- Konu Sahibi begonvillll
-
Ceycey avokado maskesi diyeceğim amaben bu markanın beyaz pudrasını kullanırım yıllardır diğer markalarda beyaz pudra toz şeklınde bunda compakt olduğu için mecbur alıyorum 11 tl idi 3 katı olmuş artık bu da lüks olmuşşş .un mu süreyim yüzüme tövbe tövbe
Serum nasil geldi size ben bu markayi bu konuda gördüm , sitesine baktım fiyatları cok uygun gerçketen vaad edileni veriyor mu?Hangi ürünü hc nin
Ben de serumunu yeni bitirdim güzel
Güzel rimel için illa 200-300 vermeye gerek yok yahu. Mac Extreme Dimension aldım daha yeni 129TL idi. Indirime 100tl cıvarlarına bile dusmustu.
Topak, yapiskan filan da olmuyor çok güzel. Fondoteni herkes sevmeyebilir o kisisel bisey ama ben onun da çirkin durduğunu düşünmüyorum doğru dürüst ve uygun fondoten uygulandığında.
beni makyajlı görmediği için doğru dürüst...Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?
Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)
Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..
Rimelsiz ben: :))))
Eki Görüntüle 2243434
190 lira şu anda, yanında hediye gelen temizleme jeli de güzel ayrıca. Serumdan istediğim nemlendirmesi ve cildimi duru hale getirmesiydi beklentimi karşıladı (kuru-hassas ve çabuk kızaran cildim var), fakat kırışıklık bakımı için istiyorsanız en azından iki şişe bitirince etki görürsünüz. Bu ürüne içerik ve fiyat olarak benzeyen caudalie vineactiv serum var yeşil şişede o da epey güzel.Serum nasil geldi size ben bu markayi bu konuda gördüm , sitesine baktım fiyatları cok uygun gerçketen vaad edileni veriyor mu?
Göz altı ışık dolgusu var morluklar içinÖncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?
Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)
Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..
Eki Görüntüle 2243434
MAC gayet iyi bir marka lafim yok, ama yine de 129TL yazmissiniz Rivacim. O parayi ben veremem hayat cok pahali diyen insanlar yine cikacaktir burdan ve haklilar. hayat cok pahali artik.
kuaförüm 550 tl istedi brezilya fönüne.benim saç uzun ama sıçan kuyruğu kadar.ben de netten aldım tor.....o marka 70 tl ye bugün yaptım valla sonuca kendim bile şaştım harika oldu.3 yıl önce kuaförümde yaptırmıştım ondan daha iyi oldu.MAC gayet iyi bir marka lafim yok, ama yine de 129TL yazmissiniz Rivacim. O parayi ben veremem hayat cok pahali diyen insanlar yine cikacaktir burdan ve haklilar. hayat cok pahali artik.
Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?
Eki Görüntüle 2243434
Kırışıklık yok ama tabiki onlem almak lazm tesekkur ederim cok yardımci oldunuz190 lira şu anda, yanında hediye gelen temizleme jeli de güzel ayrıca. Serumdan istediğim nemlendirmesi ve cildimi duru hale getirmesiydi beklentimi karşıladı (kuru-hassas ve çabuk kızaran cildim var), fakat kırışıklık bakımı için istiyorsanız en azından iki şişe bitirince etki görürsünüz. Bu ürüne içerik ve fiyat olarak benzeyen caudalie vineactiv serum var yeşil şişede o da epey güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?