Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Burnum star olabilir mi acep

Eskiden benimde daha kıvrıktı zamanla düzeldi zaman maalesef yer çekimi herseyi mahfediyor
Oglumun babasinin kirpikleri yercekimsiz ortamda sanirim. Bu yasinda hala kivrik. Sanslilar ne diyeyim. Bizlerde olmasi gerekenler yanlis ellerde.

Tarif ettiğin kahverengi gözlü, badem gözlü olmayan, dudakları silik, star parçası olmayan kadın benim
Makyajı da canım isterse yaparım istemezsem yapmam napıyım

Ben de oyleyim aynen napalim cogu kisi oyle zaten.

Cildinize uygun ürün kullanmıyorsunuzdur, yoksa en yağlı ciltlerin bile nemlendiriciye ihtiyacı var. Yağlı cilde su bazlı, kuru cilde yağ bazlı olur, en temel bilgi bu. Cilt tipiniz nedir ürün önerebilirim.

Ben de ten makyajı konusunda inanılmaz takıntılıyım ...ten makyajımı yapmadan dışarı çıkamıyorum resmen ..çünkü yüzümde ufak tefek sivilce lekeleri var onlardan bayağı bir rahatsız oluyorum ya .. yani istesem çıkarım ama canım çıkmak istemiyor öyle ... Bir de ben bol allık ve ruj sürmeyi seviyorum .. ruj ve allık kesin sürüyorum. Sarı alt tonluyum... pürüzsüz cilt görünümü çok önemli benim için .. özellikle foto çekineceksem..!

Cildinize uygun ürün kullanmıyorsunuzdur, yoksa en yağlı ciltlerin bile nemlendiriciye ihtiyacı var. Yağlı cilde su bazlı, kuru cilde yağ bazlı olur, en temel bilgi bu. Cilt tipiniz nedir ürün önerebilirim.
Bu sivilce mevzusunda ellerin temizliği çok önemli yani elleri yıkamadan asla yüzünüze dokunmayın ellerimizi yüzümüzü güzelce yıkayıp öyle krem falan sürmek gerek..!! Bu çok önemli..

Bu sivilce mevzusunda ellerin temizliği çok önemli yani elleri yıkamadan asla yüzünüze dokunmayın ellerimizi yüzümüzü güzelce yıkayıp öyle krem falan sürmek gerek..!! Bu çok önemli..
Gerçekten çok pis insanlar var mesela bir arkadaşım bir yandan o elleriyle çikolata gofret yemek falan yiyip bir yandan makyaj yapıyor hiç hijyenik değil bence..!

Makyaj yapmıyorum sivilcelerimde var ve mutluyum bence arkadaşlarınızı boşverin nasıl istiyorsanız öyle olun
tam yazmak istediklerimi yazmssnz. Üstüne birde rose var bende ... CC krem kullanıyorum rose dan dolayı... Baska hiç bir şeye gerek yok. Nasıl mutluysam öyle.

Oglumun babasinin kirpikleri yercekimsiz ortamda sanirim. Bu yasinda hala kivrik. Sanslilar ne diyeyim. Bizlerde olmasi gerekenler yanlis ellerde.
Hiç sorma kocamın bi dudakları var arı sokmuş mübarek erkekde o kadar dudak ne ya az bana vereymiş

ben makyaj yapmiyorum, nadir yani.
esimle bir yere cikacagimiz zaman yapardim simdi ona bile elim gitmiyor
ten makyaji zaten yapmam, cünkü yüzümdeki o hissi sevmem ama eyeliner falan bana cok yakisir artik onu da yapmiyorum
kendimo iyi hissetmek icin icinde rahat ve güzel gözüktügüm kiyafetleri tercih ederim ve makyaj acigini da parfümle kapatirim bana yeter
yani makyaj yerine parfüm ve topuklu ayakkabi kendime olan güvenimi getirir
iki cocukluyum yüzüm soldu yorgunluktan dudaklarima ruj dokundurup dagitirim dogal tonda renklenir budur tek yaptigim
kaslarimi dahi almam seyrek kaslarim var daha dogal duruyorlar ve daha genc gösteriyorum böylece
günes kremi ve nemlendirici kullanirim bunu disinda
makyajsiz cok güzelim yani, makyajli dehset güzel oluyorum ama makyajli halime cok yabanciyim
yani böyle de mutluyum saglikli olun yeter, gözleriniz patlasin kafi

Nasıl uyguluyorsun yağı

Beren Saat ve Neslihan Atagülü ben de asiri begenirim makyajsizda cok güzeller. Bence ikisininde burnu saclari ve gözleri cok güzel ve ikisinde de citir havasi var o yüzden her türlü kurtariyorlar:)

Verdiğini örneklerde az da olsa medical estetik + kirpik bakımı, kaş bakımı, cilt bakımı, kirpik lifting gibi uygulamalar var. Bunlar insanı bakımlı gösteriyor. Diş bakımı dudak dolgusu, dudak renklendirme işlemleri de insanı bakımlı gösteriyor. Bu şekilde iki ayda bir yapacağınız uygulamalara yönlendirecek birileriyle görüşebilirsiniz.

Valla cildiniz temizse en bakımlı görüntü o bence. Zaten temizlensin sağlıklı görünsün diye kullanmıyor muyuz o maskeleri,kremleri? Hiç bu sıcaklarda fondötenle kendinize işkence etmeyin.

Eyeliner benimde takıntımdı, gözlerim büyük ve insanlarda bende çok yakıştırırdım. Ama artık bana çok ağır makyaj yapmışım gibi geliyor sürdüğümde. Onun yerine üst göz kapağımın içine kalem çekip rimel sürüyorum dışarı çıkacağım zaman.

Nasıl rahatsanız öyle hareket edin. Her kadın güzeldir

Ben makyajsiz ne neslihani ne bereni guzel bulamiyorum.

Neslihan Atagulun gozalti torbasi var.
Bereninde hadi makyaj yapmiyorsun bari saclara bir sekil ver , yataktan kalkmis gibi geziyor.

Bana gore de makyajsiz guzel gozuken kadin Tuba buyukustun.
Ha ama soylede birsey var.
Makyaj yok dedigimiz kadinin saçında kaşında yüzünde kac paralik bakim vardir.
Ne biliyim daha bunun dolgusu , botoksu, genclik asisi var.
Cilt bakimi sac bakimi yaptiranlar sonrasinda makyaj yapmaz genelde güzel oldum diye.
Benimde annemin hazirladigi sac ve cilt urunleri var onlari kullaniyorum.

Onlarin etkisiyle yaz sicaginda sadece göz makyaji+ günes kremi .

Belki disaridan bakan dogal der.
Ki yoo yani yüzüme sacima haftalik bakima gidiyorum+ elimdeki ürünleri kullanıyorum.

Birde ünlülerin yaptirdiklarini eklersek dusunemiyorum yani.

Kimi insan doğal da güzel duruyor,ama şu bir gerçek ki doğru makyaj her insanın kusurlarını örtmeye yardımcı.
Yine de rahatsızlık veriyorsa,aynaya baktığınızda içinize sinmiyorsa yapmayın.''Güzel olayım'' uğruna değmez bu işler.

Bu saydiginiz ünlüler makyajsız güzel mi o zaman güzellik anlayışı çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…