bu günlük kaldı ameliyat doktorun acil ameliyatları varmış.sabah 8 de gittik öğleye kadar bekledik eve geldik yarın sabah kaynanamı alacaklar..dedim eve gidip evi süpürüp geleyim dedim fırsat bu fırsat bilg.açtım..Ay canım Allah yardımcın olsun..eşin niye annene gitmene karışıyor anlamadım.İnşallah akşamları evine gelirde bi nefes alırsın en azından.Allah kolaylık versin cnm..
ya kızlar bende kaynana olacağım. ama bana yapılanları asla gelinime yapamam. anası mutlaka gidecek. isterse hergün. böyle bir kısıtlama olur mu ya. ay ben bunu kabul edemiyorum. nasıl çocuğumuzu biz özlüyorsak, kız anasınında özlemesi kadar doğal birşey olamaz.
turpun seyreği lafını hiç sevmedim açıkçası. ya bu kaynanalar biraz çocuklarından ellerini çeksinler. burunlarını onların işlerine sokmasınlar. bu hayatı bana zindan eden.... neyse allah rahmet eylesin. sinirlerim yine oynadı.
sizlerin yazışmalarınızı okuyunca ben gelinime asla bunları yapamam diyorum. ay gelecek olan yaşadı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hanımlar dün başıma ne geldi ya...yan komşuma bişey sormak için kapısını çaldım bi yandan konuşurken bir yandan kapıyı açıyordum...üstü açtım altı açayım dedim baktım alt kısım yok...şaşkınlıktan buraya ne olmuş böyle dedim...yandaki abla gel belki içerdedir deyince benakannehir hemen eltime gideyim eşimi çağırayım diye düşündüm aklıma ilk o geldi...onun yanında hiç bişey olmaz diye düşündüm.nitekim açamadılar kapıyı ben merdivene çöktüm dizlerim tutmaz olmuş.kaynanam o dizlerle bile bela okuya okuya merdivenleri tırmanmış.neyse çilingirci açtı kapıyı ben hariç herkes içeri daldı...sonuç hüzran girmiş içeri işte...zar zor içeri girip evin dağılmış halini görünce ağlama krizine girdim...kayınpederim herkesin evine giriyolar ağlamakla etraf toplanmıyo kalk etrafı toparla diyo kaynanam korkma çocuğun olmaz diyo bi yandan soruyolar git bak neyini almış...off uğultu gibi...yatak odasına girdim Allahım iç çamaşırları ortalıkta herkes odaya girmişti zaten...toplarken bile onlara dokununca titredim...Allah kimseye yaşatmasın ya zor...fazla dağıtmamışlar eve gelmeme yakın girdiklerini sanıyorum...korkum bilen biri ve fazla bişey alamadığı için tekrar gelmesi...2 saat bi yüzük...belki az gelmiştir ne bileyim. ya tekrar gelirler mi sizce...
hanımlar dün başıma ne geldi ya...yan komşuma bişey sormak için kapısını çaldım bi yandan konuşurken bir yandan kapıyı açıyordum...üstü açtım altı açayım dedim baktım alt kısım yok...şaşkınlıktan buraya ne olmuş böyle dedim...yandaki abla gel belki içerdedir deyince benakannehir hemen eltime gideyim eşimi çağırayım diye düşündüm aklıma ilk o geldi...onun yanında hiç bişey olmaz diye düşündüm.nitekim açamadılar kapıyı ben merdivene çöktüm dizlerim tutmaz olmuş.kaynanam o dizlerle bile bela okuya okuya merdivenleri tırmanmış.neyse çilingirci açtı kapıyı ben hariç herkes içeri daldı...sonuç hüzran girmiş içeri işte...zar zor içeri girip evin dağılmış halini görünce ağlama krizine girdim...kayınpederim herkesin evine giriyolar ağlamakla etraf toplanmıyo kalk etrafı toparla diyo kaynanam korkma çocuğun olmaz diyo bi yandan soruyolar git bak neyini almış...off uğultu gibi...yatak odasına girdim Allahım iç çamaşırları ortalıkta herkes odaya girmişti zaten...toplarken bile onlara dokununca titredim...Allah kimseye yaşatmasın ya zor...fazla dağıtmamışlar eve gelmeme yakın girdiklerini sanıyorum...korkum bilen biri ve fazla bişey alamadığı için tekrar gelmesi...2 saat bi yüzük...belki az gelmiştir ne bileyim. ya tekrar gelirler mi sizce...
geçmiş olsun yaban gülüm ya üsülme insanlık işte ya bende dayanamıyorum yaşlılara cahilliklerine vericeksin işte naparsın :teselli:
selam kızlar nasılsınız.ayvalık kısssss nerelerdesin pek görmüyorum seni buluşmadan sonra kayboldun:)))
kızlar kaynanam ameliyat oldu bu gün ameliyata girerken çok üzüldüm ağladım hatta.bana yaşattıklarına rağmen yinede çok üzüldüm.eşim sabah işe gidecek eve geldim.yarın ben kalacam yanında p.tesi çıkaracak doktor.kocaman bi taş çıktı şaşırdık yaklaşık içli köfte kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?