Malatya///44

Ay canım Allah yardımcın olsun..eşin niye annene gitmene karışıyor anlamadım.İnşallah akşamları evine gelirde bi nefes alırsın en azından.Allah kolaylık versin cnm..
bu günlük kaldı ameliyat doktorun acil ameliyatları varmış.sabah 8 de gittik öğleye kadar bekledik eve geldik yarın sabah kaynanamı alacaklar..dedim eve gidip evi süpürüp geleyim dedim fırsat bu fırsat bilg.açtım..
ya kızlar bende kaynana olacağım. ama bana yapılanları asla gelinime yapamam. anası mutlaka gidecek. isterse hergün. böyle bir kısıtlama olur mu ya. ay ben bunu kabul edemiyorum. nasıl çocuğumuzu biz özlüyorsak, kız anasınında özlemesi kadar doğal birşey olamaz.
turpun seyreği lafını hiç sevmedim açıkçası. ya bu kaynanalar biraz çocuklarından ellerini çeksinler. burunlarını onların işlerine sokmasınlar. bu hayatı bana zindan eden.... neyse allah rahmet eylesin. sinirlerim yine oynadı.
sizlerin yazışmalarınızı okuyunca ben gelinime asla bunları yapamam diyorum. ay gelecek olan yaşadı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ablam herkes senin gibi olsa keşke:gitme: bizimkide öyle biri işte kendilerine görede melek gibiler.dün annemlere gittim diye kaynanamın suratı asıktı görümcemde anneni gördünmü dedi.aptalca bir soru annemgile gidince tabikide annemi görecem laf sokuyorlar işte..:mymeka:

hanımlar dün başıma ne geldi ya...yan komşuma bişey sormak için kapısını çaldım bi yandan konuşurken bir yandan kapıyı açıyordum...üstü açtım altı açayım dedim baktım alt kısım yok...şaşkınlıktan buraya ne olmuş böyle dedim...yandaki abla gel belki içerdedir deyince benakannehir hemen eltime gideyim eşimi çağırayım diye düşündüm aklıma ilk o geldi...onun yanında hiç bişey olmaz diye düşündüm.nitekim açamadılar kapıyı ben merdivene çöktüm dizlerim tutmaz olmuş.kaynanam o dizlerle bile bela okuya okuya merdivenleri tırmanmış.neyse çilingirci açtı kapıyı ben hariç herkes içeri daldı...sonuç hüzran girmiş içeri işte...zar zor içeri girip evin dağılmış halini görünce ağlama krizine girdim...kayınpederim herkesin evine giriyolar ağlamakla etraf toplanmıyo kalk etrafı toparla diyo kaynanam korkma çocuğun olmaz diyo bi yandan soruyolar git bak neyini almış...off uğultu gibi...yatak odasına girdim Allahım iç çamaşırları ortalıkta herkes odaya girmişti zaten...toplarken bile onlara dokununca titredim...Allah kimseye yaşatmasın ya zor...fazla dağıtmamışlar eve gelmeme yakın girdiklerini sanıyorum...korkum bilen biri ve fazla bişey alamadığı için tekrar gelmesi...2 saat bi yüzük...belki az gelmiştir ne bileyim. ya tekrar gelirler mi sizce...

canım çok geçmiş olsun.polise haber verdinmi?bide kaynanan o ortamda bile çocuğu düşünüyor hayret bişey yaakannehir.allah bi daha yaşatmasın işallah..:Saruboceq:

hanımlar dün başıma ne geldi ya...yan komşuma bişey sormak için kapısını çaldım bi yandan konuşurken bir yandan kapıyı açıyordum...üstü açtım altı açayım dedim baktım alt kısım yok...şaşkınlıktan buraya ne olmuş böyle dedim...yandaki abla gel belki içerdedir deyince benakannehir hemen eltime gideyim eşimi çağırayım diye düşündüm aklıma ilk o geldi...onun yanında hiç bişey olmaz diye düşündüm.nitekim açamadılar kapıyı ben merdivene çöktüm dizlerim tutmaz olmuş.kaynanam o dizlerle bile bela okuya okuya merdivenleri tırmanmış.neyse çilingirci açtı kapıyı ben hariç herkes içeri daldı...sonuç hüzran girmiş içeri işte...zar zor içeri girip evin dağılmış halini görünce ağlama krizine girdim...kayınpederim herkesin evine giriyolar ağlamakla etraf toplanmıyo kalk etrafı toparla diyo kaynanam korkma çocuğun olmaz diyo bi yandan soruyolar git bak neyini almış...off uğultu gibi...yatak odasına girdim Allahım iç çamaşırları ortalıkta herkes odaya girmişti zaten...toplarken bile onlara dokununca titredim...Allah kimseye yaşatmasın ya zor...fazla dağıtmamışlar eve gelmeme yakın girdiklerini sanıyorum...korkum bilen biri ve fazla bişey alamadığı için tekrar gelmesi...2 saat bi yüzük...belki az gelmiştir ne bileyim. ya tekrar gelirler mi sizce...

çok geçmiş olsun canım olsun cana geleceğine mala gelsın..

canım çok ama çok geçmiş olsun.valla bugün bilgisayara bakamadım.malum ev cin çarpmış gibiydi.anca toparlandı.Ay okuyunca kaynananla kayınpederine sinir oldum.Evde olsalardı belki onlarıda götürürlerdi rahatlardın. naniknanik Neyse hafif atlatmışsın.Allah daha büğünden korusun...
:Saruboceq:

hepiniz sağolun arkadaşlar götürdükleri değil beni düşündüren tekrar gelirler mi düşüncesi bizim apartmana dadanmışlar zaten bi biz bide iki daire kalmıştı işte...eltimdeydi terminatörler...dünde eşimle dalaştık offf bu kafayla valla şeytan diyo çek kapıyı git...almıyo kafam artık zaten bir sürü sıkıntı yaşadım.
ne yapmaya çalışıyorlar ne çıldırtmaya mı bunaldım artık bunaldım Allahım ya vurdum duymaz yap beni ya çekip gitsinler başımdan.ananenin tedavisini 2 aya yaymışlar 2 ay daha başımda olurlarsa offff of...

zekom büyük geçmiş olsun canım. ah ne sıkıntın var ya. biri bitmeden öteki geliyor.
canım ortalığı birbirine kattıklarına göre dişlerine göre birşey bulamamışlar. bir dahada yoklamazlar sanırım. benim evime 5 defa girmişlerdi. her seferinde götürdülerdi. en son büyük hasılatı alıp gitmişlerdi. o gündür bu gündür artık evime kıymetli şeyleri bırakmıyorum.

zeko canımşimdi okudummsj ını
imşallah birdaha bişey olmaz sıkma canını ama senin pederlerde öküz afaedersinde bizde olsa bi su verirler bişeyyaparlar korkmakla ev toplanmıyo ne demek çok gıcık oldum rabbim sana sabır versin onlarada akıl fikir

kızlar kaynanam ameliyat oldu bu gün ameliyata girerken çok üzüldüm ağladım hatta.bana yaşattıklarına rağmen yinede çok üzüldüm.eşim sabah işe gidecek eve geldim.yarın ben kalacam yanında p.tesi çıkaracak doktor.kocaman bi taş çıktı şaşırdık yaklaşık içli köfte kadar..

geçmiş olsun yaban gülüm ya üsülme insanlık işte ya bende dayanamıyorum yaşlılara cahilliklerine vericeksin işte naparsın :teselli:

geçmiş olsun yaban gülüm ya üsülme insanlık işte ya bende dayanamıyorum yaşlılara cahilliklerine vericeksin işte naparsın :teselli:

slm herkese iyi günler diliyorum bir süredir yoktum da umarım iyisinizdir
sevgili zeko başına gelenler için üzüldüm tedbiri elden bırakmayın Allah tekrarını göstermesin inşaallah

yabangülüm sanada kolay gelsin allah kayınvalidene şifalar versin

iyi pazarlar

yabangülüm canım geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum kaynanana.
sen merak etme iyileştikten sonra, nerde kalmıştık diyecek.kaydirigubbakcemile3

kızlar kaynanam ameliyat oldu bu gün ameliyata girerken çok üzüldüm ağladım hatta.bana yaşattıklarına rağmen yinede çok üzüldüm.eşim sabah işe gidecek eve geldim.yarın ben kalacam yanında p.tesi çıkaracak doktor.kocaman bi taş çıktı şaşırdık yaklaşık içli köfte kadar..

canım çok geçmiş olsun.ne diyim Allah sanada hem dayanma gücü hemde sabır versin.İşin zor anlaşılan.İnşallah bide hastalığı bahane edip hergün yanında olmanı istemez...

Back