selam kızlar!bayadır üyeyüm ama yeni yeni katılmaya başladım aranıza.bende
malatyalıyım.doğma,büyüme :)))))
hoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım
Yabangülüm iyiyim canım sen nasılsın
Evinam sadece bebek giyimi değilde birde iççamaşırı falanda satsan belki tek bebek giyimi yapmakta zorlanabilirsin ama yine de karar senin bu arada açtığında adresini bize ver hem hayırlı olsuna gelelim hemde benim iki tane yeğenim var onlar içinde alışveriş yaparım :1hug:
hmm devlete bağlı değilsin heralde, sen bılırsın canım baya bı arastır gelırı gıderı ıyı hesapla hayırlısı olsun senın ıçın
Hoşgeldin canım
Yabangülüm iyiyim canım sen nasılsın
Evinam sadece bebek giyimi değilde birde iççamaşırı falanda satsan belki tek bebek giyimi yapmakta zorlanabilirsin ama yine de karar senin bu arada açtığında adresini bize ver hem hayırlı olsuna gelelim hemde benim iki tane yeğenim var onlar içinde alışveriş yaparım :1hug:
kızlar bayram temızılıgı nasıl gıdıyor
kızlar bayram temızılıgı nasıl gıdıyor
valla ben daha başlamadım:kedi:
ayy bu temızlık işleri temızle temızle yıne aynı..aynı esyaları temızlemektende bıkıyo ınsan -tatlicadiarzu-
walla bende halılarımı yıkacam gozumde ne kadar buyuyor...kaydirigubbakcemile
sorma bacım sormaaaaaaaaaa.ben hep bayrama yakın yapıyorum.kaynanam kızıyor 1 hafta kala temizlikmi yapılır diye ama ben yapıyorumkötükedihüsoayy bu temızlık işleri temızle temızle yıne aynı..aynı esyaları temızlemektende bıkıyo ınsan -tatlicadiarzu-
walla bende halılarımı yıkacam gozumde ne kadar buyuyor...kaydirigubbakcemile
hoşşbulldukkk arkadaşlarr.cok sağolun hemşolarımm