iyiyim canım sen nasılsın.öyle düşünüyoruz ama bakalım..
bayramdan sonra sanırım ramazanlıkta olurmuki:uhm:
ramazanda da olmaz hakkaten de:sinifsinif:
ya ben de işe başlicam bayramdan sonra.
bayramda da beni istemeye gelcekleropuyorumnanaktan
sanırım ben gelemicem bu durumda
slm kızlar bende aranıza katıldım....
canım sen zaten aramızdaydın:)topişimizi yeni gördün.kaydirigubbakcemile3
CANIM BENI UNUTMAYIN DIYE YAZDIM....BAYA HEMOSLARIMIZDA BURDAYMIS...COK GUZEL BI TOPİK...delikafaduldenhihoyyyt
evinam hoşgeldin canım nasılsın
evinam tahlil sonuçlarını sizmi çıkarıyorsunuz.
evet canım kan ve ıdrar tahıllerı bızım elımızde cıkıyor..eeger erken cıkarma gıbı bı sarttın varsa yardımcı olabaılırım
canım benim :kedi:hormon testi yaptırmak istiyorumda daha tam olarak adetim gelmedi.p.tesi belki yaptırırım.
canım bende hormonda calısıyorum....pazartesi gel sana yardımcı olayım yarım saate tahlılın cıkar....kaydirigubbakcemile3
hemşeri dayanışması ha güzel birşey ben her zaman söylerim malatyalı olmak bir ayrıcalıktır diye dimi arkadaşlar
canım bende hormonda calısıyorum....pazartesi gel sana yardımcı olayım yarım saate tahlılın cıkar....kaydirigubbakcemile3
evet ya malatyalılar çok süper insanlar.hemşeri dayanışması ha güzel birşey ben her zaman söylerim malatyalı olmak bir ayrıcalıktır diye dimi arkadaşlar
kız biz hemsire degıl laborant dayanısmanlıgı yapıyoruz...:)malatyalı olmak tabıkı ayrıcalıkdır...neden olsa malatya plakasını nosu7 gıbı ınsanlarıda 4 dörtluktur......cok mu mıllıyetcı oldu nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?