slm canım vallahı bır haftadır hep bı yerlere gıdıyorum bana mısafır geldı bu ara pek gıremıyorum ama buralardayım yanı kaybolmadım
teşekür ederim canım..bu arada gecmıs olsun canım kayınvalıden ıçın
amin ablacım.iyileşene kadar burnumdan getirir artık..yabangülüm canım geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum kaynanana.
sen merak etme iyileştikten sonra, nerde kalmıştık diyecek.kaydirigubbakcemile3
teşekür ederim canım.valla aynen artık her gün oradayız şimdi çıkıyormuş hast.bende gidiyorum oraya belki bi kaç gün orada kalırız..canım çok geçmiş olsun.ne diyim Allah sanada hem dayanma gücü hemde sabır versin.İşin zor anlaşılan.İnşallah bide hastalığı bahane edip hergün yanında olmanı istemez...
günaydın hemşerilerim...nerdesiniz yaa...valla ben koştur koştur mahvolmuş haldeyim.yabangülüm Allah kolaylık versin canım insan böyle insanlar arasında kala kala merhametini yitiriyo aslında çok şükür ki sen o haddeye gelmemişin Allah böyle insanların arasında temiz duyguları korusun...geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun bende firstlady ablanın başına gelenin benim başıma gelmesinden korkuyorum.tekrar gelirse Allahım naparım bilemiyorum...ama kaynanamla kayınpederimi başımdan kovacağımı iyi biliyorum.saçma sapan konuşup iyice krize sokuyolar insanı..
Selam kızlar
Yabangülüm çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin canım
Zekocuğum sakin ol canım :teselli:
kolay gelsin canım.....iyi geceler millet!!!forum yine son zamanlardaki gibi çok sakin.ben ders çalışıyorum.siz napıyorsunuz???
komşumun oğluna gta die bi oyun arıyorum 4. seviye ama bulamıyorum
günaydın hemşerilerim...nerdesiniz yaa...valla ben koştur koştur mahvolmuş haldeyim.yabangülüm Allah kolaylık versin canım insan böyle insanlar arasında kala kala merhametini yitiriyo aslında çok şükür ki sen o haddeye gelmemişin Allah böyle insanların arasında temiz duyguları korusun...geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun bende firstlady ablanın başına gelenin benim başıma gelmesinden korkuyorum.tekrar gelirse Allahım naparım bilemiyorum...ama kaynanamla kayınpederimi başımdan kovacağımı iyi biliyorum.saçma sapan konuşup iyice krize sokuyolar insanı..
kolay gelsin canım.....
valla ben anlamam hiç o işlerden.işalah bulursunda sen niye arıyon:)
selam hanımlar nasılsınız bakalım.ben sakin olmaya çalışan hallerdeyim.eltime gidiyorum bütün gün ne yaptıklarını dinliyorum babası eve geliyor bide nazlarını çekiyorum.dün ezel vardı onu seyrediyorduk babası baktı sucuk pişiriyolar canım sucuk çekti demez mi hemde en heyecanlı yerinde gittim pişirdim peşine reklamlar çikolata gördü hani önceden dolabınızda çikolata olurdu şimdi yok dedi.çocuk gibi Allahım ne görse istiyo ağlıyayım mı güleyim mi bilemiyorum.geçen h.sonu tatlı,makarna salatası, poğaça yaptım yine yetmiyo gözleri doymuyo...ayyy ay sonra hazımsızlıkmış şekermiş kıvranıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?