Malatya///44

oh beee!! insanın evi gibi yok vallaa!!!geldim sonunda bugün evimee.kızlar siz neler yapıyorsunuz?yabangülüm sen buralardasın sanırım.iyi geceler sana :)
hadi gözün aydın Allah bi daha ayrılık vermesin mi diyeyim...

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün çok garibim durup durp gözyaşlarım kendiliğinden akıyor mafoldumben

hadi gözün aydın Allah bi daha ayrılık vermesin mi diyeyim...

çok sağol cnm.valla gerçekten vermesin ayrılık.E bide eşim 2 haftadır evde yalnızdı.Evin halini bi düşünün.Temizlikçi gelcek yarın.Yoksa altından kalkamam...

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün çok garibim durup durp gözyaşlarım kendiliğinden akıyor mafoldumben
niyeki kesin canını sıkan bişey vardır aman hiç bişey ağlamaya değmez..:teselli:
çok sağol cnm.valla gerçekten vermesin ayrılık.E bide eşim 2 haftadır evde yalnızdı.Evin halini bi düşünün.Temizlikçi gelcek yarın.Yoksa altından kalkamam...
hoşgeldin canım evine artık bi kaç gün temizlikle uğraşırsın..
ya kızlar nerdesiniz???ne kadar sakin forumm...

buyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar yarın büyük gün kaynanam ameliyat oluyor:(artık uzun bir süre evime hasret kalırım:gitme:eşimden zor bela izinle bu gün annemlere gittim uzun süre gidemem diye.tabi eşim surat filan yaptı annem ameliyat olacak annemgile gideceğine annengile gidiyorsun dedi.offffff offfffffffff heralde ameliyat olursa orada kalırız.

kızlar yarın büyük gün kaynanam ameliyat oluyor:(artık uzun bir süre evime hasret kalırım:gitme:eşimden zor bela izinle bu gün annemlere gittim uzun süre gidemem diye.tabi eşim surat filan yaptı annem ameliyat olacak annemgile gideceğine annengile gidiyorsun dedi.offffff offfffffffff heralde ameliyat olursa orada kalırız.

Ay canım Allah yardımcın olsun..eşin niye annene gitmene karışıyor anlamadım.İnşallah akşamları evine gelirde bi nefes alırsın en azından.Allah kolaylık versin cnm..

ya kızlar bende kaynana olacağım. ama bana yapılanları asla gelinime yapamam. anası mutlaka gidecek. isterse hergün. böyle bir kısıtlama olur mu ya. ay ben bunu kabul edemiyorum. nasıl çocuğumuzu biz özlüyorsak, kız anasınında özlemesi kadar doğal birşey olamaz.
turpun seyreği lafını hiç sevmedim açıkçası. ya bu kaynanalar biraz çocuklarından ellerini çeksinler. burunlarını onların işlerine sokmasınlar. bu hayatı bana zindan eden.... neyse allah rahmet eylesin. sinirlerim yine oynadı.
sizlerin yazışmalarınızı okuyunca ben gelinime asla bunları yapamam diyorum. ay gelecek olan yaşadı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boşuna canını sıkma hakkın gitmek senin bişey söylerlerse annem gideceğim tabi de kes at...ay ne güzel olur kaynanana bi şok yaşatsan...unutma sana lütufta bulunmuyorlar hakkın olanı veriyorlar..

ya kızlar bende kaynana olacağım. ama bana yapılanları asla gelinime yapamam. anası mutlaka gidecek. isterse hergün. böyle bir kısıtlama olur mu ya. ay ben bunu kabul edemiyorum. nasıl çocuğumuzu biz özlüyorsak, kız anasınında özlemesi kadar doğal birşey olamaz.
turpun seyreği lafını hiç sevmedim açıkçası. ya bu kaynanalar biraz çocuklarından ellerini çeksinler. burunlarını onların işlerine sokmasınlar. bu hayatı bana zindan eden.... neyse allah rahmet eylesin. sinirlerim yine oynadı.
sizlerin yazışmalarınızı okuyunca ben gelinime asla bunları yapamam diyorum. ay gelecek olan yaşadı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi daha kaaynana olmadın ya...hele bi olasın kaynana ruhu sanada bulaşır. :roflol: şaka yaptım canım ablacım eminim iyi bi kayınvalide olursun...inşallah sana layık iyi bi gelinin olurda örnek olursunuz bari...:Saruboceq:

hanımlar dün başıma ne geldi ya...yan komşuma bişey sormak için kapısını çaldım bi yandan konuşurken bir yandan kapıyı açıyordum...üstü açtım altı açayım dedim baktım alt kısım yok...şaşkınlıktan buraya ne olmuş böyle dedim...yandaki abla gel belki içerdedir deyince benakannehir hemen eltime gideyim eşimi çağırayım diye düşündüm aklıma ilk o geldi...onun yanında hiç bişey olmaz diye düşündüm.nitekim açamadılar kapıyı ben merdivene çöktüm dizlerim tutmaz olmuş.kaynanam o dizlerle bile bela okuya okuya merdivenleri tırmanmış.neyse çilingirci açtı kapıyı ben hariç herkes içeri daldı...sonuç hüzran girmiş içeri işte...zar zor içeri girip evin dağılmış halini görünce ağlama krizine girdim...kayınpederim herkesin evine giriyolar ağlamakla etraf toplanmıyo kalk etrafı toparla diyo kaynanam korkma çocuğun olmaz diyo bi yandan soruyolar git bak neyini almış...off uğultu gibi...yatak odasına girdim Allahım iç çamaşırları ortalıkta herkes odaya girmişti zaten...toplarken bile onlara dokununca titredim...Allah kimseye yaşatmasın ya zor...fazla dağıtmamışlar eve gelmeme yakın girdiklerini sanıyorum...korkum bilen biri ve fazla bişey alamadığı için tekrar gelmesi...2 saat bi yüzük...belki az gelmiştir ne bileyim. ya tekrar gelirler mi sizce...

afedersiniz ya derdimden dalmışım hepinize hayırlı cumalar diliyorum..

iyice ruh hastası olmuşum baksanıza önce yazılara yorum yapıyorum sonra başıma gelenleri anlatıyorum.dünki uğultular hala başımda sanki uzaklaşmak unutmak istiyorum...

sağolun arkadaşlar yani bana destek olduğunuz için:umursamaz:

nerdesiniz ya havada güzel değilki dolaşmaya çıktınız diyeyim...ne zaman ihtiyacım var yoksunuz kasıtlı mı yapıyosunuz o zaman siz beni sevmiyosunuz...

Back