Malatya///44

günaydınnnnnnnnnn zeko nasılsın erkencisin sen bende kızım okula hazırlıyorum öğleden sonrada emine teyzoşum geldi onun yanına gidicem sehernaz bacımlara özledim ya bi bakayım ne yapmış na etmişş
vayyy süper üçlü siz yine bir araya gelirsiniz beni unutursunuz...emine abla günlerden alışmış zati çaylar çörekler havada uçuşur şimdi...

sanada günaydın zekocum!!gerçi artık tünaydın dimi :)) ne var ne yok millet?
valla kaynana var huzur yok,kayınpeder var rahat yok diyelim...eski günlerin vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı bişey yapmasalarda hep şüphe içindeyim...ben böyle değildim yaaa onlarla oldum.çalıştığım halde 2 gündür eltimin yanında onların yemekleri için koşturdum dün annem geldi 1 aydır görmüyorum görmeye gittim...döndüğümde kaynanam bugünde seni göremedik annen geldi ya yüzün gülüyo dedi...2 gündür dipdibeydik yaptıklarımı sildi geçti...

valla kaynana var huzur yok,kayınpeder var rahat yok diyelim...eski günlerin vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı bişey yapmasalarda hep şüphe içindeyim...ben böyle değildim yaaa onlarla oldum.çalıştığım halde 2 gündür eltimin yanında onların yemekleri için koşturdum dün annem geldi 1 aydır görmüyorum görmeye gittim...döndüğümde kaynanam bugünde seni göremedik annen geldi ya yüzün gülüyo dedi...2 gündür dipdibeydik yaptıklarımı sildi geçti...

zeko daha çok mu kalacak kaynana.:umursamaz:

yabangülüm seninki ne durumda ameliyat hazırlıkları nazları falan başladı mı...

noldunuz hanımlar yaaa...bu topik niye bu kadar ıssız oldu...:delphin:

evet canım artık sanki eskisi kadar kimse yok.ben bakiım ama kimseyi bulamayınca cıkıyorum hep..

noldu ki neden böyle birden kesildi bende anlıyamadım...neyse şimdi bende işten çıkıcam fırsat bulursam yarın yine uğrarım...belkim utanan olurda yine hareketlenir topik....

iyi akşamlar sana o zaman.gitde bari gecikme.kaynanan merak etmesinnnn kaydirigubbakcemile3

oyyy sizin buluşma nolmuş öyle...akannehirolsun mühim olan iyi vakit geçirmeniz güzel dostluklar kurmanızdı...kaydirigubbakcemile5 bunu gerçekleştiren yabangülüm ve ayvalık arkadaşımızı tebrik ediyorumalkisalkisalkis ama birinciyi buluşma kaçırmamaya öze gösteren firstlady ablamıza veriyorum:hooray:

zekocum ben akşamları buraya uğrayabiliyorum. yada sabah çok erken. senin anlayacağın akşamcıyız.:roflol::roflol::roflol:
zekocum sende aynı kendimi görüyorum. bir zamanlar bende senin çektiğin sıkıntıları çok çekmiştim. hatta boşanmayı bile düşünmüştüm. ama çocuklar belimi bükmüştü.
şimdi çok şükür kaynana mezara girdide rahata ve huzura kavuştum. hatta onların yüzünden şehir bile değiştirdim. yoksa malatyanın suyumu çıkmıştı. çok güzel arkadaşlarım vardı. işim rahattı. hala o arkadaşlarımı arar sorarım. bizimki çok güzel bir dostluktu.
iyiki aynı şehirde değilsin bunada şükret. tabii uzakta olsa, ordan yetişiyordur. bizimki hep öyle yapardı. yinede allah rahmet eylesin diyeyim. gece gece günaha girmeyeyim.kötükedihüso

kızlar malatya deyince aklıma hep gerçek dostluk gelir. ben malatyada bunu tattım. bir grubumuz vardı. ay hepsinin kulakları çınlasın. her hafta sonu bir arkadaşın evine gider, evini dip bucak temizler ve yemekler yapardık. sanki o ev bizim gibiydi. eşlerimizde çok güzel anlaşıyorlardı. tabi biz bayanlar sabahtan giderdik. kalabalıkta ev işi yapmak çok zevkli olurdu. birbirimizi o kadar benimsemiştikki anlatamam. birimizin bir sıkıntısı olsun gece gündüz demez koşardık. maddi manevi hep bir bütündük. akraba bile bu kadar yakın olmazdı. 5 sene bunu tattım ben. ama işte kaynana rahat vermedi. en son çare buralarda sürünüyorum. o dostluğu buralarda hiç bulamadım.
ah ah beni eskilere götürdünüz. :sinifsinif:

ay bu kaynana milleti nie böle ya sıkma canını güzelim konuşmaya çalış bide anne neden böle sölüyosun sen benim annemsin oda annem bi aydır görmüyodum ne var bunda de alttan al ağla falan kaydirigubbakcemile3 yinede bişi demezse ne dim artık yani :dilcikar:

zekocum ben akşamları buraya uğrayabiliyorum. yada sabah çok erken. senin anlayacağın akşamcıyız.:roflol::roflol::roflol:
zekocum sende aynı kendimi görüyorum. bir zamanlar bende senin çektiğin sıkıntıları çok çekmiştim. hatta boşanmayı bile düşünmüştüm. ama çocuklar belimi bükmüştü.
şimdi çok şükür kaynana mezara girdide rahata ve huzura kavuştum. hatta onların yüzünden şehir bile değiştirdim. yoksa malatyanın suyumu çıkmıştı. çok güzel arkadaşlarım vardı. işim rahattı. hala o arkadaşlarımı arar sorarım. bizimki çok güzel bir dostluktu.
iyiki aynı şehirde değilsin bunada şükret. tabii uzakta olsa, ordan yetişiyordur. bizimki hep öyle yapardı. yinede allah rahmet eylesin diyeyim. gece gece günaha girmeyeyim.kötükedihüso
gençliğim elden gittikten sonra rahata ersem ne olur ermesem ne olur be ablacım...yani tek yolu mefta olması diyosun hıı...aman ya Allah korusun yinede hayırlı uzun ömür yüreğine merhamet güzel huy versin...aslında görsen öyle cana yakındır ki kimse ondan böyle fenalık beklemez...ne diyeyim Allaha emanetiz...

Back