Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayvalık yeni açılacak alışveriş merkezinden bahsediyorsun sanırım.Valla herkes orayı bekliyor.Bence ilk bir hafta falan hiç gidilmez.Acayipp kalabalık olur.Ama sonra bende hep orda olcam sanırımmm :)))) kaydirigubbakcemile3
evet 29 ekım açılış gunu migros cok ucuz olacakmıs ama gıdılmez o gun kalabalıktan kesın butun malatya orda olur hele gencler falan ayy ben zaten ağır vasıtayım ezer gecerler benı:bbo:
cmt pazar esımle gıtsek o zamanda cok kalabalık olur aman napım canım belkı herkes kalabalık olıur der gelmez bana kalırsositososito
neyse sen orda gorursen bı ağır vasıta bılkı o benım:lepi: koçtaşı gezmek ıstıyorum ben
valla canım şimdiki makro eski adıyla afra varya çokda büyük bir yer değil biliyorsun,orası bile yıllar önce açılışa gittiğimizde otoparka bile giremeden dönmüştük.:bbo:Sen şimdi bide orayı düşün.Dediğin gibi cmt pazar daha kalabalık olur.Benimde hep koçtaş var içimde.Ankara'ya her gittiğimde bi yığın şey alıyorumkaydirigubbakcemile3Artık eşimin dırdırını dinlememe gerek kalmayacak zemuszemus[/FONT
bende balıkesırde tekzen var yapı market annemlere gıdınce oraya gıdıyorum bursada ablama gıdınce ıkea ya gıdıyorum yazında edremıte falan gıdınce koçtaşadelikafadulden
ay bayılıyorum oyle yerlere benı oyle yerlere sok dahada arama artık
ev tekstılı mağazalarıda cok ılgımı ceker nevresım manyağı oldum ya ben evlenınce-tatlicadiarzu-
neyse kalabalıksa kalabalık kacmayacakya elbet gırerız oraya gırıncede para lazımyerimseniben eşime sponsorluğumu teklıf edıcem bu aksam
bende bende çok merak ediyorum ama açılış tarihini bilmiyordum demekki 29 ekimmiş ya çok kalalablık olur ama şansımızı denemek lazımevet 29 ekım açılış gunu migros cok ucuz olacakmıs ama gıdılmez o gun kalabalıktan kesın butun malatya orda olur hele gencler falan ayy ben zaten ağır vasıtayım ezer gecerler benı:bbo:
cmt pazar esımle gıtsek o zamanda cok kalabalık olur aman napım canım belkı herkes kalabalık olıur der gelmez bana kalırsositososito
neyse sen orda gorursen bı ağır vasıta bılkı o benım:lepi: koçtaşı gezmek ıstıyorum ben
bende bende çok merak ediyorum ama açılış tarihini bilmiyordum demekki 29 ekimmiş ya çok kalalablık olur ama şansımızı denemek lazım
hoşgeldin canım ben çok uğramıyorum siteye ama oluncada atlamıyorum burayı adım serap arkadaşlar kısaca bana pares der -tatlicadiarzu- karşılaştıkça sohbet ederiz artıkŞenizselammmm 44lüler... bende sizdenim... siteye dün üye oldum.. malatyanın neresinde oturuyorsunuz???
evet canım bılboardlarda hıper ucuzluk 29 ekım bekleyın yazıyorya heryerde orası işte
memnun oldum pareesss..... kaydirigubbakcemile5
meraba canım hoş geldin aramıza....selammmm 44lüler... bende sizdenim... siteye dün üye oldum.. malatyanın neresinde oturuyorsunuz???
bende canım Şeniz
malatya park sümer parkının orasımı ii bari oraya alışveriş merkezimi yapıyolar oh oh hihoyyyt
heee heeeee bizede yakın çıkar gezer gezer gelirimzemuszemus zemuszemus zemuszemus
selam ablacım iyiyiz sen nasılsın..selam kayısı güzelleri. bugün inşallah iyisinizdir. ben çok şükür iyi ve birazda neşeliyim. nedeni yok. ama kendimi keyifli hissediyorum.
sümer parkını bende çok merak ettim şimdi. zamanında orada sümer orta okulu vardı. şimdi hala var mı bilmiyorum. ilk tayinim oraydı. sonra kız mesleğe gittim. hey gidi günler hey. siz oraları anlatınca burnumun direği sızlıyor. son geldiğimde akraba ziyareti yüzünden malatyada hiç gezememiştim. bu yüzden eğer gelirsem kimselere demeden geleceğim. hatta akrabaların hiç birine görünmeden gelip gezip sonra akrabalara ben geldim diyeceğim. yoksa koluma yapışıp şu kapı senin bu kapı benim habire ziyarete götürüyorlar. ben gezmeyi bu şekilde düşünmüyorum.
selam hanımlar herkese hayırlı cumalar....nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım iyi haberler verinde ben yabangülü gibi kaynana mağdurlarının içi açılsın.
heeeey zeko geldi kimse yok mu.