Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahaaahaaaa çok şekersin ya

Çok sekersiniz ya bulduğunuz resimler hep bir tebessüm yarattı bende :) yine aynı şeyi düşünüyorum bence güzelsiniz ve nisanlinix olunca da eşiniz olunca da birşey değişmeyecek .Ben doğumdan 45 gün sonra bir kanama geçirdim afedersin ama oturduğum yer batiyordu.Basta farketkedim o derece olduğunu oğlumu emzirmek için koltuğa oturdum bir kalktım koltuk rezil hep eşim sildi arkamdan .Yani neler neler yaşıyorsunuz .Bu arada öyle kusursuz bir guzelligim de yok yüzüm bir aydır ergenden hallice ,gobegimi zaten söyledim çok mutlu olun

Çok teşekkür ederim tekrar:)) İnşaallah şoka uğramaz dediğiniz gibi

Fondöten hayatımda hiç kullanmadim ben, epeydir de kuşburnu çekirdeği yağı kullanıyorum. (soğuk sıkım olması çok önemli) Gece iki üç damla yüzüme sürüyorum komple. Çok memnunum, yüzümdeki pürüzler o pütürcükler gitti cilt rengimi de eşitledi. Cildi problemli olanlar araştırabilir, çok faydası var. Benim cildim aşırı hassas, ama bir yan etkisi olmadı. Tabi siz ilk mutlaka ama mutlaka bileğinizde deneyin

Benimde size bir faydam olur belki diye yazmak istedim:)

Hayırlı güzel geceler

Bi an soruyu benmi actim acaba diye dusundum..

Bende gözenek problemi var dikkat etmezsem siyah nokta da oluyor mesela 7-24 makyaj bazıyla fondotenle gezemiyorum ama ben onu sürdüğüm 40 kat rimelle etkilemiş olmalıyım ki ilk bulusmamızda kirpiklerin takma mı diye sormuştu daha sonradan makyajsız gördüğü oldu, sabah uyandığım halimi bilir hatta bacaklarımın alınmamış halini gördüğü bile oldu ya da bıyık ama yine de hala ayrılmış değil. Yani seven insan her sekilde sevip kabulleniyor ki kontor makyaji degil porselen makyaj degil cok degistirecegini sanmiyorum. Rimelsiz kalemsiz de guzelsinizdir eminim

Sizi seven siz olduğunuz için sevmeli,dakikada farklı bir görüşüne bürünebilirsiniz ama dakikada başka bir kişilik sahibi olamazsınız.Başkası için aman soğur mu diye düşünmeyin yani.Gözaltları icin ısık dolgusu var,1-1.5 sene süreli kalıcı oluyor fiyatı 1500-2000 tl arası.Kremlerin cok ise yarayacagını dusunmuyorum.Kirpik icin de ipek kirpik yaptırırsanız 500 tlye,toplam 2500 tlye en azından mutlu olabilirsiniz.He bence gerekli mi asla değil ama siz bu sekilde mutlu oluyorsanız cozumu var uzmeyin kendinizi :)

Rimel ve kapaticiyla dediginiz kadar degisim olmaz merak etmeyin , size oyle geliyordur :)
Birde dogumdan sonra normal olan göz altim benimde morardı yok mu bunun bir çözümü dostlar rrrr .

Çözümü olan şeylere üzülme bence. İpek kirpik var, lifting var bin tane şey var artık. Göz altı içinde estetik doktoruna gidip bu sorundan kurtulabilirsin takmaya değmez bence:)

Bence cesaretini topla ve çık karşısına makyajsız..
Benim makyajım da seninle aynı şekilde.. sadece göz altı kapatıcısı, ve rimelden oluşur..
Ben çok beyaz tenliyim,bayağı.. bundna dolayı gözlerimin altındaki kılcal damarlar mavi mavi görünüyor bildiğin.. morluk yok,koyu halka yok. Ben sırf bu yüzden kullanıyorum kapatıcı..
Hep düşünürüm , gözlerimin altında böyle sorun olmasaydı, çok güzel görünürdüm diye.

Çünkü gözlerimi herkes çok beğenir genelde, iri ve badem gözlüsün diye :)
Ama göz altındaki damarlardan dolayı ben öyle düşünmüyorum
Onun dışında hafif çillerim var çok az, onları da seviyorum kapatmıyorum :)
Yani demem o ki, yaptığın makyaj seni aman aman bambaşka gösterecek yoğunlukta değil. O yüzden rahat ol..

Bı Rimelle cok guzel olabiliyorsan full makyaj yapsan ne olursun kimbilir,
Birden makyajsiz olma, yavaş yavaş makyaji azaltarak cik karsisina, yani rimeli az sür birgün, birgun hicsürme..
Arkadaslar makyajsiz ipek kirpiksiz de sevmeli sevebilmeli ,

E bi gun makyajsiz git yanina. Sanmiorum bi kapatıcı bi rimelle uber degistigini. Sana oyle geliodur.

Kendinizle barışmanız lazım. Hiç kimse bir rimel bir kapatıcıyla bambaşka birine dönüşmez.

Ben çok sık makyaj değiştiririm. Bir ara hafif kuyruklu eyeliner çekerdim, sonra sadece far ve rimele geçtim. Bu aralar sadece kirpik diplerimi boyayıp rimel sürüyorum. Her halimi beğenirim. Makyajsızken de beğenirim.
Dünya güzeli bir kadın olduğum için değil, kendimi sevdiğim için. Üstelik çok beyazım ve yüzümde eski sivilcelerden kalma hafif kırmızı lekeler var. Fondöten ya da kapatıcı bile kullanmıyorum. Öyle bir özgüven patlaması
Siz de hep aynı makyajı yapmayın. İnsanların gözü farklılığa alışınca makyajsız görünce garip gelmiyor.

Değiştirilebildiğiniz, kendinizi kötü hissettiren sorunlara çözüm bulun tabii ama takıntı haline getirmeyin hiçbir şeyi. Her halinizi sevin. Emin olun o ışıltı karşıya geçer, sizin gözünüze batan şeyleri sevgiliniz fark etmez bile.

her bir satiriniza cok güldüm cok şekersiniz:))
bende 9 aydir yaşiyan ölü gibi geziniyorum bebisden uykuyu unuttum gözlerim mosmor oldu makyaj yapinca vaoovv nekadarr gzelim falan ama uykusuzluk cok yipratti su morluklara bende care bulsam cok iy olucakk..

size gelince zamanla alisiyorlar ben ilk zamanlar hergun makyaj sac bas bakimliydim simdii gorsenizz ooo kezbana dönmüsum bacaklar aldi basi gidiyoo o halde goruyo umrumda deilll sizinkide alisirr dert etmeyin ilk zamanlar yine ayni makyajli devam edin sora zamanla yavas yavas azaltin sora birakin makyaj yapmayi zaten alismis olacak artik hic farketmez bile

İpekkirpik yaptırın vede gözaltına ışık dolgusu. Çünkü biz ne dersekte kendinizi iyi hissetmeniz önemli asıl olan

göz altına ışık dolgusu gözüne de ipek kirpik taktır

bu arada benim de göz altlarım kahverengi hem de çok
gözlerim küçük ve yuvarlak
bi gözümün göz kapağı düşük
kirpiğim de seyrek ve kısa

ama kocam bunları böyle görmüyor baktığında. hem evlendikten sonra ve özellikle hamilelik lohusalıkta neler gördü... aşıksa zaten sıkıntı değil, o seni dünya güzeli görecektir

ponçiksin yalnız birşey diyeceğim bu kadar dert edeceğine sık kendini para biriktir gözaltı dolgusu ve renk açmak için lazerler var onlardan yaptırsana. bir de ben eyelinersız dolaşmam ama rimelin hiç bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim bir aydınlanma yaşamadım değil bence zaman zaman rimelin dozunu azaltıp yanına gitseniz fena olmaz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…