Malatya///44

günaydın hemşerilerim...nerdesiniz yaa...valla ben koştur koştur mahvolmuş haldeyim.yabangülüm Allah kolaylık versin canım insan böyle insanlar arasında kala kala merhametini yitiriyo aslında çok şükür ki sen o haddeye gelmemişin Allah böyle insanların arasında temiz duyguları korusun...geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun bende firstlady ablanın başına gelenin benim başıma gelmesinden korkuyorum.tekrar gelirse Allahım naparım bilemiyorum...ama kaynanamla kayınpederimi başımdan kovacağımı iyi biliyorum.saçma sapan konuşup iyice krize sokuyolar insanı..

Selam kızlar
Yabangülüm çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin canım
Zekocuğum sakin ol canım :teselli:

slm canım vallahı bır haftadır hep bı yerlere gıdıyorum bana mısafır geldı bu ara pek gıremıyorum ama buralardayım yanı kaybolmadım:kahve:

bu arada gecmıs olsun canım kayınvalıden ıçın
teşekür ederim canım..
yabangülüm canım geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum kaynanana.
sen merak etme iyileştikten sonra, nerde kalmıştık diyecek.kaydirigubbakcemile3
amin ablacım.iyileşene kadar burnumdan getirir artık..
canım çok geçmiş olsun.ne diyim Allah sanada hem dayanma gücü hemde sabır versin.İşin zor anlaşılan.İnşallah bide hastalığı bahane edip hergün yanında olmanı istemez...
teşekür ederim canım.valla aynen artık her gün oradayız şimdi çıkıyormuş hast.bende gidiyorum oraya belki bi kaç gün orada kalırız..
günaydın hemşerilerim...nerdesiniz yaa...valla ben koştur koştur mahvolmuş haldeyim.yabangülüm Allah kolaylık versin canım insan böyle insanlar arasında kala kala merhametini yitiriyo aslında çok şükür ki sen o haddeye gelmemişin Allah böyle insanların arasında temiz duyguları korusun...geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun bende firstlady ablanın başına gelenin benim başıma gelmesinden korkuyorum.tekrar gelirse Allahım naparım bilemiyorum...ama kaynanamla kayınpederimi başımdan kovacağımı iyi biliyorum.saçma sapan konuşup iyice krize sokuyolar insanı..

Selam kızlar
Yabangülüm çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin canım
Zekocuğum sakin ol canım :teselli:

kızlar teşekür ederim ben kaçıyorum sonra size yazarım detaylı.şimdi eve geliyormuş eşim aradı o gelmeden orada olayım yoksa büyük suç işlemiş olurum..opuyorumnanaktan

iyi geceler millet!!!forum yine son zamanlardaki gibi çok sakin.ben ders çalışıyorum.siz napıyorsunuz???

ya onlara konuşma fırsatı verme canım. saçma sapan konuşur ve yorumlar yaparlar.
canım benim eve giren beni tanıyan biriydi. ne zaman altınlarımın tümünü buldu, o zaman rahat etti. kötükedihüso o gündür bu gündür artık takı almıyorum. bu olay bana çok büyük ders olmuştur. eskiden aman alayım yatırım olur diye artırdıklarımla alıp duruyordum. hırsıza yatırım yapmışım hep. canım hırsız biz evdeyken 2 kere geldi. diğer girişleri ben işteyken olmuştu.
hırsızı biliyorduk. maalesef kanıt olmadığı için suçluyamadık. sonra o şehirden ayrıldıkta rahat ettim. ama yinede altın yatırımına iyi gözle bakmıyorum. eğer varsada bankada kasa tutacaksın. yoksa benim gibi canınız yanar.opuyorumnanaktan

evet uzun zamandır bakıyorum bazı arkadaşlarımız sankim kayıplar. kaydirigubbakcemile3 kızlar hadi canlandırın şurayı.delikafaduldenopuyorumnanaktan

selam hanımlar nasılsınız bakalım.ben sakin olmaya çalışan hallerdeyim.eltime gidiyorum bütün gün ne yaptıklarını dinliyorum babası eve geliyor bide nazlarını çekiyorum.dün ezel vardı onu seyrediyorduk babası baktı sucuk pişiriyolar canım sucuk çekti demez mi hemde en heyecanlı yerinde gittim pişirdim peşine reklamlar çikolata gördü hani önceden dolabınızda çikolata olurdu şimdi yok dedi.çocuk gibi Allahım ne görse istiyo ağlıyayım mı güleyim mi bilemiyorum.geçen h.sonu tatlı,makarna salatası, poğaça yaptım yine yetmiyo gözleri doymuyo...ayyy ay sonra hazımsızlıkmış şekermiş kıvranıyo.

selam hanımlar nasılsınız bakalım.ben sakin olmaya çalışan hallerdeyim.eltime gidiyorum bütün gün ne yaptıklarını dinliyorum babası eve geliyor bide nazlarını çekiyorum.dün ezel vardı onu seyrediyorduk babası baktı sucuk pişiriyolar canım sucuk çekti demez mi hemde en heyecanlı yerinde gittim pişirdim peşine reklamlar çikolata gördü hani önceden dolabınızda çikolata olurdu şimdi yok dedi.çocuk gibi Allahım ne görse istiyo ağlıyayım mı güleyim mi bilemiyorum.geçen h.sonu tatlı,makarna salatası, poğaça yaptım yine yetmiyo gözleri doymuyo...ayyy ay sonra hazımsızlıkmış şekermiş kıvranıyo.

ay canım valla Allah yardımcın olsun.Peygamber sabrın var mübarekk.Güya ayrı şehirlerdesiniz ama maşşşaallaah yetişiyorlar her tarafa.bişi sorcam kayınpederin böyle yaparken eşin ne diyo?tepkisi nasıl yani?

zekom seninkiler ne iş çözemedim valla ben benimkine versem çocukmuyum ben der beni tersler Allah kolaylık versin hayatım

selam hanımlar yine topiği dertlerimle ben açayım.dün yine malum eltimdeydim hem yardım ederim diye hemde durumları yok malum terminatörlerde boğazlı bişeyler alıp onlarda takılıyoruz.rengi atmış noldu dedim kayınvalideme ameliyat demişler yandık napcaz şimdi dedi.napalım olsun bari düzelirde zırt pırt gelmezler bi çeker sonra kurtuluruz dedim.neyse sofraya oturduk babası başladı yine bu karnıbahar olmamış içine ne yağı koydun eltim mısırözü diyo dün fasulyede olmamıştı şekerim çıktı eltim diyo annem öyle dedi öyle yaptım.böyle olmuyo dedi kaynanama mutfağı sen elime al kaynanamda diyo valla uğraşamam öyle alıştırma.bende dedim aşkolsun baba böyle yapıyosun bundan sonra anneme var sana yemek yok dedim.bi sessizlik peşine ben diyorum ahmet kime çekmiş insanı askeriyede gibi hissettiriyosunuz yağı ne koydun içinde ne var...neyse sonra kaynım geldi karnıbahar sevmezmiş başka yemek koyim diyo yok diyo neyse tabak önüne geldi kıl var demez mi herkesin içinde ben yemem nerde göster diyo bak orda kıl yok sonra aldım neyse diyo...yemekten sonra kaynanam diyo burda kalıcam bak gelinlerin suratı asıldı.ne diyeyim aşkolsun dedik artık.çocuklar bi taraftan kudurmuş.ayyy sinir oldum neyse biraz kafasını dağıttım sonra çıkayım dedim bişeye ihtiyacınız varmı diyorum ses yok geçtim tv önüne bişey istiyonuz mu ben çıkıyorum dedim.evdede oruç tutucam diye sofra hazırladım babası makum eşlik ediyo yedi yedi yok bu dünkü sucuk gibi olmamış dedi yattı.ayy bide imalar annenizi hastaneye götürüyorum para vermiyosunuz iyi alıştı ona çalışıyorum sanki.durumuna göre yaşasın onlarda uçmasınlar ne yapayım.ya bi üzülüyorum hallerine bide kızıyorum hep şükürsüz hep daha fazlası istediği...bakalım sonumuz ne olacak...yabangülüm sen yaşadıklarını yaz benimkide ameliyat oluyo peşine geliyorum.ya bide bi sene yatar diyo eltim öyle bişey var mı...varsa eyvah ki ne ayvah.

Son düzenleme:
günaydın
zekom valla dediğin gibi şükürsüzlerse napsan yaranamazsın boşver takma kafana zaten takılcak gibi diiilller anladığım kadarıyla akannehir

öylede her ne kadar arkamdan beni kaynanamla atsada eltime üzülüyorum yazık bi arada bu yoğunlukta görümcem biraz çalışim diye çocuğunu bırakmış başına bide afacan zaten kızıylada geçinemiyolar.ne bileyim ya onlar yapsa ben yapamıyorum tamam kızıyorum ama yinede üzülüyorum.

Back