merhaba hanımlar nasılsınız...ben çok kötüyüm ya hiç iyi değilim geçen c.tesi şu bi türlü çalışmamın kısmet olmadığı sınavdan çıktıktan sonra telefon geldi annem fenalaşmış düşüp bayılmış...apar topar çatalcaya gittik...tansiyonu çıkmış düşüp bayılmış burnundan kan gelmese beyin kanaması geçirecekmiş....offf of Allahım deli olacağım içime ata ata bağıra bağıra ağlamak istiyorum... eşimde gene triplerde h.sonu gideyim diyorum bırakmıyo şeytan diyo bas gırtlağına gidiyorum de çek git... kayınpederde bi tribe girmiş kimse benle ilgilenmiyo diye çekip köye gitmiş e be vicdansız anam hasta be anam...bende salak gibi görümceme niye bana kırılmış diyorum...boşversene kim o kim ne düşünürse düşünsün benim hasta anam dururken onları düşünecek değilim...1.5 saat baygın kalmış anam hastaneye kaldırmışlar...sağolsun çatalcada da abulans yokmuş taa arnavutköyden gel... gelene kadar kadın baygın kendinde değil tepki yok...Allahtan görmedim öyle...off of burnum sızlıyo,gözlerim yanıyo ben anamın yanında olmak istiyorum...gebertcem ben bu kocamı...cins küs ya triplerde ne ya derdimi bırakıp onun nazıyla oynayamam yetti artık...