Malatya///44

oy oy oy hiç bu kadar kalabalık yakalamamıştım topiği...iyide niye sesiniz çıkmıyo...

günaydıııın nasılsınız güsel bir gün dileğiyle programıma başlıyorum ayyyyyyyyy radyo programı gibi havaya girdim haa bugün hava parçalı bulutlu olacakmış yola çıkanlara allah kolaylık versin aman dikkatli olun derimm zira trafik bayağı bir yoğun malatya daki hanımlar kk malatya hanımları tarfından çarşıdaki mado kafede bir buluşma gerçekleşecektir haberiniz olaaa ahhh ahhhh zengin olsaydım da istanbuldan malatyaya bir uçak kaldırsaydım burdaki hanımları doldursaydım ohhhhhh size süpriz yapardık ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sen sağol zekocum kaydirigubbakcemile3
canel canım söleuçak nerden kalksın hemen çek defterimiçıkarıyorum parasıyla delmi lülülülülülü

kıslarrrr bakıyomm ucaklarrrr paralarrr havavada ucuyoo en sonunda buluşmaya süprüzzzz mü yapsakkk neeee parressss de para cokkkkkkhihoyyyt

bilmem mi topu aynı benim kaynanam daha ameliyat kesinleşmeden kayınpeder diyoki eee kızım artık sende işten izin alır annene bakarsın ben:1shok: 2 kızı 1 gelini var çalışan bende gözü...Allah yardımcın olsun valla:delphin:

yok kız dert etme sen haftaiçi olur bak görürsün...git valla benim yerimede çıkar tadını..

bilmem mi topu aynı benim kaynanam daha ameliyat kesinleşmeden kayınpeder diyoki eee kızım artık sende işten izin alır annene bakarsın ben:1shok: 2 kızı 1 gelini var çalışan bende gözü...Allah yardımcın olsun valla:delphin:

...................................

Son düzenleme:
bende duymadım acillik olmazsa yapmazlar bu gün sabah eşim aklıma soktu ya annem pazar ameliyat olursa dedi.bende yok ya acillik değilki pazar yapsınlar dedim.hevesimi kırmaya çalışıyor galiba:dilcikar:
ayy valla ne kadar benimkine benziyo varya sırf ikisinin kafasını tokuşturmak için bile malatyaya gelmeye değer...kaydirigubbakcemile5

acillik değil safra kesesinde taş vardı iltihap almıştı ilaç kullanıyor iltihap kurusun öyle ameliyat olsun.p.tesi gitti kontrole daha iltihap varmış cumaya gel demiş doktor..bakalım işallah olmaz diye dua ediyorum.ameliyat olsa başından ayrıldıkmı kıyamet kopar,hasta oldumu iyileşene kadar hergün gideceksin soracaksın benimkide böyle..

yabangülüm canım inş olmaz vala üzüldüm zaten zor ayarladınız hayırlısı

benimde 2 tane eltim var ama ne varsa yabangülüm.ben yakınım ya gitmedimmi bağırsak sesimiz duyulur davetiyemi bekliyon gelmek için diyorlar:mymeka:
bizimki hepimiz dipdibeyiz ya tuhaf olan o eltim alt katta görümceler 2 dak.yolda...aman olay yaratacaklar...:oklava:

ay yabangulu yapma ya hıç pazar ameliyat olurmu.iltihabı kurur 1 gun daha kurusunkaydirigubbakcemile3 valla gelmeyen olursa cok darılırım...
vallahı ben eşime soyledım bulusmayı ozaten uzun zamandır bılıyo kkyı yanı dırek ben netten bırılerıyle buluscam desem tabı tepkı verırıdı ama bılıyo burayı bısey demedı demezde zaten ne demek canım ben salakmıyım kendımı sahıp çıkamıycakmıyım o mu benım bekcım ayy cok sınırlendımkötükedihüso

ay yabangulu yapma ya hıç pazar ameliyat olurmu.iltihabı kurur 1 gun daha kurusunkaydirigubbakcemile3 valla gelmeyen olursa cok darılırım...
vallahı ben eşime soyledım bulusmayı ozaten uzun zamandır bılıyo kkyı yanı dırek ben netten bırılerıyle buluscam desem tabı tepkı verırıdı ama bılıyo burayı bısey demedı demezde zaten ne demek canım ben salakmıyım kendımı sahıp çıkamıycakmıyım o mu benım bekcım ayy cok sınırlendımkötükedihüso

pazar olmayacağından eminimde cumartesi olmaz işallah.ama cuma günü yatsa cumartesi ameliyat yapmazlar dimi uffffffff yaaaa..benimde eşim k.kyı bildiği için bişey demedi.

doğrusu o zaten sen benimkine bakma o numunelik...adam beni işe gönderiyo geçen gün balkondan bakıyorum içeri gir diyo...biz buna halk arasında cins tu cins diyoruz..

Back