Malatya///44

bunada şükür canım. canları sağ ya bu önemli. eşya iyi kötü yerine geliyor. allah bir daha böyle acı göstermesin.:1hug:a.s.

ewt ablacım haklısın dün yanındaydım teyzoşumun ewi süper olmuşş büyk işleri bitmiş sadece yıkama işleri kalmış oda içine girince yapılır artık hepinizde allah razı olsun teyzemi böyle gününde yanlız bırakmadınız :enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.

canım biz burada bir aile gibiyiz. en içten duygularımızı buradan paylaşıyoruz. sevinçlerle seviniyor, üzüntülerle üzülüyoruz. sanal deniyor ama ben yinede duyguların gerçek olduğuna inanıyorum.
evine yerleşti mi eminem. yıkama işi kolay. bir iki günde halleder arkadaşım. artık özledik. bir an önce kavuşalım arkadaşıma. bu arada sigortalarını bir elektrik mühendisine kontrol ettirsin. tedbir diye. ben her gittiğim evimde bunu yaptırırım. çünkü evlerde herşey elektrikle çalışıyor. opuyorumnanaktan

slm kızlar memleketteydim onun için giremedim ankaradan çıktık yola vardık malatyaya gezdinmi diye sorm<ayın gezemedimsenağlama
1 akşam kanal boyu 1 gün yeşilyurta gittim geriye kaldı 16 gün hep akraba ziyaretleri yok hayırlı olsun yok geçmiş olsun yok başınız sağolsun diye geçti

ohhhh evimdeyim allah kimseyi evinden ayırmasın ............:Saruboceq:
rabbim beni evimden ayırma:Saruboceq:

işte bende bu yüzden malatyaya gitmeyi sevmiyorum. gezmeye vakit bulamıyoruz. habire akraba ziyareti yapmak zorunda kalıyoruz. gitmesekte olmuyor. çile bülbülüm çile oluyor yani. kayınbabamda illa gelin yoksa gelmem yanınıza deyip duruyor. eşimi yollayıp kaytarayım diyorum. tabii çocukları ve kedimi bahane edeceğim.:roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar....emine ablacım sana çok geçmiş olsun diyorum...firstlady ablamada kızı için hayırlısını diliyorum başka gözümden kaçan durumlar olabilir onlar içinde af diliyorum...Rabbim herkesi korusun ama sıkıntı keder geldimi peş peşe geliyo sanki yani benimki öyle oldu diyelim...Öylece peş peşe diziliverdiler karşıma...Her karanlık gecenin ardından gün doğar derler ya sabırla bekliyorum günün doğmasını ve yine ediyorum duamı Rabbim beterinden korusun diye...karmakarışık hissediyorum kendimi boşlukta öylece çabalıyorum çevremde birilerini mutlu edebilmek için bazen kendimi bile unutarak...varsın olsun yeterki mutlu olsunlar onların mutluluğu mutluluk benim için...çok mu karışık geldi karışık tabi tıpkı şimdiki ruh halim gibi...içim öyle şişmişki anlatıp sizide bunun içine çekmek istemiyorum...kimbilir belki kendimi daha iyi hissedersem anlatırım, değerli fikirlerinizi alırım...dualarınıza ihtiyacım var,desteğinize nolur dualarınızda unutmayın beni...

canım ya çok kötü bir durumdasın sanki. bir an okuduğumda öyle hissettim. biraz bencil ol be güzelim. sen verdikçe gerisini beklerler. kimseleride mutlu edemezsin. sen üzüldüğünle kalırsın. :Saruboceq: yinede dualarım seninle olacak canım.
kızım çok şükür durumunu biraz atlattı. hala içinde kırıntılar var. oda zamanla kapanacak. şu an bizimle çok mutlu.opuyorumnanaktan kimler unutulmuyor ki.zaman en güzel ilaç.
bu arada hepinizin miraç kandilinide kutlarım. :Saruboceq:

a.s.Malatyalı hemşehrilerim (kardeşlerim,Ablalarım) kandiliniz mübarek olsun:1hug:
sevgiyle kalınopuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…