• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Neslihan atagulle beren saat cokta duru degil bence birinin gozalti torbasi o bicim teni soluk birininde gozalti morlugu var
Unlu olduklari icin sana guzel geliyo he yuz hatlari tabiki cok guzel ama onlarda makyajsiz puruzsuz degiller
Bende bugday tenliyim bronzlasinca kendimi asiri begeniyorum mesela bi renk geliyo yuzume makyaj hic yapmiyorum senede bir kas aldiriyorum cok kotude durmuyo kalin hali bunlarin hepsi algi operasyonu herkes nasilsa oyle olmani istiyolar
Bence arkadaslarinin makyajsiz haliyle kendini kiyasla birde makyajli haliyle kiyasla
Bazilarinada makyaj yakismiyo mesela oyle bi arkadasim vardi yuzu asiri guzeldi makyaj yapinca palyacoya donuyodu

bazen eyeliner sürüyorum onun dışında makyajsızım.. alt yapıma güveniyorum. :D adım gibi eminim gün gelecek estetiksiz yüzler trend olacak. kemerli burun populer olacak. her neyse, x y z beni beğensin diye yaşamıyorum keyfim nasıl isterse öyle takılıyorum.. önemli olan cilt temizliği, güzelliği

Halbukı ben eyelıner'ın daha cok yorgun gosterdıgını dusunuyorum. Ben uzun suredır surmuyorum , sadece rımel suruyorum , allık ve rujda kullanmıyorum ozel gunler veya gece eglencesı dısında.
Gayet guzel oldugumu dusunuyorum.

Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.

Onlar makyajsız değil. Elli çeşit gizli makyaj , kalıcı detaylar var.

Saatler süren cilt bakımları var.

8 yildir hic makyaj yapmiyorum en son makyajim dugun makyajim, ha bir de kayin biraderim evlendi 4 sene once bir de onun dugununde yapilan makyaj. makyaj malzemem yok, sacimi boyamiyorum. sadece goz kalemim var o da sanirim alali bi 3 sene olmustur. kullandigim kimyasal tek sey parfum. guzel olunur hem de cok guzel olunur. makyajsiz daha da guzel olunur.
ben kendimi boyle seviyorum. icerigini okudugumda bir halt anlamadigim onlarca malzemeyi cildime suremem.
o nedenle benim icin dogallik en guzeli... disari cikarken gezmeye giderken heryere ama heryere giderken makyajsizim. inanilmaz rahatlik ve ozgurluk ve cok guzelimmmm...

Bak kendimden örnek vereyim.
Fotoğraflı olarak gör.
Bu benim sıfır makyaj halim ve bayağı sarı alt tonluyum.
Benim gibiysen bir bb ve hafif allık işini görür.Eki Görüntüle 2300212
Ne kadar cesur bi kadınsınız 😉 bizler deşifre olacağız diye korkarken 😎 siz resminizi paylaşıyorsunuz.
Yüzünüz çok hoş ve çekici, maşallah size,😍 rahatlıkla makyajı taşıyabilirsiniz..

Makyajı sadece özel Günler'de Yaparım.
Cildine iyi bak kaslarına güzel bir Şekil ver Kavis vs.
Iyi bir Nemlendirici kullan.
Çok istiyorsan dopal bir ruj ve hafif rimelde işlev görür.
Makyaj olmadan da guzel olmak mümkün bence.

yuzumde bir suru ben ve cil var, ten makyaji yaptigimda sanki yuzume siva yapmisim gibi duruyor o yuzden yapmiyorum.

kirpiklerim ipek kirpik, ust dudagimda da dolgu var. bu ikisi bana yetiyor. kalkinca yuzumu ve goz cevremi nemlendiriyorum bitti. ama benim gozlerim yesil ve buyuk. bence beni kurtaran sey de gozlerim oluyor cunku yuzde farklilik yaratacak bir sey lazim.

makyajli daha guzel oluyorum bu arada ben dogal cok cok guzelim tribim yok.

ben makyajsiz işe gidenlerdenim..
namaz kıldığım için abdest alinca makyaji silmek zorunda kaliyorum.
yapacak bişey yok;
o yüzden makyaj yapmıyorum.
yüzümde solgun hasta görünsem millet beni böle görmeye alışık:D

Zaten makyaja alıştığımız yüzler makyaj yapmadiginda solgun görünür insana. Çünkü gözümüz öyle alismistir.

Makyajlı hiç gormuyorsak o yüze alışıyor göz.

Kişi kendisini de böyle görüyor aynada işte.

Zaten makyaja alıştığımız yüzler makyaj yapmadiginda solgun görünür insana. Çünkü gözümüz öyle alismistir.

Makyajlı hiç gormuyorsak o yüze alışıyor göz.

Kişi kendisini de böyle görüyor aynada işte.
ben makyaj yapmayı çok seviyorum çok sevsem de devamli yapamiyorum evde canim sıkılınca yaparim. sonra yıkarim:D

Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.

Söylediğin kiz cok guzel ama. Dudaklari belirgin gözleri deniz gibi. Yani o durmasin da biz mi duralim.

Kahverengi gozluysen gözün baden degilse dudaklarin rengi silikse falan kisacasi yüzünde star bi parça yoksa :) o zaman makyajla daha guzel oluosun. Neslihan da makyajla daha guzel ayrica. Ben yapmiorum artik sahdim sahbaz oldum gibi geliorum kendime hic ugrasmiorum da takmiorum da.

bibicim çok seksisin şuh şuh bakıyorsun :KK8: nasıl memnun musun? Kirpiklerinde dökülme v.s oldu mu? Kirpiklerim uzun fakat pırasa püskülü gibi hiç kıvrımı yok, zaten o da olsa rimel de almıycam artık :))
:KK8::KK8:
Bende hiç dökülme olmadı memnunum ve yaptırıyorum şu anda tam inmediler ama yaptırıcam gene :27: çok farkediyor ya

8 yildir hic makyaj yapmiyorum en son makyajim dugun makyajim, ha bir de kayin biraderim evlendi 4 sene once bir de onun dugununde yapilan makyaj. makyaj malzemem yok, sacimi boyamiyorum. sadece goz kalemim var o da sanirim alali bi 3 sene olmustur. kullandigim kimyasal tek sey parfum. guzel olunur hem de cok guzel olunur. makyajsiz daha da guzel olunur.
ben kendimi boyle seviyorum. icerigini okudugumda bir halt anlamadigim onlarca malzemeyi cildime suremem.
o nedenle benim icin dogallik en guzeli... disari cikarken gezmeye giderken heryere ama heryere giderken makyajsizim. inanilmaz rahatlik ve ozgurluk ve cok guzelimmmm...
Yazdiklariniza katiliyorum. Ancak goz kaleminizi atin lutfen. 1 sene sonra artik enfeksiyon kaynagi haline gelir. Araya girdim affola.

Kahverengi gozluysen gözün baden degilse dudaklarin rengi silikse falan kisacasi yüzünde star bi parça yoksa :) o zaman makyajla daha guzel oluosun. Neslihan da makyajla daha guzel ayrica. Ben yapmiorum artik sahdim sahbaz oldum gibi geliorum kendime hic ugrasmiorum da takmiorum da.
Tarif ettiğin kahverengi gözlü, badem gözlü olmayan, dudakları silik, star parçası olmayan kadın benim :KK70: :KK70:
Makyajı da canım isterse yaparım istemezsem yapmam napıyım:confused:

1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel oldu ;) zamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
Benim oglumun kirpikleri boyledir. Kiz olsaymis efsane olurmus. O da tozdan cok cekiyor. Tozlar o kadar yogun kirpige takilip kaliyor haliyle.

Back