Makyajsızken çok çirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?

Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)

Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..

Rimelsiz ben: :))))

Yok canim ya...ne soğuması. Benim nişanlımın çektiğini pişmiş tavuk cekmedi adam hala seviyor.
20kilo aldim...verdim. saclari kestim sariya boyatdim, cin gibi oldum. Sonra geri döndüm. Bi ara 0 makyaj gezdim. Findik kadar göğüslerim vardi şimdi onlari yaptirdim...Yani her 3 ayda bir adami şoka girdi.
Hic takma

Çok tatlısınız:)
Benim de göz altlarım çok mor maalesef .Üstüne bir de uykusuz kalayım hortlak gibi dolanıyorum ortalıkta, o halimi görenler az ders çalış uyu biraz diyorlar ama bilmiyorlar ki dersle alakası yok.Bir çözüm önerisi olan paylaşırsa çok makbule geçer.
Kirpikleriniz için ipek kirpik kullanabilirsiniz. Kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.

Göz alti icin touche eclat (yves saint lauren) en iyisi...

Valla panpa

• Duzenli uyku
  • Klasik olacak ama bol su
  • -Kafeinden uzak durmak
  • Kaliteli beslenmek
  • Kansizlik varsa tedavi olmak, demir eksikligi gozalti morluguna yol aciyor
  • Gunes isigindan faydalanmak cok cok onemli. Dikkat ederseniz kisa aylarinda gozalti morluklari artiyor, yaz aylarinda azaliyor.
  • Ben Dermalogica krem kullaniyorum, tup seklinde olan cok mutluyum. Clinique All About Eyes bana cok cok yaradi ama hic etki gostermeyenler de var. Kapatici kullanmiyorum.

Ben de makyajsiz cok bos gorunuyorum kendi gozume ama makyaj yapmayi da sevmiyorum. Gozlere ipek kirpik, goz altlarina isik dolgusu, ust dudaga da azicik dolgu ve tamam :)) yuzume hicbir sey surmeden gezebiliyorum, dogal halimin coook guzel oldugunu da iddia etmiyorum. Kime ne?

Ben bir ara kullanmistim, genel olarak YSL ten makyaji urnleri harika bence. Fondoteni sahane, Tocuhe Eclait de kapatici olarak da parlatici olarak da benzersiz ve sahane bir urun.

Mükemmel bir ürün ben onsuz olamam. Gercekden süper! Fondetini şimdi Dior kullanıyorum 24 everyday galiba ismi. Az daha hafif durdu bende. Aşırı verimli bide. Bi şişesini en son 14 ay kullandim.

Adam seni gercekten seviyosa hic korkma.sevmeyen

Adam seni seviyosa hic biseyi bahane etmez korkma.benimde esim ilk kez makyajsz nisan gunu gordu hic dkkatlice bakmadi bile hatta benimde aklima gelmedi hic bisey umrumuzda degildi cok mutluyduk o gun:)

Mükemmel bir ürün ben onsuz olamam. Gercekden süper! Fondetini şimdi Dior kullanıyorum 24 everyday galiba ismi. Az daha hafif durdu bende. Aşırı verimli bide. Bi şişesini en son 14 ay kullandim.

YSL fondoten mukemmeldi ama cok cok agirdi. Fondoten artik kullanmiyorum, sadece pudra.

Çok teşekkürler:)
Kafein konusunda çok zorlanacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…