Malatya///44

tum turkıye yağmurlu sadece malatya bulutlu heralde kapanmaya basladı
bende bı çarsıya gıdeyım barı serınlemısken

kızalar cok kararsızım malatyada bebe gıyım acamayı dusunuyorum bu krız ortmaında uygun mu dıye bıraz bana destek olun......

kızalar cok kararsızım malatyada bebe gıyım acamayı dusunuyorum bu krız ortmaında uygun mu dıye bıraz bana destek olun......

valla canım sımdı carsıdan yenı geldım bebek alısverısı ypmak için çıktım yemın ederım kafam dondu heryer bebe magaza...
magazanın yerı cok onemlı, bırde marka satmayı dusunuyosan onun herzaman musterısı olur zaten, ben yenı bı yer acılmıs içinde istediğim markalar var ve anne bebe ihtiyacı ne istersen oraya gıdıp herseyı alıp çıkmayı planlıyorum..sen nasıl dusunuyosun bılmıyorum ama..
gercı bebe de gıder heralde doğuran bıtmez, sen hastanede calısmıyomusun canıma.s.

merhaba kızlar ben geldim 5 aylık tatilden sonra bu çalışmak benim için baya yorucu oldu ama mecburiyet işte ne yaparsın 1 haftaya kadar alışırım ama opuyorumnanaktan

valla canım sımdı carsıdan yenı geldım bebek alısverısı ypmak için çıktım yemın ederım kafam dondu heryer bebe magaza...
magazanın yerı cok onemlı, bırde marka satmayı dusunuyosan onun herzaman musterısı olur zaten, ben yenı bı yer acılmıs içinde istediğim markalar var ve anne bebe ihtiyacı ne istersen oraya gıdıp herseyı alıp çıkmayı planlıyorum..sen nasıl dusunuyosun bılmıyorum ama..
gercı bebe de gıder heralde doğuran bıtmez, sen hastanede calısmıyomusun canıma.s.

ben hastaneden ıstıfa etmek ıstıyorum....onun için karasızım:sinifsinif:

ben hastaneden ıstıfa etmek ıstıyorum....onun için karasızım:sinifsinif:

akannehirakannehir
anacım niye özel sanırım hastane kadrosuz yani ama sınavı falan yokmu bu meledin tekrar gir tekrar dene napçan bebe mağzası açıp esnnaflık kolay değil hemde bu krizde akıl karı değil canım iyi düşün :içelim:
nasılsınız kızlar kapılarımla camlarım bitti şükür halılarıda ramazan başında silmiştim yarın mutfak var sırada laelaelaelaelae işimi bitirip domates alıcam kışlık bide kırmızı biber közleyip kaldırıcam dolaba geçen sene yapmadım gözümde kadı :utangac:

selam kızlar!bayadır üyeyüm ama yeni yeni katılmaya başladım aranıza.bende

malatyalıyım.doğma,büyüme :)))))

:1ninca: okadarda saklanmıştım nan kaydirigubbakcemile3 ne göz var sende maşallah yorgunum acık ama çok şükür iyiyim
sen nasılsın

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsoyaşasın kötülük nasıl yakaladım amahihoyyytbende iyiyim canım.maşallah sana valla ben daha temizliğe başlamadım:kedi:

Back