Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Makyaj aslında güzelleştirmiyor derken?

Makyaj aslında güzelleştirmiyor derken?
Gerçekten güzelleştirmiyor. Yani banyo aynasında aman ne güzelim diyoruz ama ben dışarda gördüğüm hic bir fondotenli yüzü beğenmedim daha cok kötü duruyor. O rimelin kirpiklerde ki kalın, yapay, boyalı görüntüsü sanki pis gibi... fotoğrafta çok güzel belki, açıkçası ben pudra ve allik kokusuna hatta ruj kokusuna bayılıyorum sırf bu yüzden bazen kullanıyorum ama yüzde güzel durmuyor. Bu bir itiraftır.

Katılmıyorum, hafif bir makyaj gayet de güzelleştiriyor insanı.

Sürekli makyajlı dolanamam ki ? Uyurken bile görecek bu cocuk beni napcam makyajlı mı yatıcam? Seven insan her türlü begenir zaten sıkma canını..

Devamli makyajlı dolasilmasi iyi bişey değil bu sefer kendi yüzünü yabanciliyorsun, o yüzden çirkin geliyordur ya da eksik geliyordur.
Keşke arada sürmeden de gorunseydiniz çünkü göz akışına eksik gelir ama bir rimelden çokta degisiklik olacağını sanmıyorum.
Kuzenim aynı bu durumdaydı sabahın köründe evde otururken makyaj yapardı. Yapmadıysa ve markete gidecek olsak onun rimelini sürmesini beklerdim. :)

Ben de makyajı seviyorum ama maske gibi taşımamaktadır lazım devamli. Bir süre bırakın Gözünüz alışsin

Bir ara eyeliner olmadan yaşayamam modundaydım ne saçmaymış. Hala eyeliner çok yakışıyor evet ama resmen bağımlılık yapıyor meret.

Bende senin gibiyim konu sahibi
Makyajinda hakkini veririmm . Gozaltlarim mor,saçlarım platin sarısı,gozlerim açık kahve
Sanki hastayım tenim solgun gibi illa makyaj istiyor bu sarı saç
Saçların sarı mi? Ya da cok mu beyaz tenlisin?
Gozaltlarinn icin birseyler kullan ben yeni birsey aldim zaten surekli gözaltı kremi kullaniyorum da hic istedigim randımanı alamamistim pahali markalarda
Ruj aldim yine dün off yaaa makyajini duzenli temizleyip gunluk bakimlarini ihmal etmiyorsan devam et yapmaya ama illaki gorecek oglan makyajsiz halini

Sizin tarif ettiğiniz boya küpüne batmak, öylesi kötü durur o ayrı ama ustaca yapılan bi makyaj insanı net güzelleştirir. Hayatımda hiç allık, kapatıcı, eyeliner, pudra kullanmadım çünkü bunları yüzüme düzgün sürmeyi beceremiyorum keşke becerebilsem oysa ki, fezi altun makyajı yapardım kendime her gün

Bir ara eyeliner olmadan yaşayamam modundaydım ne saçmaymış. Hala eyeliner çok yakışıyor evet ama resmen bağımlılık yapıyor meret.
Güzel makyajı severim ama eyelinerı kendine yakıştıran çok az hanım gördüm malesef. Ya panda gibi ya da aşkı memnu matmazel gibi geziyor millet. Bence sürülmese daha fresh bi görüntü oluyor.

Ya bebek gibi bir ciltte bile o fondöten iğrenç duruyor. Rimel zaten yakından bakınca kötü görüntü. Yani çok profesyonel makyaj da gördüm onlar biraz daha abartıyor. Ha ama şu paletli farları azıııcik parmak ucuna alıp yayarak sürenler var ona bayılıyorum yalan yok. Bana yakışmaz bence ama görmeyi sevdiğim ender makyaj tarzı.

Güzel makyajı severim ama eyelinerı kendine yakıştıran çok az hanım gördüm malesef. Ya panda gibi ya da aşkı memnu matmazel gibi geziyor millet. Bence sürülmese daha fresh bi görüntü oluyor.
Doğru abuk sabuk sürenler var ben de şahsen mükemmel sürüyorum demiyorum ama ne zaman sürsem iltifat alıyorum farklı kişilerden. Mod yükseliyor haliyle

Fondoten bence de çok sürmek iyi değil, hele hele boyunla yüz arasında ton farkı olursa korkunçlu oluyor bildiğin. Bazıları göz makyajı kontur falan az ürünle güzel makyaj hileleri yapıyor ya onlara bayılıyorum ben de

Benim cildim o bebek gibi ciltlerden sayılır. Yani bu ara bozuldu adetim gecikti ondan mi bilmiyorum ama sivilce siyah nokta vs yok leke de yok zamaninda cunku tedavi görmüştüm hap falan sivilceler icin bence fondoten bende igrenc durmuyor çünkü soyle diyim sizin gordukleriniz maske gibi duruyor oksitleniyordur yanlış sürme tarzı. Yanlış uygulama mesela parmakla uygulama yüzünden olabilir. Bir de genelde renk secimi iyi yapılmayabilir,magaza ışıklarında sarı alt tonlu alınan bir fondoten ya da kapatici eve gelince bambaska bir renk cikabilir. Boyun beyaz,yüz sarı kotu duruyor. Bence makyaj yapmayı bilmeyenleri görüyor olabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…