• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

sağol canım inşallah Allahım inşallah tüm sıkıntıları geride kalır benim melek anamın...bi tuhaf oldum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum...kendime yabancı oldum sanki konuşurken bile sanki bi başkası konuşuyo ben dinler gibiyim...aklım hep anamla babamda Allahım onları korusun başımdan eksik etmesin...ya bişey olsaydı aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum...

merhaba hanımlar nasılsınız...ben çok kötüyüm ya hiç iyi değilim geçen c.tesi şu bi türlü çalışmamın kısmet olmadığı sınavdan çıktıktan sonra telefon geldi annem fenalaşmış düşüp bayılmış...apar topar çatalcaya gittik...tansiyonu çıkmış düşüp bayılmış burnundan kan gelmese beyin kanaması geçirecekmiş....offf of Allahım deli olacağım içime ata ata bağıra bağıra ağlamak istiyorum... eşimde gene triplerde h.sonu gideyim diyorum bırakmıyo şeytan diyo bas gırtlağına gidiyorum de çek git... kayınpederde bi tribe girmiş kimse benle ilgilenmiyo diye çekip köye gitmiş e be vicdansız anam hasta be anam...bende salak gibi görümceme niye bana kırılmış diyorum...boşversene kim o kim ne düşünürse düşünsün benim hasta anam dururken onları düşünecek değilim...1.5 saat baygın kalmış anam hastaneye kaldırmışlar...sağolsun çatalcada da abulans yokmuş taa arnavutköyden gel... gelene kadar kadın baygın kendinde değil tepki yok...Allahtan görmedim öyle...off of burnum sızlıyo,gözlerim yanıyo ben anamın yanında olmak istiyorum...gebertcem ben bu kocamı...cins küs ya triplerde ne ya derdimi bırakıp onun nazıyla oynayamam yetti artık...

oyy babam oy anamı öyle görünce üzerine bile gidememiş belli etmemeye çalışıyodu ama onunda üzüntüden tansiyonu çıkmıştı...onlar bu durumdayken beni nasıl bırakmaz ya....görür bak o beni bırakmazsa köye zor götürür onun ailesi ailede benimki ne...ne olur koru onu Allahım nolur ailem için dua edin arkadaşlar...

nerdesiniz hanımlar yaa size çok ihtiyacım var....desteğe, kocamdan bi türlü göremediğim anlayışa, dualarınıza...birazdan patronda gelcek nolur duyun sesimi sizde yalnız bırakmayın beni...

ay canım ya çok geçmiş olsun.allah bi daha göstermesin.boşver küsenleride.allah annene acil şifa versin..erkekler hep öyledir zaten.kendi anneleri olsa her gün zorla götürürler ama bizimkine gelince aslan kesilirler.:mymeka:allah yardımcın olsun canım..

ay kusura bakma ama benim anam hasta olacak ve eşim beni yollamayacak, dünya başına yıkılır eşimin. ah canım ne diyeyim sana. anacığın babacığın bir tane. başka yok. hemen koş onların yanına. eşine sorman bile hata. ben gidiyorum demeliydin.

izin istemekle kozları eşine veriyorsun. üniversitede psikoloji dersinde gördüğüm bazı bilgiler bunlar. eğer ona sorarsan seni aciz görür ve yalvarman için sana ön ayak olur. tripte bundan dolayı anlayacağın. birazda ben demeyi bil ya canım.hep kendinden verme. tamam fedakarlık yapmaya çabalıyorsun, ama herşeyin bir sınırı olduğunu bilmeli. onlar senin anan baban. kesin konuşmayı öğrenin bayanlar. erkeklere koz vermeyin.
canım üzüldüğüm için yazdım. yani biraz empati kurdum. anneciğine büyük geçmiş olsun. çok ağır bir rahatsızlık yaşamış. iyiki burnu kanamış. eğer kanamasaydı çok kötü sonuçlar olurdu.

Ben öyle düşünmüyorum evlilik demek sorumluluk demek gerekirse izin demek bağlılık demek ortak kararlar demek eşin hatalı olabilir ki birçok erkek de bu üstünlük çabası bir adım önde olma çabası vardır, bence önemli olan onun istediğini yapıyomuş gibi yapıp onu ikna etmek,istediğini yaptırmak, böylece hem o onsuz bişey yapmayacağınızı bildiği için mutlu olacak hem de siz istediğinizi elde edeceksiniz.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay kızlar nerelerdesiniz. hiç kimseler uğramamış buraya. bende birileri uğramıştır, bir iki laflayalım diye gelmiştim.kaydirigubbakcemile3

ay kızlar nerelerdesiniz. hiç kimseler uğramamış buraya. bende birileri uğramıştır, bir iki laflayalım diye gelmiştim.kaydirigubbakcemile3

merhaba ablacım malatyadan sevgileeeeropuyorumnanaktan
senin eşin mi malatyalıydı?

bu aralar moralim çok bozuk. kızım eşinden ayrılıyor. ankaradan döndüğümüzden beri eşi problemler yaratmaya başlamıştı. artık iş saygı sınırlarını aşınca kızımın dayanma gücü kalmadı. sonuçta yakında yanımızda olacak. o çok üzgün. yapacağı herşeyi yaptı. artık kızımın üzülmesini istemiyorum. başkalarından duyacağınıza ben sizlere söyleyeyim istedim. tabii bir yuva kolay kurulmuyor. çeşitli fedakarlıklar gerekiyordu. ben evladımın bu çabalarını yakınen takip ettim. ama olmayınca olmuyor işte. kızımızın daima arkasındayız. onun her kararına saygı duyuyoruz. çünkü bunları bizde onunla birebir yaşadık ve gördük. hakkında hayırlı olur inşallah diyoruz.

bu aralar moralim çok bozuk. kızım eşinden ayrılıyor. ankaradan döndüğümüzden beri eşi problemler yaratmaya başlamıştı. artık iş saygı sınırlarını aşınca kızımın dayanma gücü kalmadı. sonuçta yakında yanımızda olacak. o çok üzgün. yapacağı herşeyi yaptı. artık kızımın üzülmesini istemiyorum. başkalarından duyacağınıza ben sizlere söyleyeyim istedim. tabii bir yuva kolay kurulmuyor. çeşitli fedakarlıklar gerekiyordu. ben evladımın bu çabalarını yakınen takip ettim. ama olmayınca olmuyor işte. kızımızın daima arkasındayız. onun her kararına saygı duyuyoruz. çünkü bunları bizde onunla birebir yaşadık ve gördük. hakkında hayırlı olur inşallah diyoruz.

evt ablacım ben de elinden geleni yaptığına eminim..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah..
hayırlısı olsun...

çok üzüldüm ablacım allah hakkında hayırlısını versin bizde bu ara çok üzüldük bildiğiniz gibi emine ve sehernaz benim teyzelerim geçen kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktali aspiratörün kabloları tutuşmuş mutfak komple yanmış odalarda isden görünmüyo çok kötü bi manzara vardı allah teyzemleri korumuş onlara bişi olmamış şuan sehernaz teyzemlerdeler biraz kendilerini toparlasınlar gelirler hepinize slmları vardı

çok üzüldüm ablacım allah hakkında hayırlısını versin bizde bu ara çok üzüldük bildiğiniz gibi emine ve sehernaz benim teyzelerim geçen kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktali aspiratörün kabloları tutuşmuş mutfak komple yanmış odalarda isden görünmüyo çok kötü bi manzara vardı allah teyzemleri korumuş onlara bişi olmamış şuan sehernaz teyzemlerdeler biraz kendilerini toparlasınlar gelirler hepinize slmları vardı

ay canım ya duymamıştım. tüh çok üzüldüm. canlarına birşey olmamış önemli olan bu. :1shok: yine malda önemli. hele bu devirde. yazık vallahi. sağ salimler ya gerisi nasıl olsa geri gelir. bizdende selam. büyük geçmiş olsun dileklerimi ilet canım.:1hug:a.s.:nazar:

evt ablacım ben de elinden geleni yaptığına eminim..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah..
hayırlısı olsun...

sağol canım. :1hug:a.s.

öyle güzelim hakkında hayırlısı olsun.:çok üzgünüm::Saruboceq:

ay canım ya duymamıştım. tüh çok üzüldüm. canlarına birşey olmamış önemli olan bu. :1shok: yine malda önemli. hele bu devirde. yazık vallahi. sağ salimler ya gerisi nasıl olsa geri gelir. bizdende selam. büyük geçmiş olsun dileklerimi ilet canım.:1hug:a.s.:nazar:

çok saol ablacımm ileticem slm larınızı opuyorumnanaktan

hayırlısı ablacım.allah kimsenin ağzını tadını bozmasın.hangisi hayırlıysa o olsun.kim yuvasının yıkılmasını isterki olmayınca olmuyor işte..:gitme:

ocean canım nasılsın..

ay canım görememişim mesajını, kusura bakma..
iyi diyelim iyi olsun canım ya..
uğraşıyoruz işte..
senden nbr sen nasılsın bakalım?

çok çok geçmiş olsun..
en azından kimsenin canına bişey olmamış..
ev de temzilenir, şükretmek lazım..

ay canım görememişim mesajını, kusura bakma..
iyi diyelim iyi olsun canım ya..
uğraşıyoruz işte..
senden nbr sen nasılsın bakalım?

çok çok geçmiş olsun..
en azından kimsenin canına bişey olmamış..
ev de temzilenir, şükretmek lazım..

ocean canım benim saolasın
ewt çok kötü durumda ev ama cana bişey olmadıgı için şükür diyoruz

fırslady ablam saolasın çok üzüldük ama cana bişey olmadıgı için şükür ediyoruz
evde oturulmaz halde şimdilik bizdeler

sanda geçmiş olsun kızınada üzüldüm her işde bi hayır var çokda üzülmemek lazım belki böyle hayırlıdır

Back