Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ucuz şeyler kullanmayın kızlar aman diyim kaş yaparken göz çıkartırsınız. Iyi ürün alın ara sira kullanın 6 ay zaten ömrü likit ürünlerin. Ama ben kapatıcıyı teee 2017 yazında almıştım mercimek tanesi kadar yetiyor full cover olduğu için. Dövme bile kapatıyoruz bununla diyorlar. Rimeli bilmiyorum çabuk kurur belki o sık alınır ama kötü ürün kalıcı hasar bırakır aman deyin!

Bence bi deneme yapmalısın. Tüm öz güveninle, karşısına makyajsız çıkmalısın ki senin de için rahat etsin.

Bence bı rimel ve sadece göz altı kapaticisj mucizeler yaratmiyodur ya ne bileyim ben rimel sürünce sadece kirpiklerini az bekirginlesiyo o kadar :) bence kendinize haksızlık etmeyin .Ayrıca şimdi şoka girerse ,evlenince ,hele de çocuk olunca ne yapacak .Oğlum ilk 2 ay kucağımdan inmiyordu yemin ediyorum kas,biyik,Allah ne verdiyse ...çünkü ruh gibi geziyirdum .Az da olsa çatlak oldu çok kilo almadım ben ama zaten tombiktim oğlum 3,5 yasinda hala gobegim var hiç sikmayin canınızı bence gayet guzelsinizdir mutluluklar diliyorum

MAC gayet iyi bir marka lafim yok, ama yine de 129TL yazmissiniz Rivacim. O parayi ben veremem hayat cok pahali diyen insanlar yine cikacaktir burdan ve haklilar. hayat cok pahali artik.

beni makyajlı görmediği için doğru dürüst...
bence bu ara ipek kirpik düşünün en çok ona takmışsınz gibi geldi çünkü

Serum nasil geldi size ben bu markayi bu konuda gördüm , sitesine baktım fiyatları cok uygun gerçketen vaad edileni veriyor mu?
190 lira şu anda, yanında hediye gelen temizleme jeli de güzel ayrıca. Serumdan istediğim nemlendirmesi ve cildimi duru hale getirmesiydi beklentimi karşıladı (kuru-hassas ve çabuk kızaran cildim var), fakat kırışıklık bakımı için istiyorsanız en azından iki şişe bitirince etki görürsünüz. Bu ürüne içerik ve fiyat olarak benzeyen caudalie vineactiv serum var yeşil şişede o da epey güzel.

Göz altı ışık dolgusu var morluklar için

Gözünüz alıştığı için o kadar kötü geliyordur size belki. Ben üniversite hayatım boyunca hiç makyaj yapmadım; göz altlarım yapısal olarak koyu ve çökük. O sıfır makyaj ve çökük göz altlarına rağmen arkadaşlık ilişkisinin ötesine geçmek isteyen erkekler de epey vardı bu dönemlerde ehehe. Sonra mezun oldum, işe başlayınca makyaj yapmaya da başladım. İşte göz altıma kapatıcı sürdüm, eyeliner, rimel, ruj kullandım. Bu kadar. Ama eve gelip makyajı silince aynada kendimi o kadar kötü görmeye başladım ki, şu an makyajsızken bana da yüzüm çirkin geliyor hatta bunca senedir gözüme batmayan göz altı morluğum artık gözüme batıyor. Göz altıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama o bile ne kadar etki eder bilemiyorum. Kapatıcıya devam mecburen. Mac Pro Longwear'ı tavsiye ederim.

Bu arada makyajsızken sevgilimizin tepkisini sormuşsunuz. Çok ağır bir makyaj yapmıyorum; makyajı silince bambaşkasın diyen olmadı. Ama erkek arkadaşlarımdan birisi üniversitede makyaj yapmadığım dönemdeyken "Ne güzel, makyajı silince bambaşka biri çıkmıyor altından, neysen osun çok doğalsın" gibi bir laf etmişti bana ama aşırı irite olmuştum bu lafından ben. Hiç hoşlanmam böyle şekilci tiplerden. Siz de önemsemeyin böyle tipleri, fayda gelmez size.

MAC gayet iyi bir marka lafim yok, ama yine de 129TL yazmissiniz Rivacim. O parayi ben veremem hayat cok pahali diyen insanlar yine cikacaktir burdan ve haklilar. hayat cok pahali artik.

Orası öyle de 200tlye göre indirimde de olduğu zamanlar yarı fiyati oluyor topaklanmayan bir rimel o bakımdan kıyasladim.

kuaförüm 550 tl istedi brezilya fönüne.benim saç uzun ama sıçan kuyruğu kadar.ben de netten aldım tor.....o marka 70 tl ye bugün yaptım valla sonuca kendim bile şaştım harika oldu.3 yıl önce kuaförümde yaptırmıştım ondan daha iyi oldu.

Rimel ve gözalti kapaticisi bu kadar fark yapmaz sanki bence sizin gözünüz alıştığı için öyle düşünüyorsunuz, sadece rimel ve gozalti kapaticisi yetiyorsa bence sanslısınız. Onu da doğal halinize alıştırmak için aşama aşama kapatıcıyı azaltın mesela.

Ben makyaj yapmayı çok sevmiyorum o yüzden ilk tanıştığımızda doğal halimi görmüştü hatta tanışmamız her ay sivilcelerimin beni ziyaret ettiği döneme denk gelmisti. hala onları kapatmayı da beceremiyorum o yüzden hiç uğraşmıyorum. Beğendiğim özelliklerim daha fazla, eşim de böyle sevdi. Bazen de sivilce çıktığında ya ben ya o dalga geçeriz. Müstakbel nisanlınız da eminim sizin her halinizi seviyordur.

Kırışıklık yok ama tabiki onlem almak lazm tesekkur ederim cok yardımci oldunuz

Panda çok tatlı ya akşam akşam gülümsetti.

O kadarcık ürün büyük değişim yaratmaz biraz evham yapmışsın. İlla kesin çözüm istiyosan kirpiklerini yaptırabilirsin. Benim de göz altlarım biraz koyu çok takmadım ama bi ara kortizon kullanmak zorunda kaldım çöktü sanki dermatolog ışık dolgusu önermişti erken böyle müdahaleler için diye yaptırmadım. Çareyse eğer onu da yaptır kendini iyi hissedersin ama başkaları için bu tür şeyler yüzünden kendini üzme seven her halde sever.

çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için, tek tek dikkatle okudum yazdıklarınızı. Çok çok sağolun Sırf bunun için üye oldum yazdım, iyi ki de yazmışım. Çok tatlı hanımlarsınız:)

Gözaltılarım için ışık dolgusu düşündüm fakat geçici olduğu için yine dert ediyorum kendime, o kadar bütçem de yok sürekli yaptıracak kadar. Keşke ömrüm boyunca pürü pak göz altlarim olsa:)

Bakın demek istediğim taaam olarak böyle, çok kötü çooook:)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…