Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yabangulu hangı hastanede drlan gorusecemkaydirigubbakcemile2
doğrusu o zaten sen benimkine bakma o numunelik...adam beni işe gönderiyo geçen gün balkondan bakıyorum içeri gir diyo...biz buna halk arasında cins tu cins diyoruz..
ayvalık canım şimdi buluşmaya gelenlerin elinde çiçek bulunsun gelen masasına koysun.masada çiçek varsa k.k masasıdır..bizim burada parkta ben bi tane koparırım saçma gelebilir ama fikrimi söyledim..çiçek dediysem buket değil tek bir tane küçükte olur..
laelaelaelaelae ayy kız guldurdun benı yakamıza karanfıl takalımmılaelaelaelaelae
tamam valla koyalım ben nerden bulcam cıcek ya bızım burda yok bıde bende mıyop var uzağı goremıyorum cıceği elınızde tutsanızsırnaşık şey
aa kızlar yanlıs anlamazsanız yanı kapalımısınız acıkmısınız yanı yabangulu sen onuda bılıyımde ona gore daha ıyı anlarım
cumartesi ameliyatlarını genelde isteye bağlı yapıyolar acil bi durumyoksa diye biliyorum babam ctesiolmuştu ama pazarı sanmıyorum
biriniz arayın madoyu bize bi masa ayırın diyin kk ya yada pares adına diyin ne çiçeği böceği daha
ben açığım nan resmimi eklemiştim albüme o kadar durdu insan bi bakardı sildim 1 hafta önce..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskıyak ha:1rolleyes:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben açığım nan resmimi eklemiştim albüme o kadar durdu insan bi bakardı sildim 1 hafta önce..
delikafadulden ay cok kıskançmış hakkaten
valla mı kız ben seni merakta ediyordum hıı..ben açığım nan resmimi eklemiştim albüme o kadar durdu insan bi bakardı sildim 1 hafta önce..