Malatya///44

slm arkadaslar, bende bayramdan sonra musaitim arkadaslar 8 9 kışı olduk bıle...
ya butun ıller bulusuyo, arkadaslar lısteyı sız yapsanız bulusma yerınıde malatyayı baya oğrendım ama sız daha ıyı bılırsınız benden..benı lısteye ekleyın bayramdan sonra bı haftasonu bulusabılırız...
yabangülüğcüm sen yapsan:) hepinizi optum

slm arkadaslar, bende bayramdan sonra musaitim arkadaslar 8 9 kışı olduk bıle...
ya butun ıller bulusuyo, arkadaslar lısteyı sız yapsanız bulusma yerınıde malatyayı baya oğrendım ama sız daha ıyı bılırsınız benden..benı lısteye ekleyın bayramdan sonra bı haftasonu bulusabılırız...
yabangülüğcüm sen yapsan:) hepinizi optum

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:hele bi bayram geçsin ona göre ayarlarız.canım mesela sümer parkı çok güzel oldu orası olabilir.yinede bi arada kararlaştırabiliriz..

ayvalık canım msn adresin varsa özelden yazsana.ben yazacam ama senin özelin kapalı.tabi istersen eğer.

canım ya ben bıraz teknolojı ozurluyum:delphin:
dediğim gibi şimdi evdede değilim pzt gunu eve gecmeyı planlıyorum.ozel nasıl açılır ondanda pek anladığım yok pzt gunu kk da konusalım sen tarıf edersın msn ıde ozaman verırım konusuruz olurmu
bence bu arada sumer parkı ıyı fıkır ben aksamları orda yuruyus yapıyorum evımede yakın tabı hepımıze uyan bıyer olur ama o park cok hos oldu cay bahcelerıde acıldı

canım ya ben bıraz teknolojı ozurluyum:delphin:
dediğim gibi şimdi evdede değilim pzt gunu eve gecmeyı planlıyorum.ozel nasıl açılır ondanda pek anladığım yok pzt gunu kk da konusalım sen tarıf edersın msn ıde ozaman verırım konusuruz olurmu
bence bu arada sumer parkı ıyı fıkır ben aksamları orda yuruyus yapıyorum evımede yakın tabı hepımıze uyan bıyer olur ama o park cok hos oldu cay bahcelerıde acıldı

kullanıcı paneline gir.sağda seçenekleri düzenle var onu tıkla.aşağı doğru in özel mesaj ayarları yazıyor.
onu aktifleştir.

herkese günaydın... doğru söylüyosun aslında aklımdan geçmedi değil ama eşim istemedi.bide eşimin tarafı çok lafçıdır biliyo musun onlara malzeme vermek istemiyorum...şimdi yok evine yabancı soktu,yok ev işi bilmiyoda yapmıyo gibi laf ederler zaten onlara dolmuşum gırtlaklarına basarım.
valla şimdiye kadar basmamışsan helal sana ne dimhemeşine ne oluyomuş çok istiyosa kendi yapsın delimi ne kızdım valla:olmaz: zaten oruçsun işte çalış yemek yap bide ev temizle ne gereği var milletede söleme canım kim bilicek
buluşma mı ayarlıyosunuz :lepi:
ya benim de ne zamandır aklımda aslında ama bu kadar malatyalı olduğunu düşünmemiştim.
bayramdan sonra istanbula gideceğim.
eğern ondan önce olursa ben de gelirim.
anam sen malatyalımısın ve dahası şuan malatyadamısın :1shok:
ramazanda da olmaz hakkaten de:sinifsinif:
ya ben de işe başlicam bayramdan sonra.
bayramda da beni istemeye gelcekleropuyorumnanaktan
sanırım ben gelemicem bu durumda:delphin:
[/B]hadi bakalım hayırlısı olsun [/B]
slm kızlar bende aranıza katıldım....
hoşgeldin katılımcıŞeniz
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:hele bi bayram geçsin ona göre ayarlarız.canım mesela sümer parkı çok güzel oldu orası olabilir.yinede bi arada kararlaştırabiliriz..
evet gördüm çok güselll:sinifsinif::gitme:

Günaydın kızlar nasılsınız
Kızlar buluşmaya ben ve candy ancak pazar günü gelebiliriz.Çünkü tek izinli olduğumuz gün :gitme:

selam hanımlar...dün halılarım geldi eşim pazar gününe işyerindekilerin bi kısmını çağıracak...kalabalık oldukları için sadece kendi bölümlerinde 30 kişi kadarlar...ailecek tanışmak istiyorlarmış.40 yaşlarında insanlar sizce ne yemek yapmalıyım.telaşlandım birden nede olsa tanımadığım insanlar...terbiyeli suluköfte yapayım diyorum hem değişik hem güzel...eşim illa çorbada yap diyo...bu patlıcanın içine köfte sıkıştırıp yemek yapıyorum hafif oluyo...garnitürlü pilav üstü et bide yanına acılı ayran diyorum... salataydı çiğköfteydi olur mu hıı...saçma bi menü mü yoksa...

yalnız 3-4 kişi kadar samimi olduklarından...hepsi evli sana oldu 8 kişi her birinin 2 çocuğu olsa 12 kişi... ay bide bu stres var kaç kişi geleceği muamma ya yetmezse...kaç kişilik yemek yapmalıyım...

ayyy nerdesiniz nolur bi fikir verin zaten heyecanlıyım...ben böyle durumlarda çok heyecan yaparım ne yapacağımı bilemem...zaten balık burcu olduğum için kararsızlıkta var...huuu huuu akıl veren yok mu...

Zekocuğum önce bir sakinleş canım iftar menün bence çok hoş herkesin severek yiyeceği bir menü hazırlamışsın canım (ben çok yemek seçerim ama senin menün çok hoşuma gitti) yerimseniben

Evinam ben iyiyim canım sen nasılsın

ayyy nerdesiniz nolur bi fikir verin zaten heyecanlıyım...ben böyle durumlarda çok heyecan yaparım ne yapacağımı bilemem...zaten balık burcu olduğum için kararsızlıkta var...huuu huuu akıl veren yok mu...

merhaba zeko, ben yeniyim burda naçizane fikrimi sorarsan eger gayet hoş bir menü olmuş, yemeklerin miktarını fazla tutarsan sıkıntı yasamassın sanırım.birde zeytinyaglı veya yogurtlu bişeyler yapsan menü kalabalık olur bence..tatlıyı ve böregi de unutma arkadaşım kolay gelsin..kaydirigubbakcemile5

Back