Malatya///44

canım başınız saolsun.çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın kötü şeyler.annenede acil şifalar işallah..:Saruboceq:

Şeniz Şeniz oh zekocum gelmiş hoş gelmiş.
canım öncelikle başın sağolsun.
annenede acil şifalar dilerim.opuyorumnanaktan
dert gelince üçlemeden gitmez derler. sen üçlemişsin güzelim.
allah başka dertler vermesin. opuyorumnanaktan:1hug:a.s.

selam kızlar. bugün çarşıya gittim yine. faturalar vardı. onlarla uğraşıp döndüm. bu ay'ki faturalar bitti. bakalım önümüzdeki ay ne olacak.:roflol:
şaka maka ama ben bu sayede merkeze inip iki insan yüzü görüyorum.:sm_cool:

heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy malatya44 seni başka bir topikte gördüm de buldum burayı yahuuuuuu malatyalı diye seslenmişsiniz ben nasıl duymamışım bendeeeeeeee malatyalıyım opuyorumnanaktan

heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy malatya44 seni başka bir topikte gördüm de buldum burayı yahuuuuuu malatyalı diye seslenmişsiniz ben nasıl duymamışım bendeeeeeeee malatyalıyım opuyorumnanaktan
hoş geldin cnmopuyorumnanaktan
heyoo bi malatyalıda burda varrrr
sende hoş geldinnnnnnnnnopuyorumnanaktan
kıslar bende malatyalın değilim ama evlendiğimde eşimden dolayı malatyalı olcam :))))

olsun sende malatyalı sayılırsınnnnnnnn hoş geldinnnnnnnopuyorumnanaktan

hoş geldin canımalkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
kıslar bende malatyalın değilim ama evlendiğimde eşimden dolayı malatyalı olcam :))))
zemuszemus delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyytkaydirigubbakcemile3
heyoo bi malatyalıda burda varrrr

vereliniortak a.s.

merhaba hanımla iyi temennileriniz için sağolun...dert dediğin üçlemeden gitmez diyosun ya ablacım ne üçü ne beşi bunlar sadece benim anlatabildiğim bide anlatamadıklarım var...şükür geçmedi ama en azından biraz duruldu sanki...sağlık olsun Allah kaldıramayacağımızı yüklemesin...sehernaz ablacım sağolasın ya ben şaka yaptım ama yardım etmiş kadar oldun ben üçyüzlüde oturuyorum sen nerde oturuyodun...hepiniz özlemiş valla fırsat buldukça görüşürüz inş.

oh topiğimiz yeni gelen arkadaşlarla şenlenmiş. yeni arkadaşlara merhaba. hoşgeldiniz kızlar.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…