin için.Mini mini kıyafetler almak. Ben çıldırıyodum.Herşeyi alasım geliyodu.
cok zevklı benımde basım donuyo butun mağazayı toplayasım gelıyo...frenlıyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ama ne zevklidir alışveriş yapmak senin için.Mini mini kıyafetler almak. Ben çıldırıyodum.Herşeyi alasım geliyodu.
yabangülüm sagol canım hoşbulduk. çoğalırız canım inş. malatyalılar fakettirir kendlrini. hastalara şifa diliyorum geçmiş olsun arkadaşlar
oy oy malatya topiği ne güzel şenlenmiş. aman ne güzel. aferin kızlar diğer topiklere toz attırın bakalım.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
havaların değişmesinden oluyor.benim eşim bulaştırdı banakafamçokkarıştı
evet ya çok güzeldir eminim bende bir gün alabilecekmiyim acaba:gitme:
iyi yapmışsın canım spor lazım hepimize.kaydirigubbakcemile2
selam hemşolar nasılsınız..kristaltane canım sen nasılsın?
işallah canım gideriz neden olmasın..Canım Allahın izniyle oda olur inşallah.Herşeyin zamanı olduğuna inanıyorum ben.Ama çok beklemene gerek yok.Ayvalık'ın kızı doğdumu ona alır mini mini ciciler gideriz inşallah...
iyiyim bi tanem teşekür ederim.
ii canım sen nasılsın
kızlar merhaba. bugünde akşam oldu. tabii ben mutfaktan bir türlü çıkamadım. nihayet oturabildim. ama o kadar yorgunum ki bir bakınıp çıkacağım. öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
işallah canım gideriz neden olmasın..
iyiyim bi tanem teşekür ederim.
iyi akşamlar ablacım nasılsın iyileştinmi biraz.
hoşgeldin hemşom aramıza.hele yettimhemşerilerim bende has ve has malatyalıyım istanbul yaşıyorum ama yazın hep gidiyorum canım memleketime eşimde malatyalı yaa gene görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile5
biraz biraz ayaklandım. eh hem eş hemde anneyiz. bize fazla yatmak yasak. kötükedihüso birde kedim isyan etti artık. kalkmam için türlü oyunlar yaptı. :roflol: gelde yat. mecburen kalktım. ama hala gücüm yok. fakat eskiye göre iyiyim.opuyorumnanaktan
hoşgeldin hemşom aramıza.
aslında yatmak daha düşürüyor insanı.ama bi yakaladımıda kolay kolay toparlanamıyor insan.benim hala boğazımda var ama beden olarak iyiyim..işallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin..
bugün tekrar doktora gittim. doktor eski ilaçlarımı kesti. yeni ilaçlar verdi. sabah itibariyle ilaçlara başladım. sanki birden canlandım. bu ilaçlar daha iyi geldi. öyle bitkindim ki anlatamam. kolum bile kalkmıyordu. bugün sanki dirildim. keşke önce bu aile doktorumuza gitseymişim. hastaneye gitmiştim başlarda. burnumun dibindeki sağlık ocağını es geçmiştim. bir daha bunu yapmayacağım.lmaz:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...duydumki hastalanmışınız çoğunuz geçmiş olsun diyorum yeni gelenlerede hoşgeldin...beni özlediniz mi bakalım...valla bizim işler yoğun bide malum ameliyat fırsat bulamadım açıkcası ama tez zamanda tekrar girerim haberleri veririm inş.kendinize iyi bakın hı...bidaha girdiğimde sizi iyileşmiş topiği hareketlenmiş ve yeni arkadaşlarla çoğalmış bulayım...hepinizi özledim valla ne tuhaf eskiden böyle şeyler saçma gelirdi şimdi bi müddet girmesem aklıma düşüyosunuz özlüyorum valla...