Malatya///44

ay bu kaynana milleti nie böle ya sıkma canını güzelim konuşmaya çalış bide anne neden böle sölüyosun sen benim annemsin oda annem bi aydır görmüyodum ne var bunda de alttan al ağla falan kaydirigubbakcemile3 yinede bişi demezse ne dim artık yani :dilcikar:
konuştum canım benim annemi görmeden dayanamam dedim benimle pazarlık yapmaya kalktı...bi günde baktım olmuyo resti çektim bende ne yapayım...

oooo hanımlar ne çok şeyler yazmışınız öyle oku oku bititeredim:dilcikar:

Valla şu anda bende öyleyim bizim dişi terminatör nerde bende mecburi orda...kaydirigubbakcemileseni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun ne diyeyim.:Saruboceq:
amin canım.
gençliğim elden gittikten sonra rahata ersem ne olur ermesem ne olur be ablacım...yani tek yolu mefta olması diyosun hıı...aman ya Allah korusun yinede hayırlı uzun ömür yüreğine merhamet güzel huy versin...aslında görsen öyle cana yakındır ki kimse ondan böyle fenalık beklemez...ne diyeyim Allaha emanetiz...
evet ya valla gençliğini yaşamadıktan sonra..allah elden ayakta düşürmesin.
konuştum canım benim annemi görmeden dayanamam dedim benimle pazarlık yapmaya kalktı...bi günde baktım olmuyo resti çektim bende ne yapayım...

canım sen kadınsın anneni öyle sık sık görmezsin.bi kez kaynanam bana annen seni özlediyse gelin etmeseydi dedi.ama kendi kızı sürekli burada.eşime annemgile gideyim dediğim zaman 2 hafta önce oradaydın diyor kendi her gün 5 defa gidiyor annesine.bide bu gün annemgile git bi 5 dk.dedi bende kardeşim gelecek dedim.gelirse kardeşin seni arar dedi.bende 3 gibi gelecek dedim iyi bekle o zaman kardeşini diyerek kızdı mecbur uğrayacam şimdi..dedim annen ameliyat olmadan annemgile gideyim dedim bakalım bi yarınım var cuma ameliyat sonrası bir işkence orada ayrılamayacağız.belki orada bile yatarızmafoldumben

bi kaynanama gidip geleyim ben en iyisi yoksa dilinden kalırım.bide yarın annemgile gitmek için izin istersem verir belki gerçi pek ümidim yokta ben annemgile gideyim dediğim hiç bir zaman gidemedim..:((

slmmmmmmm.... aranısa yeni katıldım bi malatyalı olarak böle bi yer görmek beni mutlu etti aslında dogma büyüme ist. ama her yaz gitmeye calısıorum malatyaya cünkü oraları cok seviorummmm.....hihoyyythihoyyythihoyyyt

slmmmmmmm.... aranısa yeni katıldım bi malatyalı olarak böle bi yer görmek beni mutlu etti aslında dogma büyüme ist. ama her yaz gitmeye calısıorum malatyaya cünkü oraları cok seviorummmm.....hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım hoşgeldin aramıza çok çokkk memnun oldummmmmmmmmm :hooray: :teytey: :sm_cool: :dance: delikafadulden zemuszemus sositososito kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt vereliniortak

amin canım.

evet ya valla gençliğini yaşamadıktan sonra..allah elden ayakta düşürmesin.

canım sen kadınsın anneni öyle sık sık görmezsin.bi kez kaynanam bana annen seni özlediyse gelin etmeseydi dedi.ama kendi kızı sürekli burada.eşime annemgile gideyim dediğim zaman 2 hafta önce oradaydın diyor kendi her gün 5 defa gidiyor annesine.bide bu gün annemgile git bi 5 dk.dedi bende kardeşim gelecek dedim.gelirse kardeşin seni arar dedi.bende 3 gibi gelecek dedim iyi bekle o zaman kardeşini diyerek kızdı mecbur uğrayacam şimdi..dedim annen ameliyat olmadan annemgile gideyim dedim bakalım bi yarınım var cuma ameliyat sonrası bir işkence orada ayrılamayacağız.belki orada bile yatarızmafoldumben

benim kocamda cinslik yapıyo ama bu kadarda değil...önce gıcık eder ama sonunda izin verir...ben yerinde olsam hem kocamı hem kaynanamı hastanelik ederdim...zaten ameliyat olmuyacak mı çabuklaştırmak lazım dimi

benim kocamda cinslik yapıyo ama bu kadarda değil...önce gıcık eder ama sonunda izin verir...ben yerinde olsam hem kocamı hem kaynanamı hastanelik ederdim...zaten ameliyat olmuyacak mı çabuklaştırmak lazım dimi

yok ya malasef benimki öyle değil yok dedimi tamam..evleneli 7 yıla girecez 20 sinde bi kez ben annemgile gideyim dediğim zaman git demedi.kendisi uygun olacak haaa 3 haftayı bulacak yoksa el ne der bize der:mymeka:kaynanamda turpun seyreği iyi der eşimi lafıyla yola getirir.benimkide öyle bir cins işte..

oh beee!! insanın evi gibi yok vallaa!!!geldim sonunda bugün evimee.kızlar siz neler yapıyorsunuz?yabangülüm sen buralardasın sanırım.iyi geceler sana :)

günaydın hanımlaar...
yok ya malasef benimki öyle değil yok dedimi tamam..evleneli 7 yıla girecez 20 sinde bi kez ben annemgile gideyim dediğim zaman git demedi.kendisi uygun olacak haaa 3 haftayı bulacak yoksa el ne der bize der:mymeka:kaynanamda turpun seyreği iyi der eşimi lafıyla yola getirir.benimkide öyle bir cins işte..
nedenmiş o anası özel hizmetçisiz yapamıyor mu...hayret bişey ya iyice b....unu çıkarmış yani...:mymeka: asıl annene götürmemekle millet ne der aralarında sorun var diye düşünmezler mi...onun anası anada bizimki bostan korkuluğumu...valla eşim bana öyle dedimi senin olduğun gibi benimde anam var o zaman kimsesiz birini alsaydın diyorum... senin ablanlar niye zırt pırt geliyo diyorum...direk annemler köyden geliyo olsun artık diyo...öncesinide biliyorum ben diyorum...valla bu konuda laf edildimi cinnet moduna giriyorum...bu sefer çok kalmıyacaklar diye sesim çıkmıyo işte...ne bileyim yaa ne dertsiz başımıza dert açtıkta evlendik...

Back