- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi begonvillll
-
Sevginin düşündüğünüz gibi fiziksel durumlarla hiç bir bağlantısı yoktur. Ben de bi dünya güzeli değilim ama 2. 3. Olabilirim :)))) şaka bi yana makyajsız bana da bir çok kişi çirkin diyebilir yüzünde sürekli artmaya devam eden güneş lekeleri var burnum uzun vs vs yine de eşim çok makyaj yapmamı istemez . Karışmak ya da kıskanmakla ilgili değil müdahale eden biri değildir öyle daha doğal ve güzel olduğunu söyler :)))) ama göz var nizam var:))))) evlenmeden önce beni makyajsız da gördü keşke siz de sürekli olmasa da arada bir makyajsız çıkın karşısına :) kendimi erkek olarak düşünüyorum ben görmek isterdim doğal halini eğer ilk kez malum gece görürsem ne yaparım eğer gerçekten seviyorsam bunun espirisini yaparım sanırım beni evlenmek için kandırdın falan :))))belki umarsamazÖncelikle yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk sorum: Sevgiliniz sizi ilk kez makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu?
Benim derdim makyajsız çok ama çok kötü gözüküyor oluşum. Makyaj yapınca gayet güzelken, o makyajı sildiğimde tamamen çirkin ve bambaşka biri. Çok üzülüyorum. Sadece rimel ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum, ama gerçekten inanın çok değiştiriyor. Göz altlarım genetik olarak maalesef çok mor ve kara. Çok doktora gittim ama çözümü olmadı. Rimel sürmeyince gözlerim bomboş ve küçücük. En büyük problemimde bu. Hasta gibiyim. Yolda gören olsa direkt acile hastaneye götürür:)
Ve erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanıyoruz. Adam beni hiç makyajsız görmedi. İlla bi rimel sürüp gittim. Şimdi makyajı silince şok olacak muhtemelen, bu yüzden benden soğur diye çok endişeleniyorum. Çünkü makyajlı yüzüme alışık. Kessin şok olacak. Hatta okuduğuma göre bu yüzden ayrılanlar olmuş kız arkadaşından..sahtekarlık bu diye:) Fikirlerinizi merak ediyorum, makyajsız kirpiklerim simsiyah uzun kalın dursa bi nebze kurtarıcam da.. imkansız... Düşüncelerinizi çok merak ediyorum..
Rimelsiz ben: :))))
Eki Görüntüle 2243434
Ve bol su icmek.Offf, makyaja bayılırım, birincil motivasyon kaynağımdır. :)
Merak etmeyin, makyaj yapan herkes eminim sizinle hemen hemen aynı şeyleri düşünüyordur. Sorun olacağını düşünmüyorum ama madem bu yönde bir kaygınız var, o zaman nişanlınızın karşısına birden sıfır makyajla çıkmak yerine alıştıra alıştıra yani her görüştüğünüzde yaptığınız makyajı azaltarak gösterin yüzünüzü.
Bu arada, düzenli sporun cilde hakikaten canlılık verdiğini düşünüyorum.
Ve bol su icmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?