Malatya///44

selam kızlar!bayadır üyeyüm ama yeni yeni katılmaya başladım aranıza.bende

malatyalıyım.doğma,büyüme :)))))

Hoşgeldin canım
Yabangülüm iyiyim canım sen nasılsın
Evinam sadece bebek giyimi değilde birde iççamaşırı falanda satsan belki tek bebek giyimi yapmakta zorlanabilirsin ama yine de karar senin bu arada açtığında adresini bize ver hem hayırlı olsuna gelelim hemde benim iki tane yeğenim var onlar içinde alışveriş yaparım :1hug:

Hoşgeldin canım
Evinam sadece bebek giyimi değilde birde iççamaşırı falanda satsan belki tek bebek giyimi yapmakta zorlanabilirsin ama yine de karar senin bu arada açtığında adresini bize ver hem hayırlı olsuna gelelim hemde benim iki tane yeğenim var onlar içinde alışveriş yaparım :1hug:

bende iyiyim canım teşekür ederim...opuyorumnanaktan

merhaba canlar.
yeni gelenler hoşgelmişsiniz. opuyorumnanaktan
bugün içim kıpır kıpır. izmire ilk defa yağmur yağdı.
hava serinleyince kocaman bir ohhh çektim ve bütün içimdeki sıkıntıları attım.
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

hmm devlete bağlı değilsin heralde, sen bılırsın canım baya bı arastır gelırı gıderı ıyı hesapla hayırlısı olsun senın ıçın

canım ya sırket elemanıyım ama baya benı soguttular bı ıste herhalde vazgececem oyle gorunuyor.........:gitme:

Hoşgeldin canım

daha acmada musteri bulduk....herhalde canım yapmayacam bı ısı hastaneye devam:gitme:

valla kıslar ben bi başladım tam başladım banyoyu tekrardan yaptırıyoruz tesşsat deyişti orası olmuşken mutfak boyandı ev hepten ayağı kalktı şimdi usta mutfağı boyuyo yarın camlar kapılar inşallah bayrama bitiririmlaelaelaelaelae

ayy bu temızlık işleri temızle temızle yıne aynı..aynı esyaları temızlemektende bıkıyo ınsan -tatlicadiarzu-
sorma bacım sormaaaaaaaaaa.ben hep bayrama yakın yapıyorum.kaynanam kızıyor 1 hafta kala temizlikmi yapılır diye ama ben yapıyorumkötükedihüso
walla bende halılarımı yıkacam gozumde ne kadar buyuyor...kaydirigubbakcemile

canım yıkayacak yerin varsa iyi.benim olsa bende yıkardım.apart.önündede yıkamak istemiyorum bide apt.boyanıyor işçiler filan.acaba boyacılardan yardımmı alsam:)))abi hayrınıza bi el atın diyeyim..:roflol:

Back