- Emoji Skoru
- 12.066
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Cilt tipinize uygun kullanırsanız sivilce yapma ihtimali düşer. Misal karma-yağlı ciltlisiniz, ama kuru ciltler için olan nemlendirici kullandınız. Kuru ciltler için daha fazla nemlendirme özelliği olan yağlar ve içerikler olduğu için kuru cildi nemlendirirken sizinkinde sivilce yaparYorumlardan anladım ki bu nemlendiriciler sadece bana özel sivilceler hortlatıyor. Moralimi bozuyor bu durum. Gece nemlendirip, sabah bebek bebek gibi kalkayım diye ne zaman sürsem yüzümün en olmayacak yerinde sivilce pörtlüyor. Üstelik sivilcelerden kurtulmak için hap kullanıp aylarca kan verdim. Ama geri dönüyorlar bu sayede.
Evet var görümceme düzenli yaptırııyorum benimde baya kirpiğim var ama düz bunu yapınca 1 ay gibi bir süre kalkık duruyorlar ve rımele hiç gerek olmuyor ben aliexpressden almıstım seti videolara bakarak yaptık şimdi artık alıştı ciddi güzel oluyorKirpiklerim uzun ama karşıya doğru yani asla kıvrılmıyor kıvrılsa bile öyle kalmıyor hemen iniveriyor çok gürler sanırım. Kirpik perması hakkında bilginiz var mı?
aslında yazarım ama kullandığım ürünler biraz pahalı, bana iyi gelen size gelmeyebilir, haliyle bi sürü para verip alıp sonra bu bana yaramadı diye kulaklarımın çınlatılmasını istemem :)) en güzeli bi cildiye uzmanına görünüp öyle karar verin.Nemlendirici markasını özelden yazar mısınız?
Göz pınarlarınızın şekli çok güzel1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel olduzamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
Teşekkür ederimGöz pınarlarınızın şekli çok güzel
bibicim çok seksisin şuh şuh bakıyorsun1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel olduzamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
Cilt rengi açmak mümkün müdür peki yoksa imkanı yok muMerhaba
Başlığa istinaden bence mümkün :)
Klasik ama, beslenme de bol yeşillik ve yoğurdu çok tüketmek bence kesinlikle cilde ışıltı veriyor.
Sigara kullanıyormuşsunuz, sigara cilt rengini sarartıyorbelki dengelemek için beslenmenize daha cok dikkat etmeniz gerekir.
Aslında şanslısınız cildinizde sorun yokmuş. Cilt bakım rutininize c vitamini içeren bir serum eklerseniz cildiniz daha ışıltılı ve diri duracaktır.
Peeling olarak da laktik asit, azelaik asit yada mandelik asit içeren bir kimyasal peeling ürünü kullanırsanız cildinizdeki ölü deriler hafifce soyulacak alttan daha temiz ve canlı deri gelecektir. Bu bahsettigim asitler çok nazik, cilt yüzeyindeki ölü derileri atan cilde çok faydalı içerikler. Bence bir araştırın :)
Yüz ve göz şeklinize en uygun kaş modelini bulmak da bence cok önemli ve yüzü çok değiştiriyor.
Aynı şekilde parlak saçlarda hiç makyaj yapılmamıs olsa bile bende bakımlı kadın izlenimi uyandırıyor.
Özetle eğer cilt ışıltılı ise, kaşlar iyi alınmışsa saçlar bakımlı ise makyaj olmasa bile bence duru bir görüntü yakalanır.
Japonlar pirinç suyu kullanıyorlarmış diye duydum. Ben onların yalancısıyım vallaCilt rengi açmak mümkün müdür peki yoksa imkanı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?