• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

hoşgeldin arkadaşım. bizde bu nerede diyorduk.opuyorumnanaktan
ablam netim yoktu bi süre sonra aktif olmadım diye banlanmışım kazene ulaşana kadar 2 ayda öle geçti geçen üç haftada memleketteydim. iyisinizdir inşallah ellerinizden öpüyorum a.s.
arkadaslar merhabalar burayı yenı gordum ben malatyada yasıyorum ıkı yıldır ama aslen balıkesırlıyım..memleketten yenı geldım sımdı malatyaya alısamıyorum nıye boyle oldu anlamadım heralde bu sefer bıraz uzun kaldım.Ama yalnızlık zor ınsan hemsehrısını arıyor malatyanın ınsanı ne kadar sıcak olsada...balıkesırlı yokmu aranızda malatyada yasayan acep?
canım bahsettiğin durum bendede söz konusu bende malatyadan mersine taşındım 1.5 sene önce hala alışamadım alışasımda yok :çok üzgünüm:
insan büyüdüğü sokaklarda dolaşmakistiyo, tanıdık yüzlerle selamlaşmak istiyo, emek verdiği yıllarını devirdiği arkadaşlarla dostlarla vakit geçirmek istiyo kısaca memleketinin havasını memleketinde solumak istiyoa.s
hiç balıkesirli tanımıyorum keşke tanısaydım birde nerde oturuyosunuz acaba çokmu ücra bi yerdesin okadar bunaldın :uhm:
yardımcıolabileceğim bişey varsa özelde dahil sor doğma büyüme malatyalıyım merkez içinde heryeri bilirim yönlendiririmöperim a.s.

selam bacı a.s.
herkesin ramazanı şerifleri hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile3

naber kız nasılsın görüşmeyelisengözlerimebaksanab

herkese selamlar
Hayırlı ramazanlar
bende malatyadan katılıyorum

günaydınlar kızlar arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
paresssss hoşgeldin canım bayağı ayrı kaldın hepinizi öpüyorum hemşolarımopuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar

paresss cım ilgine cok tesekkur ederim.Yok ücra kosede falan oturmuyorum pasakoskunde oturuyorum esımle aksamları cıkıyoruz dısarı ama dediğin gibi insan memleketının havasını bıle arıyor.malatyayı baya oğrendım bugun 5,gun gelelı bıraz alıstım memlekete gıdınce etkısınden cıkmam cok zor oluyor.Sen eşinin işi dolayısıylamı gıttın?senınkı en azından yakın yıne memleketıne...kendıne ıyı bak

paressss canımm hoşgeldin ben şükürlr olsun iyim seni sormalı arayı çokk actınn bacımm bölee özletme kendini iyi hafasonları çokkkkkk öptümmm bitenemmkaydirigubbakcemile3

arkadaslar merhabalar burayı yenı gordum ben malatyada yasıyorum ıkı yıldır ama aslen balıkesırlıyım..memleketten yenı geldım sımdı malatyaya alısamıyorum nıye boyle oldu anlamadım heralde bu sefer bıraz uzun kaldım.Ama yalnızlık zor ınsan hemsehrısını arıyor malatyanın ınsanı ne kadar sıcak olsada...balıkesırlı yokmu aranızda malatyada yasayan acep?

ah canım o konu bizde tam tersi olmuştu. senağlama biz malatyadan balıkesire gitmiştik. ilk seneler bende alışmakta bayağı zorlanmıştım. malatyadaki sıcak arkadaşlıkları balıkesirde bulamamıştım. ama 19 sene balıkesirde yaşadım. allahtan çalışan bayandımda fazla yanlızlık çekmedim. şimdide 7 senedir izmirde yaşıyorum. burayada ilk başlar pek ısınamamıştım. şimdi izmiri çok seviyorum.:1hug::asigim:a.s.

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
kızlar iki gün siteye giremiyorum. oğluşum internetten oyun yüklüyor. bu yüzden internete girmekte zorlanıyorum. ara ara girmeye çalışacağım. fakat bu oyun yüzünden sayfalarım geç açılıyor. bende tabii sinir olup girmeme boykotu yapıyorum.:roflol::roflol::roflol:

günaydınlar kızlar arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
paresssss hoşgeldin canım bayağı ayrı kaldın hepinizi öpüyorum hemşolarımopuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar
sağol canım hoşbuldum Şeniz
paressss canımm hoşgeldin ben şükürlr olsun iyim seni sormalı arayı çokk actınn bacımm bölee özletme kendini iyi hafasonları çokkkkkk öptümmm bitenemmkaydirigubbakcemile3
sende sağol bacım Şeniz
paresss cım ilgine cok tesekkur ederim.Yok ücra kosede falan oturmuyorum pasakoskunde oturuyorum esımle aksamları cıkıyoruz dısarı ama dediğin gibi insan memleketının havasını bıle arıyor.malatyayı baya oğrendım bugun 5,gun gelelı bıraz alıstım memlekete gıdınce etkısınden cıkmam cok zor oluyor.Sen eşinin işi dolayısıylamı gıttın?senınkı en azından yakın yıne memleketıne...kendıne ıyı bak

5 gün oldu alışamadım diyosun ölemi :1shok: anacım ne dim ben sana :mymeka:
evet eşim sebebiyle geldim bir buçuk sene oldu:sinifsinif: neresi yakın canım ya arabaya bindikten sonra 2 saat eksik fazla ne yazar önemli olan o otobüse binebilmek dahası binmememk. Allah kimseyi yaban ellerde bi başına bırakmasın senağlama

Back