Malatya///44

Selam hemşolar nasılsınız
Eminemmmmm ALLAH evinde sağlıkla huzurla ve kazasız belasız oturmayı nasip etsin :Saruboceq:
Aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz
Lame kanalboyuna gelmişsin bana haber verseydin yanına gelirdim kaydirigubbakcemile2
Bende kanalboyunda oturuyorum

amin sinemcim teşekürler canım güzel dileklerin için öptüm opuyorumnanaktan
selamlar nasılsınız bakalım

selam canım iyi geceleropuyorumnanaktan

kendimi yarasa gibi hissediyorum. gündüzleri sıcaktan kolumuz kalkmıyor. geceleri ancak pc başına oturuyoruz. izmir bu hafta sonu sıcaktan kavrulacakmış. allah bize yardım etsin.
bu arada cumanız mubarek olsun.

fırstlady ablam ist da çok sıcak yakınımızda yeşıil alanda yok cıkıp bi nefes alalım yazın binalar hiç ceiklmiyo:bbo:

bendende tünaydın sinemcimmopuyorumnanaktan

herkesin cuması mübarek olsun dularımız kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq:

ay gündüz pc yi açamıyorum. izmir o kadar sıcak ki anlatamam. gece 12 den sonra ancak 1 saat kullanıyorum. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

leydim istanbulda çok sıcak evler gündüz daha da sıcak doğru pc oturulmuyo opuyorumnanaktan
selam sinemcim opuyorumnanaktan

slm bacılar oyyyyyyyyy çok sıcak yaaaaaaaaa terledim haaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı duş alsamda fayda etmedi üfffffffff :1shok::1shok:eeeeeeeeee siz:jeyyar::jeyyar: neler yapıyonuz bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…