canım hoş geldin aramıza
ah canım o konu bizde tam tersi olmuştu. senağlama biz malatyadan balıkesire gitmiştik. ilk seneler bende alışmakta bayağı zorlanmıştım. malatyadaki sıcak arkadaşlıkları balıkesirde bulamamıştım. ama 19 sene balıkesirde yaşadım. allahtan çalışan bayandımda fazla yanlızlık çekmedim. şimdide 7 senedir izmirde yaşıyorum. burayada ilk başlar pek ısınamamıştım. şimdi izmiri çok seviyorum.:1hug::asigim:a.s.
slmlar nasılsınızzz
saol canım iyidir sen nassın bende öpimmmkaydirigubbakcemile3merhaba hemşolar nasılsınız geldim yine kimse yok herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
ben burdayım herkese hayırlı ramazanlan bayanlar....
kızlar ramazan diye pek giremiyorum. iş güç hiç bitmiyor. yemekten sonrada hal kalmıyor insanda. gençken sahurlara kadar otururduk. şimdi yatayım diye yer arar olmuşum. opuyorumnanaktan
benimiçinde söleyebilirsin bacım önemli değil aminnnnnn :Saruboceq: eyer kira farkı sizin için çokçokönemli değilse daha merkezi bi yere geçmenide tavsiye ederim yerimsenibenparess yok canım annemlere gıttım dondum 5 gun olduda alısamadım yanı.yoksa 2,5 senedır malatyada oturuyorum ben.evet herkes memleketıne ınsallaaah su mubarek ramazanda yanı ben kendım ıcın soylıyımde:)
sen bizi gençmi biliyon ablam içimiz çürümüş bizim ben oturuyorum ama kalkamam korkusuyla yoksa :kedi:kızlar ramazan diye pek giremiyorum. iş güç hiç bitmiyor. yemekten sonrada hal kalmıyor insanda. gençken sahurlara kadar otururduk. şimdi yatayım diye yer arar olmuşum. opuyorumnanaktan
yabangülüm kardelen paresssss kızlar nassınız çook öpimmmkaydirigubbakcemile3
yorgunum valla temizlik yemek teravih tekrar temizlik
çimdi çay yüzü göri miğdecazım-tatlicadiarzu-
sen nasılsın
saol canımm iyidir vala cay içtikmi bütün yorgunlugumuz bitiyoooo:içelim:
günaydınnnnnnnnnnn hemşolarım nasılsınız bakem henüz kimse uyanmamış galibaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
sanada günaydın canım nasılsınhayırlı sabahlar gününüz aydın bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?