- Emoji Skoru
- 166.148
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Burnum star olabilir mi acepKahverengi gozluysen gözün baden degilse dudaklarin rengi silikse falan kisacasi yüzünde star bi parça yoksa :) o zaman makyajla daha guzel oluosun. Neslihan da makyajla daha guzel ayrica. Ben yapmiorum artik sahdim sahbaz oldum gibi geliorum kendime hic ugrasmiorum da takmiorum da.
Eskiden benimde daha kıvrıktı zamanla düzeldiBenim oglumun kirpikleri boyledir. Kiz olsaymis efsane olurmus. O da tozdan cok cekiyor. Tozlar o kadar yogun kirpige takilip kaliyor haliyle.
Oglumun babasinin kirpikleri yercekimsiz ortamda sanirim. Bu yasinda hala kivrik. Sanslilar ne diyeyim. Bizlerde olmasi gerekenler yanlis ellerde.Eskiden benimde daha kıvrıktı zamanla düzeldizaman maalesef yer çekimi herseyi mahfediyor
Tarif ettiğin kahverengi gözlü, badem gözlü olmayan, dudakları silik, star parçası olmayan kadın benim
Makyajı da canım isterse yaparım istemezsem yapmam napıyım
Yorumlardan anladım ki bu nemlendiriciler sadece bana özel sivilceler hortlatıyor. Moralimi bozuyor bu durum. Gece nemlendirip, sabah bebek bebek gibi kalkayım diye ne zaman sürsem yüzümün en olmayacak yerinde sivilce pörtlüyor. Üstelik sivilcelerden kurtulmak için hap kullanıp aylarca kan verdim. Ama geri dönüyorlar bu sayede.
Bu sivilce mevzusunda ellerin temizliği çok önemli yani elleri yıkamadan asla yüzünüze dokunmayın ellerimizi yüzümüzü güzelce yıkayıp öyle krem falan sürmek gerek..!! Bu çok önemli..Cildinize uygun ürün kullanmıyorsunuzdur, yoksa en yağlı ciltlerin bile nemlendiriciye ihtiyacı var. Yağlı cilde su bazlı, kuru cilde yağ bazlı olur, en temel bilgi bu. Cilt tipiniz nedir ürün önerebilirim.
Gerçekten çok pis insanlar var mesela bir arkadaşım bir yandan o elleriyle çikolata gofret yemek falan yiyip bir yandan makyaj yapıyor hiç hijyenik değil bence..!Bu sivilce mevzusunda ellerin temizliği çok önemli yani elleri yıkamadan asla yüzünüze dokunmayın ellerimizi yüzümüzü güzelce yıkayıp öyle krem falan sürmek gerek..!! Bu çok önemli..
tam yazmak istediklerimi yazmssnz. Üstüne birde rose var bende ... CC krem kullanıyorum rose dan dolayı... Baska hiç bir şeye gerek yok. Nasıl mutluysam öyle.Makyaj yapmıyorum sivilcelerimde var ve mutluyumbence arkadaşlarınızı boşverin nasıl istiyorsanız öyle olun
Hiç sorma kocamın bi dudakları var arı sokmuş mübarek erkekde o kadar dudak ne ya az bana vereymişOglumun babasinin kirpikleri yercekimsiz ortamda sanirim. Bu yasinda hala kivrik. Sanslilar ne diyeyim. Bizlerde olmasi gerekenler yanlis ellerde.
Nasıl uyguluyorsun yağıKizlar aranızda çörekotu yağını cildine uygulayan var mı ..ben yarı ıslak cildime uyguluyorum hem güzel nemlendiriyo hem de cilt rengini guzellestiriyo yaa eşim bile farketti sen iyice guzellestin beni yaslandirdin diyo
Beren Saat ve Neslihan Atagülü ben de asiri begenirim makyajsizda cok güzeller. Bence ikisininde burnu saclari ve gözleri cok güzel ve ikisinde de citir havasi var o yüzden her türlü kurtariyorlar:)Neslihan atagulle beren saat cokta duru degil bence birinin gozalti torbasi o bicim teni soluk birininde gozalti morlugu var
Unlu olduklari icin sana guzel geliyo he yuz hatlari tabiki cok guzel ama onlarda makyajsiz puruzsuz degiller
Bende bugday tenliyim bronzlasinca kendimi asiri begeniyorum mesela bi renk geliyo yuzume makyaj hic yapmiyorum senede bir kas aldiriyorum cok kotude durmuyo kalin hali bunlarin hepsi algi operasyonu herkes nasilsa oyle olmani istiyolar
Bence arkadaslarinin makyajsiz haliyle kendini kiyasla birde makyajli haliyle kiyasla
Bazilarinada makyaj yakismiyo mesela oyle bi arkadasim vardi yuzu asiri guzeldi makyaj yapinca palyacoya donuyodu
Bu saydiginiz ünlüler makyajsız güzel mi o zaman güzellik anlayışı çok farklıMerhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?