Malatya///44

zekocum canım lafta derler büyükler. onun için takma.
moralman iyi olmaya bak güzelim.
başka işlerle uğraşırsan kafandaki kara bulutlar aralanır.
kendine iyi bak güzelim.opuyorumnanaktan

slmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm nasılsınız bakalımm ben üzgünüm yaa ben yaklaşık 3 aydır spora gidiyodum bugün ramazan dolayısıyla kapattık ordaki kızları özliycem yaaamafoldumben bayram sonra tekrar giderim inşallah:Saruboceq:

Selam kızlar ben ben geldim
Üzülme canım bayram sonra gidersin Şeniz

ben gedim hemde malatyadan nasıl güzelleşmiş yepyeni parklar yerler doyamadımda geldim :gitme:
siz nasılsınız bakim

bugün pc başına hiç geçemedim desem yeridir. sabah kalkınca ev işlerini bitirip girerim demiştim. fakat oğluşun misafirleri gelince hevesim kursağımda kaldı. akşamda yorgunluktan kolum bile kalkmadı. yarın akşamda sahur var. bakalım ne yapacağım.mafoldumben

merhaba kızlar herkese günaydın bugün bütün güzellikler, iyilikler hepimizin üstünde olsun opuyorumnanaktan

arkadaslar merhabalar burayı yenı gordum ben malatyada yasıyorum ıkı yıldır ama aslen balıkesırlıyım..memleketten yenı geldım sımdı malatyaya alısamıyorum nıye boyle oldu anlamadım heralde bu sefer bıraz uzun kaldım.Ama yalnızlık zor ınsan hemsehrısını arıyor malatyanın ınsanı ne kadar sıcak olsada...balıkesırlı yokmu aranızda malatyada yasayan acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…