- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
- Konu Sahibi begonvillll
-
çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için, tek tek dikkatle okudum yazdıklarınızı. Çok çok sağolunSırf bunun için üye oldum yazdım, iyi ki de yazmışım. Çok tatlı hanımlarsınız:)
Gözaltılarım için ışık dolgusu düşündüm fakat geçici olduğu için yine dert ediyorum kendime, o kadar bütçem de yok sürekli yaptıracak kadar. Keşke ömrüm boyunca pürü pak göz altlarim olsa:)
Bakın demek istediğim taaam olarak böyle, çok kötü çooook:)))
Eki Görüntüle 2243544
Çok sekersiniz ya bulduğunuz resimler hep bir tebessüm yarattı bende :) yine aynı şeyi düşünüyorum bence güzelsiniz ve nisanlinix olunca da eşiniz olunca da birşey değişmeyecek .Ben doğumdan 45 gün sonra bir kanama geçirdim afedersin ama oturduğum yer batiyordu.Basta farketkedim o derece olduğunu oğlumu emzirmek için koltuğa oturdum bir kalktım koltuk rezil hep eşim sildi arkamdan .Yani neler neler yaşıyorsunuz .Bu arada öyle kusursuz bir guzelligim de yok yüzüm bir aydır ergenden hallice ,gobegimi zaten söyledimçok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için, tek tek dikkatle okudum yazdıklarınızı. Çok çok sağolunSırf bunun için üye oldum yazdım, iyi ki de yazmışım. Çok tatlı hanımlarsınız:)
Gözaltılarım için ışık dolgusu düşündüm fakat geçici olduğu için yine dert ediyorum kendime, o kadar bütçem de yok sürekli yaptıracak kadar. Keşke ömrüm boyunca pürü pak göz altlarim olsa:)
Bakın demek istediğim taaam olarak böyle, çok kötü çooook:)))
Eki Görüntüle 2243544
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?