Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de makyajlı yada makyajsız hiç fark edilmiyor makyaj yapmayı mı bilmiyorum acaba. Senin durumunda üzülecek birşey yok bir rimel bir kapatıcı iş görüyorsa hergün yaparsın.

Be imkiler mosssss morrrr bagimlilar gibi yani bildigin ama seven insan umarsamiyo eskiden bende cok yapardim ama mecbur gorcek o halimizi gordude eee ne oldu hicbisey zaman daha cok sevgi katti sevgikize

Seven insan sevdiğini her haliyle sever
Sen kendini sevmelisin önce kendinle barışık ol bacım hem insanı insan yapan makyajlı olması mı? Hayatta ondan çok çok önemli şeyler var... Sevgilin seninle güzelliğin için evlenecekse hiç evlenmesin daha iyi.... Güzellik gelip geçici ayrıca öyle bi ifade etmişsinki sanki makyajsızken çirkin ördek yavrusuymuşsun gibi gerçi o da çirkin değilya gayet tatlı bana göre
En önemlisi kadının bakımlı oluşu... Evlenirsen zaten kocana her akşam süslenirsin
Zamanla o da senin her haline alışacak
Alışılmayan ne varki şu hayatta?
Siz asıl anlaşabilecekmisiniz her konuda uzlaşıyomusunuz ona ağırlık ver bence...

Bızde sabah uyanınca vıctorıa secret miranda gibi uyanmıyoruz kı sen cok takmıssın kendıne. Bence takılma. Dogallık kadar sexi ve guzel bı makyaj yok

Buna benzer muhabbetleri kiz arkadaslarimla evlenmeden önce bizde yapmistik.
Evden makyajsiz cikamiyordum, 5 dakikalik biryere dahi gitsem makyaj yapmasan cikamiyordum.
Makyaj yaptikca kendimi makyajsiz daha da cirkin hissediyordum.
Nisan yaklastikca korkuyordum.
Bu adam beni 1 kere makyajsiz görmedi ne olacak makyajsiz görünce diye.
1 keresinde cok az makyaj yapip kendimi denemistim.
Ve okadar takmisim ki bu konuya, eve geldikten sonra sence bende bugün bir farklilik varmiydi diye bile sormustum

Sonra kendim aciklamistim bugün yüzümde bisey yoktu cok az gözlerime filan biseyler kullandim diye.
Okadar cok detaylarda ogulmusum ki, o durumun farkinda bile degil bu arada

Neyse gel zaman git zaman, bi gün ben hastanelik olmustum, oraya geldi ve beni tamamen makyajsiz gördü.
Ben o hade bile beni makyajsiz görüyor diye yüzüne bakamiyorum
Nasil takinti yapmissam

Aradan baya bir zaman gecti ve ben hicbisekilde o günden bahsetmedim.
Bir gün kendi o günün konusunu acti ve beni o gün diger zamanlardan cok daha güzel gördügünü,
yüzümde nur gördügünü, icinde degisk ve cok güzel bir seyler hissettigini söyledi.
Ben hayatimin sokunu yasadim ve icim öyle rahatladi ki makyaj takintim oracikta ölüverdi

Kendi tecrübem ve bircok arkadasimdan duydugum erkekler genel olarak dogal olan kadinlardan hoslaniyorlar, makyaj sevmiyorlar. kimisi bu kiskancliktan diyebilir ama dgl kesinlikle.
bence bi kadinlar olarak kendimize cok gereksiz seyleri dert ediniyor komplekslere giriyoruz.

birden birakamiyorsan, her görüsmenizde daha az makyaj yaparak alistira alistira birak

Bence doğal halini görmeli o kadar fark varsa sonra sen üzülme

B begonvillll canım benim çok tatlısın ama bunları hiççç takma, erkekler için bir önemi yok. Bak ben çok güzel bir kadınım, hiçbir kusurum yok Rabbim doğal yaratmış, hep söylerdi eş kişisi güzelsin her halinle şu bu, e ne oldu? Bunlar iyi bir evlilik için sevgi saygı için yetmiyor, gerekli de değil. Biz kadınlar abartıyoruz.

Bak 175 boy 52 kg, kum saatiyim. En son ne zaman iyi bir cinsel hayat yaşadım hatırlamıyorum Anladın sen...

80 kg olan arkadaşım çok tatlı bir insan canımın içi, eşi gözüne bakıyor, 2 çocuğu mutlu yuvası var. Bak bana boşanıyorum:)

Bende sizin gibi makyajsiz çok çirkin olduğumu düşünürdüm.. Ama eşimi buna alıştırmak ve tepkisini görmek için ara ara makyajsiz fotoğrafimi atardim hey gidi günlerr.

Nişanliyken bir gün karşisina 0 makyaj ile çikma cesaretinde bulundum.. Hemen farketti tabii sonra yüzüme bir öpücük kondurdu ne yumuşak cildin varmış dedi sonradan öğrendim ki o gün bana tekrar aşik olmuş meğer.

Kendinize güvenin, eğer sizi makyajli haliniz için seviyorsa sevmesin çünkü 24 saat makyajli olmayacaksiniz evlendiginizde.

adam sizi nasil makyajsiz hic gormedi,
hic hasta olmadiniz mi iliskiniz boyunca?

Burda hc 'yi beğenenler yazmis serumunu alacam anneme 5 li kırışıklık karşıti seti sipariş ettim bakalim bir o kullansın:)

makyajlı surata göz alıştığı için oyle hıssedıyorsunuz bence .doğal makyajsız bayanları ben çok daha beğenıyorum.kıpkırmızı ruj çizgi kaşlar kedi göz herkezde .benımde göz altlarım mosmorduı.tabi o zamanlar baya zayıftım.şimdi dıkkatlı beslenıyorum düzeldi.ünide mutlaka yapardım her gün.bır gun yapmadım herkes hasta mısın dedi. iş ve evlılıkten sonra ne makyaj kaldı ne bir şey..7 yıldır makyajsız geziyorum.herkes alıştı.her ne kadar çocuk gibi görünsemde sureklı gül suyuyla sılın bırde morluk olan yerlerı.

İnsan sürekli makyajlı dolaşınca makyajsız hali kendine çok kötü geliyor zaten.

Bana da sorarlar bazen "hasta mısın?" diye :)) Ama tüm bu tepkilere rağmen her gün maskara ve kalem kullanmam.
Eşimle aynı firmadayız bazen der bir şeyler sürsene diye. İçimden gelmezse yapmam keyfime göre..

Kendinizle barışık olacaksınız. Kimseye göre olamaz ruh haliniz..

Benim de gözaltlarım çok mor. Normalde gözlerim çok iridir. Makyaj yapınca eşim "Türkan sultan" der, "yüzünün yarısı sırf göz" der :))) Ama upuzun olan milletin imrendiği kirpiklerim bile çok zayıfladı son zamanlarda..

Gözaltı için en son aldığım loreal in true match kapatıcısını beğendim. Sırıtmıyor diğerleri gibi dokusu güzel..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…