Malatya///44

ramazanda da olmaz hakkaten de:sinifsinif:
ya ben de işe başlicam bayramdan sonra.
bayramda da beni istemeye gelcekleropuyorumnanaktan
sanırım ben gelemicem bu durumda:delphin:

:dilcikar: :dilcikar::dilcikar: tamda buluşma zamanını bulmuşsun sendeyerimseniben hayırlısı olsun canım bellimi olur elbet karşılaşırız.opuyorumnanaktan

vaaay topraklarıma bak hele bensiz toplanırsınız hıımafoldumbenbensiz zekosuz toplanırsınız:sinifsinif: hepinize küstüm:umursamaz:

evet canım kan ve ıdrar tahıllerı bızım elımızde cıkıyor..eeger erken cıkarma gıbı bı sarttın varsa yardımcı olabaılırım

canım benim :kedi:hormon testi yaptırmak istiyorumda daha tam olarak adetim gelmedi.p.tesi belki yaptırırım.

Son düzenleme:
canım bende hormonda calısıyorum....pazartesi gel sana yardımcı olayım yarım saate tahlılın cıkar....kaydirigubbakcemile3

hemşeri dayanışması ha güzel birşey ben her zaman söylerim malatyalı olmak bir ayrıcalıktır diye dimi arkadaşlar

hemşeri dayanışması ha güzel birşey ben her zaman söylerim malatyalı olmak bir ayrıcalıktır diye dimi arkadaşlar

kız biz hemsire degıl laborant dayanısmanlıgı yapıyoruz...:)malatyalı olmak tabıkı ayrıcalıkdır...neden olsa malatya plakasını nosu7 gıbı ınsanlarıda 4 dörtluktur......cok mu mıllıyetcı oldu nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım bende hormonda calısıyorum....pazartesi gel sana yardımcı olayım yarım saate tahlılın cıkar....kaydirigubbakcemile3

canım benim süpersin.çok teşekür ederim.geleceğim zaman seni haberdar ederim.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanadet tam gelsin ona göre bi okişşş.

evet ya malatyalılar çok süper insanlar.
kız biz hemsire degıl laborant dayanısmanlıgı yapıyoruz...:)malatyalı olmak tabıkı ayrıcalıkdır...neden olsa malatya plakasını nosu7 gıbı ınsanlarıda 4 dörtluktur......cok mu mıllıyetcı oldu nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gerçekten dört dörlük.senin gibi:asigim:

Back