Malatya///44

kızlar gittikçe sayı düşüyor yaaa.keşke orda olsaydım.üzülmeyin.bi dahakine telafi ederiz inşallahhh :Saruboceq:

iyi akşamlar kıslarrr evinam bi sen bi ben varız bu akşam nasılsın cnm buluşma ayarlanmış galiba hadi hayırlısı inşallah bi aksilik çıkmadan görüşürsünüz bizde burda çatlayalımm sabırsızlıkla bekliyoruz valla malatyanın güsel hatunlarını görcezzzz :lepi:alkisalkisalkis

iyi akşamlar kıslarrr evinam bi sen bi ben varız bu akşam nasılsın cnm buluşma ayarlanmış galiba hadi hayırlısı inşallah bi aksilik çıkmadan görüşürsünüz bizde burda çatlayalımm sabırsızlıkla bekliyoruz valla malatyanın güsel hatunlarını görcezzzz :lepi:alkisalkisalkis

ben güzel değilim söyleyeyim hayal kırıklığına uğramayın:kedi::1ninca:

benim gelmeişi yattıkızlar son andabideğişiklik olmazsa yani yokum zaten var değildimama biumuttu valla nese burdan gözetlicemartık sizi ig

malatyadan çirkin hatun çıkmaz ben bilirim sizin gönlünzün güzelliği yeter opuyorumnanaktan
demek arada çıkıyor:))
walla bende guzel degılım guzel bı bayan beklemeyın yabangulu dedgı gıbı
aaaa delüüüü görmedikmi seni fıstık gibisin maşallahh haksızlık etme kendine..
benim gelmeişi yattıkızlar son andabideğişiklik olmazsa yani yokum zaten var değildimama biumuttu valla nese burdan gözetlicemartık sizi ig

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Back