ay eminenin evimi yanmış.çok geçmiş olsun canım ya.yeni duydum.allah bi daha yaşatmasın işallah...
saol yabangülüm ewt allah bi daha yaşatmasınn allah hepimizi korusunnn
Selam kızlar
Emine çok geçmiş olsun canım ya yeni duydum çok şükür kimseye bişey olmamış:Saruboceq:
FirstLady abla kızının hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah :Saruboceq:
kızlar nerdesiniz yaaaaa:gitme:
Selam kızlar
Emine çok geçmiş olsun canım ya yeni duydum çok şükür kimseye bişey olmamış:Saruboceq:
FirstLady abla kızının hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah :Saruboceq:
kızlar nerdesiniz yaaaaa:gitme:
huuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmm yoksa siz beni sevmiyomusunuzzz:kedi:mafoldumben
fısdıgımmm seni seviyoruzzz bacımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım tşkr
yaaa çokk sıcakkkk ondandır kimse girmiyoo vala bende anca vakit buldummopuyorumnanaktan
valla sen eskiden daha sık girerdin şimdi görmüyorum seni
slm bacılar nasılsınız gene kimse yok huuuuuuuuuuuuu nerdesiniz yaaaaaaaaaaaa ben dün emine ve sehernaz teyzemlere gittim emine teyzemin evini temizliğe gittiik duvarları sildik bugün badanaya başlanıcak inşallah haftaya yerleşmeye başlar evine ama yıkanıcak çok eşya varrr hftaya gene gidicem yardıma inşallah el birliği ile bitiricez temizliği zemuszemusovucaz silicez ohh misler gibi teyzoşumu evine yerleştircezzz :lepi:
ellerinize sağlık bitirin çabucak emineyide görelim özledik ya..opuyorumnanaktan
demek emineciğimin evinin işi hafifledi.allah beterinden korumuş. bende bu ara pek giremedim. eh çocuklar evde. yemek pişir, bulaşık yıka koşturmasındayım. allah kuvvet versinde ben yapmaya razıyım.bazı günler ben pc ye bakıyorum. pc de bana. ama inanın masaya oturup yazmak bile zor geliyor. geç vakitler zamanım oluyor ancak. onada gücüm kalmıyor.
allah yardımcın olsun ablacım :Saruboceq:ewt teyzoşumun ewi düzelmeye başladı yarın yerleştirmeye yardıma gidicem bende badana bitmiş fayanslarda bitmiş tek dolaplar takılcak oda olur en yakın zamanda inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?