Malatya///44

peki kaç kişi oturuyor malatyada buraya gıren acaba ben bulusmalar aktıvıteler olan topiği yenı gordum aklıma geldı boyle bısey neredeyse tum iller bulusmus valla ne bılım bızde gorusurduk arkadaslıklar olurdu belkı...sen kaç yasındasın canım malatyanın neresındensın? mahsuru yoksa sorularımınopuyorumnanaktan

var işte sinem,cany43,sen,evinam,ocean var daha aklıma gelmiyor.hani kimse söylemeyince teklif edemiyorsun..canım ben temellideyim:)))26 yaş:sinifsinif:

var işte sinem,cany43,sen,evinam,ocean var daha aklıma gelmiyor.hani kimse söylemeyince teklif edemiyorsun..canım ben temellideyim:)))26 yaş:sinifsinif:

6 7 kişi varız ozaman yeterli işte benım eşim toplantıda bı 10 gun sonra gelıcek o yuzden nete hergun gıremıyorum evımde kalmıyorum çünkü..bence liste yapalım gelicek olanları bayram sonrası bı yerde tanısırız..benımde 2, memleket sayılır malatya..bende temellıye cok yakınım canım onun yukarısında oturuyorum heralde:)) 2,5 yıl oldu ama hala öğrenıyorum.senınle yaşıtmısız bende 26:)a.s.

herkese günaydın...
selam akideşler meraba diyip kaçıcam çokişim var umarım herkes iyidir. nan zeko bişi dicem sen çalışmıyomuyudun tutsana kızım bi kadın ne kendini paralıyon ben işsizim hala iş bulamadımdiye yapıyorum valla bi iş bulsam hiç eve bidaha dönüp bakan namert kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyosun aslında aklımdan geçmedi değil ama eşim istemedi.bide eşimin tarafı çok lafçıdır biliyo musun onlara malzeme vermek istemiyorum...şimdi yok evine yabancı soktu,yok ev işi bilmiyoda yapmıyo gibi laf ederler zaten onlara dolmuşum gırtlaklarına basarım.

sende gel tatlım... bılmıyorumkı zaten gorusebılırmıyız kımseden bı ses seda yok:(
ben nete onumuzdekı 10 gun pek gıremeyebılırım ara ara bakmaya calısrım ama gırmezsem fıkrımden vazgectım sanmayın yanı

istanbuldan gelmek okadar kolay degil canım

bak bende kıskanıcam şimdi bari yazın buluşsanızda bizde sebeplensek...

herkese hayırlı cumalar buluşma fikrinizi beğendim aranızda yeniyim ama olsun

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar
Kızlar candy bende çok bakıyo kk'ya
Zekocuğum benim asıl mesleğim muhasebecilik ama ben sigorta şirketinde çalışıyorum aybaşlarında çok yoğun olurum.
Bu arada buluşamaya candy ve ben geliriz yeterki gün ve yeri belli olsun

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar
Kızlar candy bende çok bakıyo kk'ya
Zekocuğum benim asıl mesleğim muhasebecilik ama ben sigorta şirketinde çalışıyorum aybaşlarında çok yoğun olurum.
Bu arada buluşamaya candy ve ben geliriz yeterki gün ve yeri belli olsun

vereliniortak vereliniortak vereliniortako zaman ayvalık hazırlasın listeyi..zamanıda belli olsun ona göre ayarlanalım.daha erken ama

buluşma mı ayarlıyosunuz :lepi:
ya benim de ne zamandır aklımda aslında ama bu kadar malatyalı olduğunu düşünmemiştim.
bayramdan sonra istanbula gideceğim.
eğern ondan önce olursa ben de gelirim.

selam kızlar buluşmaya bende gelirim pazar olmazsa tabi güzel olur
canım daha ayarlanır.
buluşma mı ayarlıyosunuz :lepi:
ya benim de ne zamandır aklımda aslında ama bu kadar malatyalı olduğunu düşünmemiştim.
bayramdan sonra istanbula gideceğim.
eğern ondan önce olursa ben de gelirim.

bayramdan sonra sanırım ramazanlıkta olurmuki:uhm:

Back