- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi begonvillll
-
Bu çok az kapatıcı ama çok mor göz altına pek etki etmez ki(en azından bende işe yaramadı). Tarte shape tape ya da estee lauder double wear çok iyi kapatıyor.Göz alti icin touche eclat (yves saint lauren) en iyisi...
ahahah benim göğüslerimde çok küçük ya çok özgüvensiz hissediyorum yani çok kadın gibi hissetmiyorum yaptırdınız memnun kaldınız mı?Yok canim ya...ne soğuması. Benim nişanlımın çektiğini pişmiş tavuk cekmedi adam hala seviyor.
20kilo aldim...verdim. saclari kestim sariya boyatdim, cin gibi oldum. Sonra geri döndüm. Bi ara 0 makyaj gezdim. Findik kadar göğüslerim vardi şimdi onlari yaptirdim...Yani her 3 ayda bir adami şoka girdi.
Hic takma
İçini rahatlatır mı bilmem ama evlendikten sonra birbirinizi ne hallerde göreceksiniz iyi günde kötü günde makyajsızlık hiç sorun değil benceÖncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?
Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)
Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..
Rimelsiz ben: :))))
Eki Görüntüle 2243434
Silikon mu taktırdınız? Özel olmazsa eğer çok canınız acıdı mi? Ben de düşünüyorum hep ama acıdan vazgeçiyorumYok canim ya...ne soğuması. Benim nişanlımın çektiğini pişmiş tavuk cekmedi adam hala seviyor.
20kilo aldim...verdim. saclari kestim sariya boyatdim, cin gibi oldum. Sonra geri döndüm. Bi ara 0 makyaj gezdim. Findik kadar göğüslerim vardi şimdi onlari yaptirdim...Yani her 3 ayda bir adami şoka girdi.
Hic takma
Atlamış gibi olmayayım da ben de protez taktırdım, 5 yıl olacak. İlk 4 gün zor geçiyor ama yine olsa yine yaptırırdım. Verdiğim en doğru kararlardan biri..Silikon mu taktırdınız? Özel olmazsa eğer çok canınız acıdı mi? Ben de düşünüyorum hep ama acıdan vazgeçiyorum
Ben de taktırdım. İyi ki de yapmışım. Evde sürekli dekolte giyip kendime bakıyorum tü tü tü öaşallah diyorumSilikon mu taktırdınız? Özel olmazsa eğer çok canınız acıdı mi? Ben de düşünüyorum hep ama acıdan vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?