Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hc iyi bir marka içerikleri güzel üstelik türk malı. Cyrene hc gibi üst kalitede yerli kozmetik markalarımızın olması çok hoşuma gidiyor
Kesinlikle. Ben 4 sene once saç yağını,maske ve sampuanlarini kullanmistim gercekten cok cok güzeldi baktim gözaltı kremim bitmis. Fiyatlara bakuyorum 300 400 yani hakkini verse alcam ama estee nin 2 ürününü kullandim sevmedim. Lancome kullandim onu da sevmedim. Sans vermek istedim gercekten 2 gundur kullaniyorum sadece gun icinde bile hala nemli. Bence morluklara da iyi gelcek bu

Ya ben o konturu bi kere denemiştim ya resmen rezalet ve o halde çıkmıştım neyse büyüdüm çok şükür sonunda makyajsız halimize alışıp sevince daha hafif ve daha guzel birseyler buluyoruz bence. Belki bir gün o paletli farlari da denerim.

Doğru abuk sabuk sürenler var ben de şahsen mükemmel sürüyorum demiyorum ama ne zaman sürsem iltifat alıyorum farklı kişilerden. Mod yükseliyor haliyle
Eyeliner sürmek de sanat yani güzel yapıyosanız ne mutlu size, ben pandasporlu olduğumdan yeltenmiyorum bile

Hiç far paletim olmadı, biliyorum kendimi alsam o malzemeleri içimdeki bob ross (!) uyanacak o yüzden rimel-güneş kremi-kırmızı ruja devam.

Yani soyle diyeyim, o topaklanmis rimel kalitesiz rimeller oluyor. Ulkemizde cinsiyet ayrimciligina sebep kadinlar rekabetci, iyi kazandiran islerde calismiyor, kadinlarin alim gucu genelde dusuk, bir de TL Euro dolar karsisinda eridi bitti buna sebep kaliteli markalar alamiyorlar. Misal ben Armani rimel 30Euroya alabiliyorum, cok cok iyi bir sey istersem Tom Ford 55 Euroya aliniyor. Ama bunu 6yla carpinca, bir de gumruk vergisi ekleyince en az 200TLye geliyor. Gunluk kullanilan ve cabuk biten bir malzemeye 200TL de haliyle cok geliyor.

Cilt görünmüyor bazılarında ve ne bileyim ben görünce direk banyoya sokup temzileme yağı ile ovasım geliyor. Yapan yapsın tabi asla bisey demiyorum ama ben o görüntüyü beğenmiyorum. Şimdi herkes biliyor makyaj yapmayı ve gerçektenbuna mesai harcıyorlar ama ben hala fotoda güzel reel de kötü bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Ben de bazen ayda senede bir iki kere makyaj yaparım ama gece değilse yüzüme birşey sürmüyorum.
Güzel kokanları alır sürerim ama meyve kokulu olanlar ve nostaljik kokan rujlar favorim.

Essence rimelleri bile 30 tl oldu

Lancome hypnose drama 190 lira mesela su ara geçen ay aldım sonra watsons a gittim ruj almaya bence maybelline revlon rujlar falan iyi yani orda kadın la konusuyordum,satış elemani,dedi ki nasil veriyorsunuz o kadar para rimel e dedi. Kuaförüm de ayni sekilde ben pastel kullaniyorum 30 tl gayet iyi tamam fondotene vs para ver ama rimele gereksiz tarzı konuştu
Zihniyet boyle e bir de alım gücü de düşük tabi dedigin gibi . Ben ödün vermem ama illa sanatçı gibi gezcem . Ucuz seylere alerjim var hahahahhahahahahaahhsrkeklwlwbwbw

Yok topaklanma değil asla o boya kaplı oluyor ya hani bende amma dikkatli bakıyorum ha:) ne bileyim gercek değil biliyorsun kirpik te kaşa değiyor oh ne güzel. Bana benim görüntüm de güzel geliyor öyle ama canlı gözle bakınca başkasına çirkin ya diyorum. Makyajsiz halime alisayim diye 2014 te 3 ay sifir makyaj gezdim sonra ilk rimel sürmüştüm o kadar alışmış ki zavallılar sağa sola kaçmaya başladı ama yüzü tamamen değişmiş hissediyorsun. Zamanla kirpikte döküyor ve ona mahkum kalıyorsun. Hiç kalitelisi dökmez demeyin hepsi döküyor.
Ben make up forever in full cover kapatıcıyı göz altlarıma kullanıyorum öyle rahat ediyorum ama yapmayıp bekleyince de gözüm mü alışıyor ya da iyileşiyor mu ne daha normal geliyor o görüntü. Burda bahsetmek istedigimde bu aslında bazen o halimiz bize sanki normal olan oymus gibi geliyor. Yoksa her kadin seviyor boyayı tabiki

ben de makyajlı çirkin olanlardanım.rimel yakışıyor sadece.far ruj sürünce bambaşka biri oluyorum.o yüzden kullanmam mecbur kalmadıkça.benim makyajım serum üstüne makyaj bazı ya da çok açık renk cc krem onun üstünede beyaz pudra bir de rimel .ayda yılda bir de allık kullanırım.kırmızı bordo oje bile kullanamam kendimi çirkin hissederim o şekilde nüde; kırık beyaz; french dönüşümlü kullanırım .bende pek bi sadeymişim şimdi baktım da

1. İpek kirpik yaptırabilirsin göz altı morlukların için ışık dolgusu %100 sonuç olmasada bir nebze rahatlatabilir ve kalıcı diplener yaptırabilirsin yüzünü yıka ve çık :)

Güzel rimel için illa 200-300 vermeye gerek yok yahu. Mac Extreme Dimension aldım daha yeni 129TL idi. Indirime 100tl cıvarlarına bile dusmustu.
Topak, yapiskan filan da olmuyor çok güzel. Fondoteni herkes sevmeyebilir o kisisel bisey ama ben onun da çirkin durduğunu düşünmüyorum doğru dürüst ve uygun fondoten uygulandığında.

Cilginca bir enflasyon yani. Essence drug store cosmetic olarak bilinen, max 3-5Euroya ruj, rimel alinan bir marka o kadar. 30TL olmasi gercekten abes.
ben bu markanın beyaz pudrasını kullanırım yıllardır diğer markalarda beyaz pudra toz şeklınde bunda compakt olduğu için mecbur alıyorum 11 tl idi 3 katı olmuş artık bu da lüks olmuşşş .un mu süreyim yüzüme tövbe tövbe

Ne alakası var ya? Nişanlınız sizi güzelliğiniz için mi sevdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…