Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım yani cumartesi bile olsa gelemeyecekmiydin..
ilk başta pazar olmasın diye çok söylemiştim ilk mesajlarıma bakarsanız görürüsnüz ikna ederdim diye düşündüm ama malesef mafoldumben
neyse canım hayırlısı işallah bi dahakine gelirsin..
canım übeyt akçine git çok methediyorlar.bende ona gidiecem troid tedavim hallolsun..
ay canım hayatında görebileceğin en ukalaaaa doktor..sürekli hastayı iğneleyici konuşuyor.bana söylemişlerdi.gittim kendimde gördüm.sende gidince anlarsın beni.Bak benim doktorum Özel malatyada Seyit Ali.ben düşükten sonra başka bi doktora daha gideyim diye sordum.ama onu kesinlikle tavsiye ederim.
kızlar çok saolun süpper bir buluşmaydı belki k.k hayatında böyle bir buluşma görmemiştir...gelirim diyen hiç kimse gelmedi.biz 3 kişiye az derken ayvalıkla ben buluştum sadece.:umursamaz:ama emin olun çok güzel vakit geçirdik.ama çok kırıldık gelirim diyip gelmeyenlere.lmaz:adı malatya buluşması güya.gelirken otobüste şöyle bir yazı gördüm büyük malatya buluşması diye güldüm kendi kendime.demek belediye anlamış çok büyük buluşma olacağını broşür bastırmış..ama ayvalık süper bir insandı zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.
kızlar çok saolun süpper bir buluşmaydı belki k.k hayatında böyle bir buluşma görmemiştir...gelirim diyen hiç kimse gelmedi.biz 3 kişiye az derken ayvalıkla ben buluştum sadece.:umursamaz:ama emin olun çok güzel vakit geçirdik.ama çok kırıldık gelirim diyip gelmeyenlere.lmaz:adı malatya buluşması güya.gelirken otobüste şöyle bir yazı gördüm büyük malatya buluşması diye güldüm kendi kendime.demek belediye anlamış çok büyük buluşma olacağını broşür bastırmış..ama ayvalık süper bir insandı zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.
canım görümcem gidiyordu o memnun o yüzden bana tavsiye etti.bilmiyorum daha karar vermiş değilim.
fotoğrafta cekındık ama sımdılık bızde kalsın nasıl olsa ikimiziz:teselli:
ayy Allahaskına iki kişi nere malatyanın fotolarını cekıcez...kötükedihüso
evet gelırım dıyenler gelmedı koskoca malatya gelen 2 kişi.evinamda gelmedı gelıcem dedı heberde vermedı..neyse sadece yabangulum vardı bız bırbırımıze yettık tatlımızı cayımızı içtik sohpet ettık cok tatlıydı oda( ayrıca tesekkur edıyorum ona geldiği için) 2 saat oturduk geldık sohpet cok guzeldı valla..
ayy gerçektenmii??neyse cnm boşver.önemli olan güzel vakit geçirmeniz.bir dahakine telefi ederiz artık :içelim:
anladım cnm.hayırlısı artık...
slmlar nasılsınız bakalımm