gelmeyi çok isterim yabangülüm kısmet olursa gelirim inş.
hayırlısı olsun canım gelirsin işallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelmeyi çok isterim yabangülüm kısmet olursa gelirim inş.
selam kızlar ben bugun biraz kötüyüm söylememem gereken şeyi söyledim çok pişman oldum inşALLAH bundan dolayı daha fazla pişman olmam ya niye söyledimki gerçi söylemem gerekiyordu ama kesin anlayacak benim söylediğimi söz verdiğim kişi gerçi ismini vermedim yemin ettim herşeyi söyledim ama isim vermem dedim mafoldumben
selam kızlar ben bugun biraz kötüyüm söylememem gereken şeyi söyledim çok pişman oldum inşALLAH bundan dolayı daha fazla pişman olmam ya niye söyledimki gerçi söylemem gerekiyordu ama kesin anlayacak benim söylediğimi söz verdiğim kişi gerçi ismini vermedim yemin ettim herşeyi söyledim ama isim vermem dedim mafoldumben
arkadaslar evıme geldım ee nasılsınız bakalım
bulusmaya kımler katılıyor sımdı
nasıl tanıycaz bırbırımızı belkı ıçınızde bırbırını tanıyan varmı bılmıyorum ama evlımı coğunlukta bekarmı acaba yaslar nasıl ben merak etmeye basladım doğrusu
canım hoşgeldin..yaşlar genelde genç canım:)))daha ayarlamadık erken diye..:kedi:
hayırlı olsun fıstık darısı başıma alkisalkisalkisherkese merhabalar günaydınn kızlar nasılsınız benim bugün son günüm kızlar yarın işe başlıyorum bundan sonra daha az görüşecegiz maalesef opuyorumnanaktan
ne dedin kime dedin niye dedin madem dedin niye pişmansın hiçbişi anamadım:1ninca:selam kızlar ben bugun biraz kötüyüm söylememem gereken şeyi söyledim çok pişman oldum inşALLAH bundan dolayı daha fazla pişman olmam ya niye söyledimki gerçi söylemem gerekiyordu ama kesin anlayacak benim söylediğimi söz verdiğim kişi gerçi ismini vermedim yemin ettim herşeyi söyledim ama isim vermem dedim mafoldumben
arkadaslar evıme geldım ee nasılsınız bakalım
bulusmaya kımler katılıyor sımdı
nasıl tanıycaz bırbırımızı belkı ıçınızde bırbırını tanıyan varmı bılmıyorum ama evlımı coğunlukta bekarmı acaba yaslar nasıl ben merak etmeye basladım doğrusu
neyse ya sorunu az birşeyde olsa hallettik gibi birazcık rahatladım bencede yaş sınırı genç ama yaşın ne önemi var heralde en küçüğünüzde benim (19)
Selam kızlar nasılsınız
Kristaltane sorunu halletmene sevindim canım
yok canım çalışmıyorumhmma.s sen çalışıyomusun canım
evet ablacım işallah nasipse bakalımsırnaşık şeyay malatya nihayet buluşuyormuş. hadi kızlar bizde resimlerinizi görelim.opuyorumnanaktan
tünaydın kızlar. eeee ne zaman buluşuyorsunuz. yer ve tarih belli mi. izmirdeyim ama aklım sizde kaldı. malatyada olsaydım uçarak gelirdim. ama malatyaya geldiğimde bende mutlaka buluşma isterim.:lepi:vereliniortak