Malatya///44

ya çoküzüldüm ama olsun 2 kişide olsa beraber oturulup sohbet edilmiş çaylar içilmiş inşallah bidahakine 22 kişi olursunuz ama fotolarınızı koysaydınız keşke genede sizi bilirsiniz tabii hepiniiz öptüm canlarımm

valla canım bi dahakini ayarlayıp böyle olursa ya.gelirim diyenler gelmedi.ben gitmeseydim ayvalık kalırdı tek başına.geliyorum dedik ve gittiktea.s

üzülmekte haklısın cnm.merak etme bidaha olmaz inşallah.bence gelcem deyipte gelmeyenlerin gerçekten önemli sebepleri vardır.sonuçta söz verilmiş.yazarlar zaten burda.

kızlar çok veryansın ediyorsunuz haklısınız ama malesef uygun olmadı kim bilir belki bir dahakinede siz den biri müsait olmayacak bilemeyiz bunu o yüzden kurmuş olduğunuz dostluğun kıymetini bilin bence nasip diyelim

Günaydın kızlar
Kızlar inan bu nişan işinden benim cuma akşamı haberim oldu daha önce olsaydı söylemezmiydim
Bende gelmeyi çok istedim ablam yeğenimin doğum gününü yapacaktı ama haftaya erteledi nişan yüzünden. ınanın aklım hep sizde idi.
Tekrardan çok özür dilerim:çok üzgünüm:

ay hep böyle olur. yani pes vallahi. çok çok üzüldüm. kocaeline gittiğimde bende aynı durumla karşılaşmıştım. bir arkadaş gelmişti. oda gelmeseydi ben tek olacaktım. ta izmirden kalk oralara git ve sadece bir kişi gelsin.
sizinkide bu durum gibi olmuş. inanın çok üzüldüm. yinede birbirinizi tanıdınız. güzel bir arkadaşlığın temelini attınız. bu bile çok önemli. aslında söylemeden edemeyeceğim. siz sadece burada yazıştınız. buraya uğrayan arkadaşların sayısı belli. aslında buluşma topiğinede açmanız lazımdı. oraya malatya buluşuyor deseydiniz ilgi çekerdi. en azından buraya uğramayanlar orada sizi bulurlardı. siz yinede buradan da yazışmalarınızı sürdürürdünüz. neyse artık bir dahakine inşallah.

kızlar benim geleceğim tarih henüz belli değil. belki gelemem. eşim gitmek istiyor. eh memleketi. eş dost akraba onun. ben kıyıdan akrabayım.:roflol: şaka bir yana bende çok istiyorum. benimde orada çok can dostlarım var. habire gel demekten yoruldular. :teselli: kısmet işte. çok arzu edersin olmaz, hiç düşünmezsin birşey çıkar ve gidersin.
bu arada izmir mantı buluşması var. süpriz olarak gideceğim. geliyorum demiyorum onlara. beklesinler. aniden çıkıp gideceğim. zira benim yakınımda o buluşma.:sm_cool: eh bende buluşma müdaimi olarak hiç kaçırmam böyle fırsatları.:roflol::roflol:

kızlar çok veryansın ediyorsunuz haklısınız ama malesef uygun olmadı kim bilir belki bir dahakinede siz den biri müsait olmayacak bilemeyiz bunu o yüzden kurmuş olduğunuz dostluğun kıymetini bilin bence nasip diyelim
yok canım yine dostuz yine aynıyız.ama hani yalnız kaldığımız için biraz üzüldük.
ay hep böyle olur. yani pes vallahi. çok çok üzüldüm. kocaeline gittiğimde bende aynı durumla karşılaşmıştım. bir arkadaş gelmişti. oda gelmeseydi ben tek olacaktım. ta izmirden kalk oralara git ve sadece bir kişi gelsin.
sizinkide bu durum gibi olmuş. inanın çok üzüldüm. yinede birbirinizi tanıdınız. güzel bir arkadaşlığın temelini attınız. bu bile çok önemli. aslında söylemeden edemeyeceğim. siz sadece burada yazıştınız. buraya uğrayan arkadaşların sayısı belli. aslında buluşma topiğinede açmanız lazımdı. oraya malatya buluşuyor deseydiniz ilgi çekerdi. en azından buraya uğramayanlar orada sizi bulurlardı. siz yinede buradan da yazışmalarınızı sürdürürdünüz. neyse artık bir dahakine inşallah.
ablacım bütün malatyalı olanlara tek tek mesaj yazdım.topik açsakta değişmezdi yani.her gelecem diyen gelebilseydi yine 7 kişi filan olurduk buda yeterdi zaten.nasip kısmet işte..
kızlar benim geleceğim tarih henüz belli değil. belki gelemem. eşim gitmek istiyor. eh memleketi. eş dost akraba onun. ben kıyıdan akrabayım.:roflol: şaka bir yana bende çok istiyorum. benimde orada çok can dostlarım var. habire gel demekten yoruldular. :teselli: kısmet işte. çok arzu edersin olmaz, hiç düşünmezsin birşey çıkar ve gidersin.
bu arada izmir mantı buluşması var. süpriz olarak gideceğim. geliyorum demiyorum onlara. beklesinler. aniden çıkıp gideceğim. zira benim yakınımda o buluşma.:sm_cool: eh bende buluşma müdaimi olarak hiç kaçırmam böyle fırsatları.:roflol::roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisgüzel oluyor ama yeni yeni arkadaş ediniyorsun.paylaşımlarda bulunuyorsun herkesin gitmesi lazım bence..

Günaydın kızlar
Kızlar inan bu nişan işinden benim cuma akşamı haberim oldu daha önce olsaydı söylemezmiydim
Bende gelmeyi çok istedim ablam yeğenimin doğum gününü yapacaktı ama haftaya erteledi nişan yüzünden. İnanın aklım hep sizde idi.
Tekrardan çok özür dilerim:çok üzgünüm:

canım neyse ya oldu bitti bi dahaki sefere daha iyi olur..

merhaba hanımlar...
Canım kaynanan peki sana ev işlerinde yardım ediyormu yada nebileyim zorluk falan çıkartıyormu
Niye sizde kalıyor başka kalacak çocukları yokmu?
Sonuçta sen çalışıyorsun
sinem canım benim dalga mı geçiyon sen benle ne yardım etmesi hiiiç bişey yapmıyo...ama hasta kadıncağız ya gerçi oturduğu yerde yemek yapabilir ama oda yok...bide hepsi toplaşıp ben evde yokken yemekleri silip süpürüyolar ya o beni en çok deli eden...ben akşamdan yemek yapim rahatça işe gelim eve gelimki dünden hazırladığım yemek yok...kafamçokkarıştı

[B .!.:
noa_21[/B];9566276]canım çok sağol.ya ben yeni yeni okuyorum bu forumu ya..senin kaynananlar ne kadar çok sende yavvv :))) maşallahhh kafamçokkarıştı

:olmaz:maşallah demede nazar deysin kız...

Son düzenleme:
oyyy sizin buluşma nolmuş öyle...akannehirolsun mühim olan iyi vakit geçirmeniz güzel dostluklar kurmanızdı...kaydirigubbakcemile5 bunu gerçekleştiren yabangülüm ve ayvalık arkadaşımızı tebrik ediyorumalkisalkisalkis ama birinciyi buluşma kaçırmamaya öze gösteren firstlady ablamıza veriyorum:hooray:

oyyy sizin buluşma nolmuş öyle...akannehirolsun mühim olan iyi vakit geçirmeniz güzel dostluklar kurmanızdı...kaydirigubbakcemile5 bunu gerçekleştiren yabangülüm ve ayvalık arkadaşımızı tebrik ediyorumalkisalkisalkis ama birinciyi buluşma kaçırmamaya öze gösteren firstlady ablamıza veriyorum:hooray:

:hooray::hooray: :hooray: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar....hadi bakalım günü başlatmak benden hareketlendirmek sizden...

günaydınnnnnnnnnn zeko nasılsın erkencisin sen bende kızım okula hazırlıyorum öğleden sonrada emine teyzoşum geldi onun yanına gidicem sehernaz bacımlara özledim ya bi bakayım ne yapmış na etmişş

Back