Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma cnm göremedim seni yaaaaa öptümmmmmm kocamankıralım bacım ayıpsın:jeyyar:
geçmiş olsun dikkat et kendineeopuyorumnanaktanGünaydın hanımlar nasılsınız
Oruçla aranız nasıl
Ben dün çok kötüydüm reflüm var ondan oruç beni biraz zorladı
Ama çok şükür bugün iyiyim kaydirigubbakcemile2
Umarım ilerleyen saatlerde de iyi olurum
hoş geldin cnmmmerhaba kızlar siteniz çok güzel
slm ablacımm aynı durum bendede var çok susuyorummm delikafaduldenmerhabalar canlarım.. susuzluktan çıldırmış durumdayım. çok zor geçiyor günlerim.mafoldumben
ramazan dolayısı ile cnm biraz geç giriyoruz galiba malum gündüz iftar hazırlığı akşam hazırladıklarımızı yeme teleşıı sonra bir ağırlıkkkk kafamçokkarıştıay kimsecikler gelmezmi buraya terkedilmiş harabe sanki:::::::::::::::::::::=============================
kıslarrrr nasınızzzz iyi gecelr iyi sahurlarrrrkaydirigubbakcemile3Şeniz
bende iyi sayılırım biraz yorucu geciyo gerci ben oruc tutamıyorum böbrek rahatsızlıgım var sag olsunlar gelenimiz çokk oluyo yemek bulaşık cay orucludan beter oluyomm beaaakafamçokkarıştıiyi geceler sehercim çokşükür işte başım ağrıyo biraz oburşirinlikten sn nasılsın a.s.
bencede günaydın
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben ne acıkıyorum nede susuyorum sadece uykusuzluk öldürüyor benimafoldumben
Tabi bazende midem
güzel malatyamın güzel insanları nasılsınız..yeni yeni arkadaşlar geliyor ne güzel hadi bakalım:))
merhabalar canlarım.. susuzluktan çıldırmış durumdayım. çok zor geçiyor günlerim.mafoldumben
bugün oruç tutmadım. dr. da zaten kızdı. ilaçlarım aksamış. şimdilik tutmayacağız.
kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.opuyorumnanaktan
veriyo sahiden. çok endişeliydim mersinin bu yapış yapış sıcağında nasıl oruç tutucam diye ama tutmak isteyinece tutuluyomuş sositosositoiyi günler nasılsınız kızlar iyidir inşallah herkez oruçluya çalışana allah yardımcı olsun günler uzun rabbim kolaylığını veriyo öpuyorumnanaktan
kız sez ev hanımları saat 11e kadar uyuyomu sanıyosunuz:1shok: ay kim o uyuyanlar bi parmak kaldırsın merak ettim kaydirigubbakcemile3sinem canım çalışan için zor.ev hanımı olunca yatıyosun 11 e kadar..allah kolaylık versin canım..