selam hanımlar yine topiği dertlerimle ben açayım.dün yine malum eltimdeydim hem yardım ederim diye hemde durumları yok malum terminatörlerde boğazlı bişeyler alıp onlarda takılıyoruz.rengi atmış noldu dedim kayınvalideme ameliyat demişler yandık napcaz şimdi dedi.napalım olsun bari düzelirde zırt pırt gelmezler bi çeker sonra kurtuluruz dedim.neyse sofraya oturduk babası başladı yine bu karnıbahar olmamış içine ne yağı koydun eltim mısırözü diyo dün fasulyede olmamıştı şekerim çıktı eltim diyo annem öyle dedi öyle yaptım.böyle olmuyo dedi kaynanama mutfağı sen elime al kaynanamda diyo valla uğraşamam öyle alıştırma.bende dedim aşkolsun baba böyle yapıyosun bundan sonra anneme var sana yemek yok dedim.bi sessizlik peşine ben diyorum ahmet kime çekmiş insanı askeriyede gibi hissettiriyosunuz yağı ne koydun içinde ne var...neyse sonra kaynım geldi karnıbahar sevmezmiş başka yemek koyim diyo yok diyo neyse tabak önüne geldi kıl var demez mi herkesin içinde ben yemem nerde göster diyo bak orda kıl yok sonra aldım neyse diyo...yemekten sonra kaynanam diyo burda kalıcam bak gelinlerin suratı asıldı.ne diyeyim aşkolsun dedik artık.çocuklar bi taraftan kudurmuş.ayyy sinir oldum neyse biraz kafasını dağıttım sonra çıkayım dedim bişeye ihtiyacınız varmı diyorum ses yok geçtim tv önüne bişey istiyonuz mu ben çıkıyorum dedim.evdede oruç tutucam diye sofra hazırladım babası makum eşlik ediyo yedi yedi yok bu dünkü sucuk gibi olmamış dedi yattı.ayy bide imalar annenizi hastaneye götürüyorum para vermiyosunuz iyi alıştı ona çalışıyorum sanki.durumuna göre yaşasın onlarda uçmasınlar ne yapayım.ya bi üzülüyorum hallerine bide kızıyorum hep şükürsüz hep daha fazlası istediği...bakalım sonumuz ne olacak...yabangülüm sen yaşadıklarını yaz benimkide ameliyat oluyo peşine geliyorum.ya bide bi sene yatar diyo eltim öyle bişey var mı...varsa eyvah ki ne ayvah.
günaydın Zekocum.Valla iyiki bi işin var ve çalışıyorsun.Yoksa evde kafayı kırardın bunlarla.Çok iyi niyetlisin.keşke kıymetini bilseler.ne diyeyim..