Malatya///44

huuu huuu hanımlar nerdesiniz bizim topiğimize bu kadar boş kalmak yakışır mı...

hadi ben çalışıyorum evdede pc yok ondan yokum size noliyi...yabangülüm sonuçlarını aldın mı nasılmış..

hadi ben çalışıyorum evdede pc yok ondan yokum size noliyi...yabangülüm sonuçlarını aldın mı nasılmış..

canım aldım sonucu hormonlarım düzelmiş ilacın dozunu azalttı.6 hafta sonra yine gidicem..bitseydi şu ilaç başlasaydım tedavime hayırlısıyla:Saruboceq:

bende kacıyorum kızlar tamam madoyu arayıp kk adına saat 1 e masa ıstıyoruz ok

randevülümü gidiliyor kıssssss .bu gün madonun önünden geçtim içine baktım ilk giriş kat,asma kat ve bide bi üst kat var .üst kat daha iyi..madem arayacaksın o zaman söyle üstünde sadece büyük yazıyla yazan k.k yazısı koysunlar..arayınca arkadaşlarla yeni tanışacaz birbirimizi tanımak amaçlı dersin.olurmu böyle ne dersin..

iyi geceler kızlar!!!uzun bi aradan sonra merhaba!ne zamandır bakamıyorum.Ankaradayım hala.kayınvalidemlerde internet yok.bi iki defa baska yerlere gittiğimde sadece bi baktım çıktım.cevap bile yazamadım.ama şimdi teyzemlere geçtim.buluşuyorsunuz sanırım.inşallah bi dahakine bende olurum. :Saruboceq:

merhabalar hanımlar
canım aldım sonucu hormonlarım düzelmiş ilacın dozunu azalttı.6 hafta sonra yine gidicem..bitseydi şu ilaç başlasaydım tedavime hayırlısıyla:Saruboceq:
çok sevindim canımalkisalkisalkis inşallah her geçen gün daha iyi haberlerini alırım..:Saruboceq:

randevülümü gidiliyor kıssssss .bu gün madonun önünden geçtim içine baktım ilk giriş kat,asma kat ve bide bi üst kat var .üst kat daha iyi..madem arayacaksın o zaman söyle üstünde sadece büyük yazıyla yazan k.k yazısı koysunlar..arayınca arkadaşlarla yeni tanışacaz birbirimizi tanımak amaçlı dersin.olurmu böyle ne dersin..

ben yarın sabah arayıp pazar gunu sat 1 için masa ayırtayım kadınlar kulübü adına gelen sorsun garsona otursun masaya zaten masada rezerve yazar.
saat konusunda gelemem falan dıyen olursa bugun yazsın buraya sabah arıycam çünkü.5 kişilik yer ayırtıcam.:kahve:

Selam kızlar nasılsınız işlerim yoğundu ondan uğrayamadım
Ya kızlar sakın gelmemezlik yapmayın valla çok darılım
Saat bir bana uyar kızlar
Bu arada ben de açığım

ben yarın sabah arayıp pazar gunu sat 1 için masa ayırtayım kadınlar kulübü adına gelen sorsun garsona otursun masaya zaten masada rezerve yazar.
saat konusunda gelemem falan dıyen olursa bugun yazsın buraya sabah arıycam çünkü.5 kişilik yer ayırtıcam.:kahve:
olur canım sen masa ayırt ama 5 kişilk diye deme belki gelen filan olur bi ihtimal.zaten gelecekler yabangülüm(ben)ayvalık,sinem,kristaltane,evinam kesin değil.bide kristal.ark.getirecek demiştin.benimde ark.gelebilir maksat kalabalık olsun;)
geçmiş olsun canım.bebek tedavısımı
teşekür ederim.canım bebek tedavisi görüyordum troid çıkınca bıraktım.şimdi troid iyileşince tedavime devam edecem..
Bu arada ben de açığım

yerimseniben yerimsenibenopuyorumnanaktan

Bu arada ben de açığım

tamam canım simdilik ozaman herkes gelıyo yanı gelıcem dıyenlerın..orda gorusuruz maksat kalabalık olsun

kızlar ben gelemiyorum malesef demiştim pazar olursa benim için sorun olur diye o bakımdan malesef gelemiyorum hepinize ii eğlenceler

ben anlamadım 3 kişimi olduk
yabangülüm (belkı arkadası )
ayvalık
sinem44
eh napalım 3 kişi oluruz gelmeyen kendı bılır bız sohpet ederuk:)

Back