Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyy süper üçlü siz yine bir araya gelirsiniz beni unutursunuz...emine abla günlerden alışmış zati çaylar çörekler havada uçuşur şimdi...günaydınnnnnnnnnn zeko nasılsın erkencisin sen bende kızım okula hazırlıyorum öğleden sonrada emine teyzoşum geldi onun yanına gidicem sehernaz bacımlara özledim ya bi bakayım ne yapmış na etmişş
valla kaynana var huzur yok,kayınpeder var rahat yok diyelim...eski günlerin vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı bişey yapmasalarda hep şüphe içindeyim...ben böyle değildim yaaa onlarla oldum.çalıştığım halde 2 gündür eltimin yanında onların yemekleri için koşturdum dün annem geldi 1 aydır görmüyorum görmeye gittim...döndüğümde kaynanam bugünde seni göremedik annen geldi ya yüzün gülüyo dedi...2 gündür dipdibeydik yaptıklarımı sildi geçti...sanada günaydın zekocum!!gerçi artık tünaydın dimi :)) ne var ne yok millet?
valla kaynana var huzur yok,kayınpeder var rahat yok diyelim...eski günlerin vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı bişey yapmasalarda hep şüphe içindeyim...ben böyle değildim yaaa onlarla oldum.çalıştığım halde 2 gündür eltimin yanında onların yemekleri için koşturdum dün annem geldi 1 aydır görmüyorum görmeye gittim...döndüğümde kaynanam bugünde seni göremedik annen geldi ya yüzün gülüyo dedi...2 gündür dipdibeydik yaptıklarımı sildi geçti...
kolay gelsin canımzemuszemusben burdayım canım.ev süpürüyordum.mola verdimm.. kafamçokkarıştı
Allahtan fazla kalmıyacaklar...ama sınav üzeri yani yine kaldık...zeko daha çok mu kalacak kaynana.:umursamaz:
yabangülüm seninki ne durumda ameliyat hazırlıkları nazları falan başladı mı...
oyyy sizin buluşma nolmuş öyle...akannehirolsun mühim olan iyi vakit geçirmeniz güzel dostluklar kurmanızdı...kaydirigubbakcemile5 bunu gerçekleştiren yabangülüm ve ayvalık arkadaşımızı tebrik ediyorumalkisalkisalkis ama birinciyi buluşma kaçırmamaya öze gösteren firstlady ablamıza veriyorum:hooray:
valla kaynana var huzur yok,kayınpeder var rahat yok diyelim...eski günlerin vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı bişey yapmasalarda hep şüphe içindeyim...ben böyle değildim yaaa onlarla oldum.çalıştığım halde 2 gündür eltimin yanında onların yemekleri için koşturdum dün annem geldi 1 aydır görmüyorum görmeye gittim...döndüğümde kaynanam bugünde seni göremedik annen geldi ya yüzün gülüyo dedi...2 gündür dipdibeydik yaptıklarımı sildi geçti...
yaa ne demezsin beni camlarda bekliyodu...iyi akşamlar sana o zaman.gitde bari gecikme.kaynanan merak etmesinnnn kaydirigubbakcemile3
Valla şu anda bende öyleyim bizim dişi terminatör nerde bende mecburi orda...kaydirigubbakcemileseni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun ne diyeyim.:Saruboceq:sorma ya artık evime hasret kalacam.:gitme:
gençliğim elden gittikten sonra rahata ersem ne olur ermesem ne olur be ablacım...yani tek yolu mefta olması diyosun hıı...aman ya Allah korusun yinede hayırlı uzun ömür yüreğine merhamet güzel huy versin...aslında görsen öyle cana yakındır ki kimse ondan böyle fenalık beklemez...ne diyeyim Allaha emanetiz...zekocum ben akşamları buraya uğrayabiliyorum. yada sabah çok erken. senin anlayacağın akşamcıyız.:roflol::roflol::roflol:
zekocum sende aynı kendimi görüyorum. bir zamanlar bende senin çektiğin sıkıntıları çok çekmiştim. hatta boşanmayı bile düşünmüştüm. ama çocuklar belimi bükmüştü.
şimdi çok şükür kaynana mezara girdide rahata ve huzura kavuştum. hatta onların yüzünden şehir bile değiştirdim. yoksa malatyanın suyumu çıkmıştı. çok güzel arkadaşlarım vardı. işim rahattı. hala o arkadaşlarımı arar sorarım. bizimki çok güzel bir dostluktu.
iyiki aynı şehirde değilsin bunada şükret. tabii uzakta olsa, ordan yetişiyordur. bizimki hep öyle yapardı. yinede allah rahmet eylesin diyeyim. gece gece günaha girmeyeyim.kötükedihüso