Malatya///44

yaaaaaa aşk olsun bi türlü msneyi açmadın.:gitme:buluşma detaylarını konuşalım dedim yaaaaaaaaa..

sorma kıs ablamda bursadakı ablama gıtmıstı yeğenımı gormek ıstıyodum cok 2 gundur sınırden ağlıycam nerdeyse olmuyo kackere yuklendı onuda goremedım :(
ne konuscaz ozelden gondersene sekerım

kızlar yer ayırttım pazar gunu saat 1 için gidince herkes gırıstekı kasaya kadınlar kulübü için ayırtılan masayı sorucak onlarda yonlendırıcekler.ben çarsıdakı madoya gıtmemıstım daha once sigara içiliyomu nerden ayırtayım dedı ama bende bılmıyorum tabı ıçen varmı üst katta ayırın dedım rastgele.

herkese selam hayırlı cumalar efendim...buluşmaya az kaldı hıı hadi bakalım herkese iyi eğlenceler...

sanada hayırlı cumalar canım..
kızlar yer ayırttım pazar gunu saat 1 için gidince herkes gırıstekı kasaya kadınlar kulübü için ayırtılan masayı sorucak onlarda yonlendırıcekler.ben çarsıdakı madoya gıtmemıstım daha once sigara içiliyomu nerden ayırtayım dedı ama bende bılmıyorum tabı ıçen varmı üst katta ayırın dedım rastgele.

tamam canım iyi yapmışssın.sigara konusunu bende bilmiyorum canım.ben kullanmıyorum sorun değil benim için..bu arada kaynanam haftaya cuma ameliyat oluyor çok sevindim..:sm_cool:

hıııı çarşıdaki madoyu aradın dimi..kızlar yanılmasın diye tam yer olarak kapalı çarşının karşısındaki madoda buluşuyoruz..

sanada hayırlı cumalar canım..

tamam canım iyi yapmışssın.sigara konusunu bende bilmiyorum canım.ben kullanmıyorum sorun değil benim için..bu arada kaynanam haftaya cuma ameliyat oluyor çok sevindim..:sm_cool:

oo hadi iyi iltihabı tamtakır kurusun bu aradakaydirigubbakcemile3
ben kullanıyodumda 5 aydır kullanamıyorum neyse cnm içen içsin no problem bendende
çarşıdakını aradım cnm.

hepinizin cuması mübarek olsun
ve pazarı hayırlara vesile olsun delikafadulden

Back