- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi begonvillll
-
Kesinlikle. Ben 4 sene once saç yağını,maske ve sampuanlarini kullanmistim gercekten cok cok güzeldi baktim gözaltı kremim bitmis. Fiyatlara bakuyorum 300 400 yani hakkini verse alcam ama estee nin 2 ürününü kullandim sevmedim. Lancome kullandim onu da sevmedim. Sans vermek istedim gercekten 2 gundur kullaniyorum sadece gun icinde bile hala nemli. Bence morluklara da iyi gelcek buHc iyi bir marka içerikleri güzel üstelik türk malı. Cyrene hc gibi üst kalitede yerli kozmetik markalarımızın olması çok hoşuma gidiyor
Ya ben o konturu bi kere denemiştim ya resmen rezalet ve o halde çıkmıştımFondoten bence de çok sürmek iyi değil, hele hele boyunla yüz arasında ton farkı olursa korkunçlu oluyor bildiğin. Bazıları göz makyajı kontur falan az ürünle güzel makyaj hileleri yapıyor ya onlara bayılıyorum ben de
Eyeliner sürmek de sanat yani güzel yapıyosanız ne mutlu size, ben pandasporlu olduğumdan yeltenmiyorum bileDoğru abuk sabuk sürenler var ben de şahsen mükemmel sürüyorum demiyorum ama ne zaman sürsem iltifat alıyorum farklı kişilerden. Mod yükseliyor haliyle
Hiç far paletim olmadı, biliyorum kendimi alsam o malzemeleri içimdeki bob ross (!) uyanacak o yüzden rimel-güneş kremi-kırmızı ruja devam.Ya ben o konturu bi kere denemiştim ya resmen rezalet ve o halde çıkmıştımneyse büyüdüm çok şükür sonunda makyajsız halimize alışıp sevince daha hafif ve daha guzel birseyler buluyoruz bence. Belki bir gün o paletli farlari da denerim.
Ya bebek gibi bir ciltte bile o fondöten iğrenç duruyor. Rimel zaten yakından bakınca kötü görüntü. Yani çok profesyonel makyaj da gördüm onlar biraz daha abartıyor. Ha ama şu paletli farları azıııcik parmak ucuna alıp yayarak sürenler var ona bayılıyorum yalan yok. Bana yakışmaz bence ama görmeyi sevdiğim ender makyaj tarzı.
Cilt görünmüyor bazılarında ve ne bileyim ben görünce direk banyoya sokup temzileme yağı ile ovasım geliyor. Yapan yapsın tabi asla bisey demiyorum ama ben o görüntüyü beğenmiyorum. Şimdi herkes biliyor makyaj yapmayı ve gerçektenbuna mesai harcıyorlar ama ben hala fotoda güzel reel de kötü bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Ben de bazen ayda senede bir iki kere makyaj yaparım ama gece değilse yüzüme birşey sürmüyorum.Benim cildim o bebek gibi ciltlerden sayılır. Yani bu ara bozuldu adetim gecikti ondan mi bilmiyorum ama sivilce siyah nokta vs yok leke de yok zamaninda cunku tedavi görmüştüm hap falan sivilceler icin bence fondoten bende igrenc durmuyor çünkü soyle diyim sizin gordukleriniz maske gibi duruyor oksitleniyordur yanlış sürme tarzı. Yanlış uygulama mesela parmakla uygulama yüzünden olabilir. Bir de genelde renk secimi iyi yapılmayabilir,magaza ışıklarında sarı alt tonlu alınan bir fondoten ya da kapatici eve gelince bambaska bir renk cikabilir. Boyun beyaz,yüz sarı kotu duruyor. Bence makyaj yapmayı bilmeyenleri görüyor olabilirsiniz
Essence rimelleri bile 30 tl olduYani soyle diyeyim, o topaklanmis rimel kalitesiz rimeller oluyor. Ulkemizde cinsiyet ayrimciligina sebep kadinlar rekabetci, iyi kazandiran islerde calismiyor, kadinlarin alim gucu genelde dusuk, bir de TL Euro dolar karsisinda eridi bitti buna sebep kaliteli markalar alamiyorlar. Misal ben Armani rimel 30Euroya alabiliyorum, cok cok iyi bir sey istersem Tom Ford 55 Euroya aliniyor. Ama bunu 6yla carpinca, bir de gumruk vergisi ekleyince en az 200TLye geliyor. Gunluk kullanilan ve cabuk biten bir malzemeye 200TL de haliyle cok geliyor.
Bi araştırayım teşekkür ederimHc hair care i desenize ben yeni aldim 2 gundur kullaniyorum diyebilirim ki bosu bosuna 300 400 lira estee lauder bilmemnelere vermisim
Lancome hypnose drama 190 lira mesela su ara geçen ay aldım sonra watsons a gittim ruj almaya bence maybelline revlon rujlar falan iyi yani orda kadın la konusuyordum,satış elemani,dedi ki nasil veriyorsunuz o kadar para rimel e dedi. Kuaförüm de ayni sekilde ben pastel kullaniyorum 30 tl gayet iyi tamam fondotene vs para ver ama rimele gereksiz tarzı konuştuYani soyle diyeyim, o topaklanmis rimel kalitesiz rimeller oluyor. Ulkemizde cinsiyet ayrimciligina sebep kadinlar rekabetci, iyi kazandiran islerde calismiyor, kadinlarin alim gucu genelde dusuk, bir de TL Euro dolar karsisinda eridi bitti buna sebep kaliteli markalar alamiyorlar. Misal ben Armani rimel 30Euroya alabiliyorum, cok cok iyi bir sey istersem Tom Ford 55 Euroya aliniyor. Ama bunu 6yla carpinca, bir de gumruk vergisi ekleyince en az 200TLye geliyor. Gunluk kullanilan ve cabuk biten bir malzemeye 200TL de haliyle cok geliyor.
Rica ederim canım .Bi araştırayım teşekkür ederim
Essence rimelleri bile 30 tl oldu
Yok topaklanma değil asla o boya kaplı oluyor ya hani bende amma dikkatli bakıyorum ha:) ne bileyim gercek değil biliyorsun kirpik te kaşa değiyor oh ne güzel. Bana benim görüntüm de güzel geliyor öyle ama canlı gözle bakınca başkasına çirkin ya diyorum. Makyajsiz halime alisayim diye 2014 te 3 ay sifir makyaj gezdim sonra ilk rimel sürmüştüm o kadar alışmış ki zavallılar sağa sola kaçmaya başladıYani soyle diyeyim, o topaklanmis rimel kalitesiz rimeller oluyor. Ulkemizde cinsiyet ayrimciligina sebep kadinlar rekabetci, iyi kazandiran islerde calismiyor, kadinlarin alim gucu genelde dusuk, bir de TL Euro dolar karsisinda eridi bitti buna sebep kaliteli markalar alamiyorlar. Misal ben Armani rimel 30Euroya alabiliyorum, cok cok iyi bir sey istersem Tom Ford 55 Euroya aliniyor. Ama bunu 6yla carpinca, bir de gumruk vergisi ekleyince en az 200TLye geliyor. Gunluk kullanilan ve cabuk biten bir malzemeye 200TL de haliyle cok geliyor.
1. İpek kirpik yaptırabilirsin göz altı morlukların için ışık dolgusu %100 sonuç olmasada bir nebze rahatlatabilir ve kalıcı diplener yaptırabilirsin yüzünü yıka ve çık :)Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?
Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)
Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..
Rimelsiz ben: :))))
Eki Görüntüle 2243434
Yani soyle diyeyim, o topaklanmis rimel kalitesiz rimeller oluyor. Ulkemizde cinsiyet ayrimciligina sebep kadinlar rekabetci, iyi kazandiran islerde calismiyor, kadinlarin alim gucu genelde dusuk, bir de TL Euro dolar karsisinda eridi bitti buna sebep kaliteli markalar alamiyorlar. Misal ben Armani rimel 30Euroya alabiliyorum, cok cok iyi bir sey istersem Tom Ford 55 Euroya aliniyor. Ama bunu 6yla carpinca, bir de gumruk vergisi ekleyince en az 200TLye geliyor. Gunluk kullanilan ve cabuk biten bir malzemeye 200TL de haliyle cok geliyor.
Bu durumda makyaj kullanmamak, aksine konu sahibinin nişanlısını sevindirirCilginca bir enflasyon yani. Essence drug store cosmetic olarak bilinen, max 3-5Euroya ruj, rimel alinan bir marka o kadar. 30TL olmasi gercekten abes.
ben bu markanın beyaz pudrasını kullanırım yıllardır diğer markalarda beyaz pudra toz şeklınde bunda compakt olduğu için mecbur alıyorum 11 tl idi 3 katı olmuş artık bu da lüks olmuşşş .un mu süreyim yüzüme tövbe tövbeCilginca bir enflasyon yani. Essence drug store cosmetic olarak bilinen, max 3-5Euroya ruj, rimel alinan bir marka o kadar. 30TL olmasi gercekten abes.
Hc hair care i desenize ben yeni aldim 2 gundur kullaniyorum diyebilirim ki bosu bosuna 300 400 lira estee lauder bilmemnelere vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?