hadi gözün aydın Allah bi daha ayrılık vermesin mi diyeyim...oh beee!! insanın evi gibi yok vallaa!!!geldim sonunda bugün evimee.kızlar siz neler yapıyorsunuz?yabangülüm sen buralardasın sanırım.iyi geceler sana :)
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün çok garibim durup durp gözyaşlarım kendiliğinden akıyor mafoldumben
hadi gözün aydın Allah bi daha ayrılık vermesin mi diyeyim...
çok sağol cnm.valla gerçekten vermesin ayrılık.E bide eşim 2 haftadır evde yalnızdı.Evin halini bi düşünün.Temizlikçi gelcek yarın.Yoksa altından kalkamam...
hoşgeldın, kolay gelsıın
niyeki kesin canını sıkan bişey vardır aman hiç bişey ağlamaya değmez..:teselli:Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün çok garibim durup durp gözyaşlarım kendiliğinden akıyor mafoldumben
hoşgeldin canım evine artık bi kaç gün temizlikle uğraşırsın..çok sağol cnm.valla gerçekten vermesin ayrılık.E bide eşim 2 haftadır evde yalnızdı.Evin halini bi düşünün.Temizlikçi gelcek yarın.Yoksa altından kalkamam...
ya kızlar nerdesiniz???ne kadar sakin forumm...
kızlar yarın büyük gün kaynanam ameliyat oluyorartık uzun bir süre evime hasret kalırım:gitme:eşimden zor bela izinle bu gün annemlere gittim uzun süre gidemem diye.tabi eşim surat filan yaptı annem ameliyat olacak annemgile gideceğine annengile gidiyorsun dedi.offffff offfffffffff heralde ameliyat olursa orada kalırız.
kolay gelsin canımzemuszemusçok sağol cnm.valla gerçekten vermesin ayrılık.E bide eşim 2 haftadır evde yalnızdı.Evin halini bi düşünün.Temizlikçi gelcek yarın.Yoksa altından kalkamam...
boşuna canını sıkma hakkın gitmek senin bişey söylerlerse annem gideceğim tabi de kes at...ay ne güzel olur kaynanana bi şok yaşatsan...unutma sana lütufta bulunmuyorlar hakkın olanı veriyorlar..kızlar yarın büyük gün kaynanam ameliyat oluyorartık uzun bir süre evime hasret kalırım:gitme:eşimden zor bela izinle bu gün annemlere gittim uzun süre gidemem diye.tabi eşim surat filan yaptı annem ameliyat olacak annemgile gideceğine annengile gidiyorsun dedi.offffff offfffffffff heralde ameliyat olursa orada kalırız.
tabi daha kaaynana olmadın ya...hele bi olasın kaynana ruhu sanada bulaşır. :roflol: şaka yaptım canım ablacım eminim iyi bi kayınvalide olursun...inşallah sana layık iyi bi gelinin olurda örnek olursunuz bari...:Saruboceq:ya kızlar bende kaynana olacağım. ama bana yapılanları asla gelinime yapamam. anası mutlaka gidecek. isterse hergün. böyle bir kısıtlama olur mu ya. ay ben bunu kabul edemiyorum. nasıl çocuğumuzu biz özlüyorsak, kız anasınında özlemesi kadar doğal birşey olamaz.
turpun seyreği lafını hiç sevmedim açıkçası. ya bu kaynanalar biraz çocuklarından ellerini çeksinler. burunlarını onların işlerine sokmasınlar. bu hayatı bana zindan eden.... neyse allah rahmet eylesin. sinirlerim yine oynadı.
sizlerin yazışmalarınızı okuyunca ben gelinime asla bunları yapamam diyorum. ay gelecek olan yaşadı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?