Gözünüz alıştığı için o kadar kötü geliyordur size belki. Ben üniversite hayatım boyunca hiç makyaj yapmadım; göz altlarım yapısal olarak koyu ve çökük. O sıfır makyaj ve çökük göz altlarına rağmen arkadaşlık ilişkisinin ötesine geçmek isteyen erkekler de epey vardı bu dönemlerde ehehe. Sonra mezun oldum, işe başlayınca makyaj yapmaya da başladım. İşte göz altıma kapatıcı sürdüm, eyeliner, rimel, ruj kullandım. Bu kadar. Ama eve gelip makyajı silince aynada kendimi o kadar kötü görmeye başladım ki, şu an makyajsızken bana da yüzüm çirkin geliyor hatta bunca senedir gözüme batmayan göz altı morluğum artık gözüme batıyor. Göz altıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama o bile ne kadar etki eder bilemiyorum. Kapatıcıya devam mecburen. Mac Pro Longwear'ı tavsiye ederim.
Bu arada makyajsızken sevgilimizin tepkisini sormuşsunuz. Çok ağır bir makyaj yapmıyorum; makyajı silince bambaşkasın diyen olmadı. Ama erkek arkadaşlarımdan birisi üniversitede makyaj yapmadığım dönemdeyken "Ne güzel, makyajı silince bambaşka biri çıkmıyor altından, neysen osun çok doğalsın" gibi bir laf etmişti bana ama aşırı irite olmuştum bu lafından ben. Hiç hoşlanmam böyle şekilci tiplerden. Siz de önemsemeyin böyle tipleri, fayda gelmez size.